Porto Vecchio færge

Porto Vecchio passagerskibe og færger

Porto Vecchio passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Porto Vecchio til Marseille.

Sammenlign alle tilgængelige Porto Vecchio færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Porto Vecchio bilen og passager færgen sejler til og fra Porto Vecchio, Marseille med La Méridionale færger eller SNCM færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Porto Vecchio færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Porto Vecchio færger
Billet priser & reservationer


Bog Porto Vecchio færge billetter
færge billet pris med La Méridionale færger eller SNCM færgen Line færger, der sejler fra Porto Vecchio til Marseille online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Porto Vecchio passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Porto Vecchio færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Porto Vecchio

Porto Vecchio er et meget populært sted med turister.

Det er en by bygget på salt sumpene og salt fortsat spille en vigtig rolle i byen.Det var de sumpene, der forhindrede tidligere udvikling af byen.Hvis du besøger i September kan du stadig opleve den årlige salt høst fra Porte Gènoise.

Mere for nylig sumpene har været drænet og forbedret kommunikation kæder har aktiveret byen at udvikle sin rolle som badested - en rolle, som det er beundringsværdigt velegnet, givet sin beliggenhed med udsigt til en dejlig harbour.

Efter en periode med velstand på grund af kork produktionen, har byen i de seneste årtier givet måde til turisme.

Det er i vid udstrækning den berømte strande og kystlinje syd for byen, som den store tiltrækning, men byen selv fortjener også undersøgelsen.Området marina er meget attraktivt, med de forventede cafeer og restauranter med udsigt over havnen, og den gamle by ved siden af Place de la Republique har nogle dejlige antikke bygninger at trykke på i smalle gader.

Porto Vecchio Ferry Port
Udkanten af byen er snarere overdeveloped delvis skyldes den hurtige vækst, Porto Vecchio har set i de sidste 25 år.

Under sommeren om aftenen især gaderne i den gamle by kommer til Live med musik og underholdning - til de store del det er italienere, der videregiver deres helligdage her.

Porto Vecchio gør en bøde base for at udforske denne del af Corsica.Der er flere meget flotte strande omkring byen, hovedsagelig for at syd for byen herunder Palombaggia, en internationalt berømt for sin skønhed strand.Derefter har den bjergrige landskaber bag Porto Vecchio også meget givende og interessant landskaber til at udforske, med craggy bjergtoppe truer bag parasollen pines fra på tværs af små bjergrige søer.

Porto Vecchio indbegrebet Corsicas ry som den "øen af skønhed og af kontraster". Kendt som "St-Tropez" på Korsika, blevet Porto Vecchio en særdeles fashionabelt turist udvej (især populære med italienerne) hvor besøgende kan slappe af, hengive eller part om natten væk.
Det er ligeledes muligt at undslippe sommer folkemængderne off slagne sporet, i en fjerntliggende cove eller langs en bjerg sti, og at nyde fred og stilhed i dette fortryllende og varieret landskab.

Det bedste tidspunkt af året at besøge Porto Vecchio er den såkaldte skulder sæson måneder af maj, juni og September, når der er masser af sol endnu ikke så mange turister som i juli og August.

Strandene omkring Porto Vecchio er simpelthen forbløffende og tælle de verdensberømte Palombaggia og Santa Guilia blandt deres antal.Alle har pearly hvidt sand og glittering turkis havet, omkranset af frodige landskab.Med lavvandede farvande er de ideelle til familier.
For dem, der er villige til at vove inde i landet, giver den nærliggende bjerge Alta Rocca region en kontinuerlig forsyning af ting at gøre, og se med dens Slugters, floder og vandfald.Her er der muligheder for bjerg walking, rock klatring, svømning i rock puljer, picnicking, Ridning, quad biking og besøger traditionelle korsikanske bjerg landsbyer til afslapning Madpakker.

Der er adskillige forhistoriske websteder inde i landet fra byen herunder dem på Tappa og Sotta.


Bedst rådighed Porto Vecchio færge billet prisgaranti

Bedste Porto Vecchio færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige La Méridionale færger eller SNCM færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Porto Vecchio.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Porto Vecchio færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusiv Porto Vecchio færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Porto Vecchio færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Porto Vecchio Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Porto Vecchio færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Porto Vecchio til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Porto Vecchio og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her