Puttgarden-færgen

Puttgarden passagerskibe og færger

Puttgarden passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Puttgarden til Helsingborg, Rødby Faerge og Spodsbjerg.

Sammenlign alle tilgængelige Puttgarden færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Puttgarden bilen og passager færgen sejler til og fra Puttgarden, Helsingborg, Rødby Faerge og Spodsbjerg med Scandlines færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Puttgarden færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Puttgarden færgerne
Billet priser & reservationer


Bog Puttgarden færge billetter
med Scandlines færger, der sejler fra Puttgarden til Helsingborg, Rødby Faerge og Spodsbjerg online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Puttgarden passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Puttgarden færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Puttgarden

Puttgarden er Tysklands indgangen til Skandinavien.

Porten i Puttgarden er den nordligste havn Tyskland, som er tjent med Scandlines.Hver halve time færger fravige Puttgarden for den danske havn, Rødby, tager turen kun 45 minutter.

Puttgarden - Rødby og omvendt passage udgør et vigtigt element i Hamburg - Copenhagen rute.For dem, der ønsker at komme til Sverige, er der en praktisk Helsingør - Helsingborg forbindelsen.

I 2007 besluttede Tyskland og Danmark at bygge 19 km lange bro fra Puttgarden til Rødby, som vil være færdig i 2018, hvorefter de fremtidige udsigter for Puttgarden-færgen porten er usikre.

By Rodbyhavn, som også kaldes Rødby, er en nice destination for en dages tur.Puttgarden-færgen er et populære transportmiddel til Danmark som hver turist kan tage langs sin bil.

Puttgarden Ferry Terminal

Puttgarden Station er en større færge terminal på Fugleflugtslinjen (fugl flight linje) på øen Femern i den tyske delstat Slesvig-Holsten.Det ligger mellem byen af Puttgarden og Marienleuchte.

Det tjener primært behov for internationale fjernopkald trafik, men siden genindførelsen af regionale trafik på linjen er det igen af regionale betydning for Femern.

Puttgarden historie

I 1961, en stor ferry terminal blev bygget i Puttgarden og i 1963 blev den sat i drift sammen med Femern lyd broen, fordi traditionelle færgen fra Tyskland til Danmark mellem Rostock-Warnemünde og Gedser var på tidspunktet ud over jerntæppet, og ruten erstatning fra Großenbrode Quay til Gedser var for kompliceret.

Færge terminalen blev åbnet 14 maj 1963 af den danske konge Frederik IX og tyske formand Heinrich Lübke.Stationen var meget vigtigt fra begyndelsen, da en stor del af jernbanetrafikken godstransport og persontransport blev leveret til og fra Skandinavien via Puttgarden.Dette fremgår af de store, og siden slutningen af godstransporten på linjen fugl flight, næsten helt inaktiv netværk af køreskinner.

En EuroCity forlader færge.Efter færdiggørelsen af broen over Storebælt i Danmark i 1998 køre de fleste tog finansielle grunde over en lang omvej ved denne rute på grund af den begrænsede spor kapacitet roll-on/roll-off-skibe og undgå den tilknyttede rangeringsstatus.Fragt gennem de jernbane værfter på Puttgarden var oprindeligt delvist lukkede og derefter lukkes fuldstændigt.Samtidigt blev færgen terminal med lukningen af godstransport i perioden fra 1996 til 1998 moderniseret af rederiet Scandlines.

I 2007, blev stationen helt moderniseret, herunder tilvejebringelse af adgang på selv at de ubrugte platforme samt glas, automatiske Afslut døre og en moderne toilet facilitet med toiletter for handicappede.Den endelige fase af dette arbejde var genopbygningen af den platform, betydeligt forkorte og lidt at hæve platformen, og udrustning af stationen med en moderne belysning og lydsystem.

Tidligere lokomotiv-trukket EuroCity tjenesten fra Hamborg til København blev erstattet i 1990 ' erne af en tre-transport danske IC3 flere enhed, som kan være tilkoblet og værdi uden nogen rangeringsstatus.Siden December 2007 drives nogle af IC3 tjenester er blevet erstattet af tyske Intercitytog-Express tjenester af klasse 605 (ICE-TD) diesel flere enheder, leverer sammen flere tjenester hver dag på ruten Copenhagen–Hamburg.Et par kører til og fra Berlin.

I August 2010, Burg Femern station blev genaktiveret, og der nu kaldes Femern-Burg station.Indtil December 2010, nogle af tjenesterne af Intercity linje 31 til og fra Frankfurt begyndte og sluttede i Puttgarden.

Siden afslutningen af den store Belt Fixed Link i Danmark, ruten via Puttgarden har bliver mindre anvendes af tog, men havnen bruges stadig af færger Scandlines.Tjenesten er hyppige, med fire færger giver én forbindelse hver 30 minutter, 24 timer i døgnet.

Om øen Femern for en kort tur eller et længere ophold Østersøen har nogle overraskelser: milelong naturlige strande, små søer og imponerende stejle klipper.Men også de felter og enge invitere folk til at vandre og bike.Puttgarden i den nordlige del af øen er et populært feriemål og et vigtigt internationalt junction.

Hvis en forbliver et par dage eller endda uger i Puttgarden vil han aldrig blive træt.På Femerns strande turisterne kan gendanne fra det daglige liv og børn kan hoppe og opbygge sandcastle efter sandcastle.Sailboarding er en populær fritidsaktivitet.Historie entusiaster kan besøge Peter & Paul Chapel.Et besøg i 115-måleren-høj tårnet af tyske Telekom er interessant samt.

 


Bedst rådighed Puttgarden færge billet prisgaranti

Bedste Puttgarden færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Scandlines passager og bil-færger billetprisen til og fra Puttgarden.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Puttgarden færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Puttgarden færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Puttgarden færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Puttgarden Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Puttgarden færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Puttgarden til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Puttgarden og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her