Porto Heli færge

Porto Heli passagerskibe og færger

Porto Heli passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Porto Heli Kambos, Hydra, Piræus, Poros og Spetses.

Sammenlign alle tilgængelige Porto Heli færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Porto Heli bilen og passager færgen sejler til og fra Porto Heli, Kambos, Hydra, Piræus, Poros og Spetses med Hellenic Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Porto Heli færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Porto Heli færger
Billet priser & reservationer


Bog Porto Heli færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Porto Heli Kambos, Hydra, Piræus, Poros og Spetses online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Porto Heli passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Porto Heli færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Porto Heli

Porto Heli  Grækenland (eller Porto Cheli) er en lille, seaside by på halvøen Argolida, østlige Peloponnes.

Denne by begyndte at udvikle turismen i 1980 ' erne, når athenerne bygningen deres sommerhuse.Nu beskæftige sine beboere sig hovedsagelig med turisme og fiskeri.Porto Heli er også forbundet med hydrofoilbåd til nogle Saroniske Øer, som Spetses og Hydra.

Porto Heli  er bygget op omkring en maleriske naturlige harbor i præfektur for Argolida, Peloponnes.Denne harbor er meget sikkert normalt har nok plads, hvis du har en båd til Spidssnudet og tiltrækker mange turister hver sommer, takket være dens naturlige skønhed, sine faciliteter og sightseeings i området.

Der er nogle interessante steder at besøge nær havnen i dagtimerne og det er også muligt at leje en mountainbike for at udforske området.

Porto Heli

Udforsk omgivelserne, såsom den nærliggende by af Kranidi, stadig uberørt af turisme.Porto Heli er faktisk nær mange vigtige steder i Argolida, som Kambos, Epidauros, Nafplion og Mykene.

Denne by har også nogle nice strande, ligesom Hinitsa, Costa, Ververoda og Maistraki.Nogle af dem har paraplyer og sjove aktiviteter, såsom vandski, windsurfing og sejler.Navnlig finder en Vandskiløb konkurrence sted hver sommer i Ververoda sø.Der er også en god række cafeer, barer, restauranter og natklubber.I nogle af dem, bands og sangere optræde live og ejere kaste parter.

Livlig havnefronten i denne by tilbyder også masser af aktiviteter som bog messer, shadow puppet teatre, sjov messer for børn og koncerter i sommeren.Folk er venlig og kommunikationen med dem er let, som i alle Grækenland, selvom du ikke tale græsk.Hånd gestus har altid været nyttige.

Porto Heli er også tæt på Peloponnes øer og hyppige hydrofoils til Spetses og Hydra forlade fra dens port.

 


Bedst rådighed Porto Heli færge billet prisgaranti

Bedste Porto Heli færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Porto Heli.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Porto Heli færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusiv Porto Heli færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Porto Heli færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Porto Heli Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Porto Heli færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Porto Heli til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Porto Heli og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her