Porto Torres færge

Porto Torres passagerskibe og færger

Porto Torres passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Porto Torres til Ajaccio, Barcellona, Civitavecchia, Genova, Marseille og Propriano.

Sammenlign alle tilgængelige Porto Torres færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Porto Torres bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Porto Torres, Ajaccio, Barcellona, Civitavecchia, Genova, Marseille og Propriano med Grimaldi færgen linjer, Grandi Navi, Moby Lines, La Méridionale færger eller SNCM færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Porto Torres færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Porto Torres færger
Billet priser & reservationer


Bog Porto Torres færge billetter
med Grimaldi færgen linjer, Grandi Navi, Moby Lines, La Méridionale færger eller SNCM færger, der sejler fra Porto Torres til Ajaccio, Barcellona, Civitavecchia, Genova, Marseille og Propriano online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Porto Torres passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Porto Torres færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Porto Torres

Porto Torres er beliggende i Asinara Golfen, 19 kilometer langt fra Sassari.Det er den vigtigste havn i den nordlige del af Sardinien og sæde for den sardinske petrokemiske industri.

Porto Torres ligger langs af Gulf Asinara (en katalysatorens Middelhavet) ved udmundingen af Mannu floden, lige nordvest for Sassari by, som er havnen.Oprindeligt en fønikisk havn, den senere blev kontrolleret ved kartaginienserne og romerne, som kaldte det Turris Libisonis.Marina er hjertet af civic havnen i Porto Torres og overser Golf Asinara.Det er 9 sømil fra Stintino, 10 miles fra Cala Reale på sinara ø og 13 miles fra Castelsardo.

Harbor – en moderne konstruktion - er helt synlig fra Balai stranden, berømte, fordi det er hjem for San Gavino basilikaen, som stigninger på en grotte dedikeret til saint.Porto Torres er en meget interessant by stand til at fange opmærksomhed hos dens besøgende.

Porto Torres

I dag er bevarer ancient Turris Libysonis stadig en stor del af sin antikke romerske strukturer; vandledninger, kloakker, termiske bade, forum og et par templer er i god stand og broen over floden Mannu stadig kan anvendes.De romerske oldtidsminder er bestemt byens hovedattraktionen, betragtes som polak af vital betydning for sardinske handel og industri.

 


Bedst rådighed Porto Torres færge billet prisgaranti

Bedste Porto Torres færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Grimaldi færgen linjer, Grandi Navi, Moby Lines, La Méridionale færger eller SNCM passager og bil-færger billetprisen til og fra Porto Torres.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Porto Torres færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle inklusiv Porto Torres billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Porto Torres bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Porto Torres Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Porto Torres færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Porto Torres til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Porto Torres og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her