Puerto Del Rosario færge

Puerto Del Rosario passagerskibe og færger

Puerto Del Rosario passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Puerto Del Rosario til Las Palmas de Gran Canaria, Arrecife, Cadiz og Sta Cruz de Tenerife.

Sammenlign alle tilgængelige Puerto Del Rosario ferry billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Puerto Del Rosario bilen og passager færgen sejler til og fra Puerto Del Rosario, Las Palmas de Gran Canaria, Arrecife, Cadiz og Sta Cruz de Tenerife med Acciona færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Puerto Del Rosario færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Puerto Del Rosario færger
Billet priser & reservationer


Bog Puerto Del Rosario færge billetter
færge billet pris med Acciona færgen linje for færger sejler fra Puerto Del Rosario til Las Palmas de Gran Canaria, Arrecife, Cadiz og Sta Cruz de Tenerife online på forhånd for at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte Puerto Del Rosario passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Puerto Del Rosario færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Puerto Del Rosario

Puerto Del Rosario er hovedstaden i Fuerteventura.

Engang kaldet Puerto de Cabras (gederne Port) byen udviklede sig til en vigtig port århundrede efter at have taget kapitalen af øen fra La Oliva.

Kirke i centrum af Puerto del Rosario er dedikeret til skytshelgen 'Virgin del Rosario' og det var indtil 1956 at byen blev givet mere behageligt navnet på Puerto del Rosario (Port på rosenkrans). 

Puerto del Rosario mere er et industriområde og ikke er virkelig gearet for turismen, selv om mange mennesker stadig besøge byen fra den nærliggende udvej Caleta de Fuste og Corralejo til at gøre nogle shopping især i store «Las Rotundas» shopping centrum.

Området harbour er den ældste del af byen, og det er her du kan finde alle de små stræder foret med gamle Kanariske typografi huse.

Puerto Del Rosario Ferry Port
Indtil for nylig Puerto del Rosario wasn't så attraktive, men nu hovedgaden er afsluttet, mange af vejene ny overflade og the harbour promenade er siden blevet genopbygget.

De vigtigste offentlige bygninger og kirke er placeret omkring den pedestrianised Primero de Mayo gade, som bliver increasigly populære som der er streeet cafeer der.

Puerto del Rosario har sin egen strande.Den større er findes syd for indbygger på Playa Blancal.Arbejde er foretaget på stranden i de sidste par år, og det har nu blå Flagstatus.Bølger er gode, og stranden er bruges af nogle af Fuerteventura's surf skoler, men der er tegn advarsel stærk strømmes, så pleje er påkrævet, når badning her.I sommermånederne at flaget systemet fungerer, og disse bør blive hørt.Den i byen beach er lille, men populær, Playa Chica, som har gode faciliteter og særlige deaktiveret adgang.

En interessant funktion af kapitalen er statuerne, der skal være fundet omkring byen.Disse udgør en del af en open air udstilling og mange er blevet produceret under konkurrencer, der holdes i hovedstaden.Et hæfte, Puerto del Rosario til fods, er tilgængelig på turistkontor, og giver en automatiseret rute omkring byen.

Karneval tid er vigtig for indbyggerne i Puerto del Rosario og foråret festlighederne afholdes i midten af februar.For at se fotografier af carnival besøg Puerto del Rosario Karneval dronningen. 

Del af carnaval i Puerto er en hændelse kaldes Los Achipencos, en slags raft race.Hvis du vil se fotografier af los besøg achipencos Los Achipencos. 

Et stigende antal krydstogtskibe stopper i hovedstaden på de Kanariske Øer ture.

 


Bedste tilgængelige Puerto Del Rosario færge billet prisgaranti

Bedste Puerto Del Rosario færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Puerto Del Rosario.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Puerto Del Rosario færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusive Puerto Del Rosario færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Puerto Del Rosario færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Puerto Del Rosario Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Puerto Del Rosario færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Puerto Del Rosario til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Puerto Del Rosario og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her