Portoferraio færge

Portoferraio passagerskibe og færger

Portoferraio passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Portoferraio til Piombino.

Sammenlign alle tilgængelige Portoferraio færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Portoferraio bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Portoferraio, Piombino med Corsica Ferries, Moby linjer eller Toremar færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Portoferraio færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Portoferraio færger
Billet priser & reservationer


Bog Portoferraio færge billetter
med Corsica Ferries, Moby linjer eller Toremar færgen Line færger, der sejler fra Portoferraio til Piombino online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Portoferraio passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Portoferraio færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Portoferraio

Portoferraio , hovedstaden i Elba.Kendt til romerne som Fabricia og senere Ferraia (da det var en port til jern eksport), denne lille harbour blev erhvervet af Cosimo jeg de'Medici i midten af 1500-tallet, da befæstningerne tog figur.

Det kan være et hektisk sted, men vandrer gaderne trinnene i det historiske centrum og henfalde i de ekstraordinære spiseforstyrrelser indstillinger er mere end gør for squeeze.

Det er ikke let at finde en en programrettelse jordens midt i det hav, der kan fortælle en fortælling som rige som dette, som begynder, når historien om menneskehedens stadig var del forklaringen.Og er det stadig sværere at forestille sig en anden ø med en "kapital" valgt af karakter snarere end mænd.Alligevel er denne kapital Portoferraio.

Porten har altid været betragtet som den sikreste i Middelhavet.Det er centralt beliggende med hensyn til de andre syv kommuner på øen og dens område når afskrækket ned til havet i et bud omfavnelse.Disse aspekter enthral besøgende i dag, men i antikken de tjente som en magnet for mange folk.

Portoferraio færge Harbour

Portoferraio  er princippet ankomst punktet på øen og en af de mest aktive turist havne i Italien.

Portoferraio en lille by rig på historie; ankommer med færge du kan beundre de imponerende Medici befæstninger på bugten: Fort Falcon, Fort Stella (genkendelige ved dens fyr) og Linguella tårnet (ved indgangen til harbor), alle bygget i 1400-tallet at forsvare fra kontinuerlige pirat angrebene.Der er en dejlig gåtur, der tager dig fra turist porten langs indersiden af de historiske bydel vægge.Portoferraio har omkring 13.000 indbyggere og tilbyder mange tjenester både kommercielle og kulturelle.På den vestlige side af byen er der nogle temmelig hvid RAL strande smide i relief klarhed i havet.

Øen er forbundet med fastlandet via de tre færgeselskaber, Toremar, Moby linjer og Blunavy, alle offer ruter mellem Piombino og Portoferraio, hovedstaden placeret i nord, Cavo, Rio Marina og Porto Azzurro, på østkysten af øen.


Bedst rådighed Portoferraio færge billet prisgaranti

Bedste Portoferraio færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Corsica Ferries, Moby linjer eller Toremar færgen Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Portoferraio.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Portoferraio færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Portoferraio færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Portoferraio færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Portoferraio Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Portoferraio færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Portoferraio til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Portoferraio og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her