Pula færge

Pula passagerskibe og færger

Pula passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Pula til Venedig.

Sammenlign alle tilgængelige Pula færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Pula bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Pula, Venedig Venezia færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Pula færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Pula færger
Billet priser & reservationer


Bog Pula færge billetter
færge billet pris med Venezia færgen linjer for færger sejler fra Pula til Venedig online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Pula passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Pula færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Pula

Pula  er en stor Regionalcentret med et væld af romerske ruiner at udforske.Fremhæv er et bemærkelsesværdigt velbevarede romerske amfiteater, der dominerer byens centrum og er ofte skueplads for koncerter og viser.

Trods den travle kommercielle liv bevarer Pula appel tilbagelænede lille-by.Natteliv, restauranter og kulturel aktivitet er bedste i Istrien.

Selvom der ikke er nogen strande i byen, fører en kort bus ride dig mod syd til resorts på Verudela halvøen.

Venezia linjer færge forbinder Pula med Venedig fem gange om ugen, rejsetiden er omkring 3 hr.

Hydrofoilbåd tjenester opererer fra wharf begge omkring den kroatiske kystlinje og på tværs til Venedig.Disse er dyr, selv om give en hurtig tur og give nogle store visninger.

Pula Ferry Port
Til gøre & se i Pula

Den romerske Arena
Arena, det sjette største overlevende romerske amfiteater.Øgende over de nærliggende bygninger var denne enorme struktur næppe frelst fra ødelæggelse flere gange i løbet af sin levetid, hovedsagelig ved forskellige stormænd med planer om at tage til Venedig sten ved stone som demonstration af måske det venetianske imperium.Mange sten blev taget til at bygge huse og andre strukturer omkring Pula, men heldigvis denne praksis blev stoppet før hele strukturen blev ødelagt.Posten (20 kn) giver du adgang for at vandre indersiden af Colosseum og besøg huler beneath.Den lyd tour er meget værd.

Forum er den vigtigste firkant i midten af byen.Pladsen er bygget på stedet i det antikke romerske forum.På pladsen er der rådhus, der blev bygget i tiende århundrede (dele af en gammel templet blev brugt til bygningen, som det kan ses på bagsiden af hallen) og tempel August, fra det første århundrede.

Besøg Brioni . Gruppe af øer berømte for deres naturskønne skønhed.De er et feriested og en kroatisk Nationalpark.De var også setlement i romersk tid og var en del af Republikken i Venedig.Der er også nu berømte Tito (leder af det tidligere Jugoslavien) bopæl.Bådene gå fra lille by nær Pula opkaldt Fažana. 

Gå på fisk skovtur. Du kan tage en gåtur gennem lokale marina og udtjekning fartplan og priser.Priser er normalt omkring 30€ (250hrk) pr. person.

Besøg Pula filmfestival finder sted i Arena og varer fra 18 til 25 juli.

Gåtur  ned Sergijevaca gaden hvor er mange små butikker, souvenir butikker, barer og endda søde butikker.
Bruge en hel dag på strandene i Kamenjak, nær Premantura (8 km fra Pula). Denne halvøen er sydligste punkt i Istrien, og funktioner betagende landskaber og beskyttet art.

Opdag  forladte Østrig-ungarske-fæstninger, konstrueret lige før WWI, når Pula var mest befæstede by i Europa.Nogle af disse fæstninger er skjult i skovene, og nogle er nu besat af Pula beboere til forskellige formål, herunder Punta Christo, som fungerer som en sommer club og musik festival mødested.

 


Bedst rådighed Pula færge billet prisgaranti

Bedste Pula færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Venezia færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Pula.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Pula færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Pula færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Pula færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Pula Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Pula færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Pula til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Pula og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her