Port Ellen Ferry

Port Ellen passager- og færger

Port Ellen passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Port Ellen til Kennacraig.

Sammenlign alle tilgængelige Port Ellen færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Port Ellen bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Port Ellen, Kennacraig med Caledonian Mac Brayne(Calmac) færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Port Ellen færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Port Ellen færger
Billet priser & reservationer


Bog Port Ellen Ferry billetter
færge billet pris med Caledonian Mac Brayne(Calmac) færger, der sejler fra Port Ellen til Kennacraig online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Port Ellen passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Port Ellen færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Port Ellen

Port Ellen er den næststørste by på Islay efter Bowmore og er beliggende i en beskyttet del af øen, tilbyder visninger til Oa halvøen og Kilnaughton Bay, som er opkaldt efter kapellet ruiner og gravplads i slutningen af bugten ved siden af vejen til Oa halvøen.

Denne dejlige byen bygget omkring Leodamas Bay var grundlagt i 1821 af Walter Frederick Campbell, og opkaldt efter hans hustru Ellinor eller Eleanor, senere forkortet til Port Ellen.Lige udenfor Port Ellen på Charlotte Street, kan du finde Ramsay Hall, bygget af og opkaldt efter familien som i 1800-tallet, ejede estates i den sydlige del af Islay.

Området omkring Port Ellen besidder en meget varieret og interessant område af Archaeological websteder omfatter neolitiske, Bronze og jern alder perioder samt nyere eksempler på menneskelig løsning.Der er for eksempel stående sten på Kilbride, et fort på Borraichill Mor, flere chambered cairns og et kapel ved Cill Tobare Lasrach.

Port Ellen Ferry Terminal

Port Ellen har flere butikker, en slagter, hoteller, restauranter og pubber, indkvartering, en garage, postvæsen og informationskontor.Hver torsdag i sommersæsonen fra 4th maj til 5th oktober, er et handcraft marked afholdt i Columba Hall i Frederick Crescent, ved siden af Co-op supermarked.Fra tid til anden besøger omrejsende biografen, skærmen Machine, øen og Parker til visninger modsat Ramsay Hall, som er placeret ved siden af Port Ellen Playing felter.

En anden fremtrædende funktion i Port Ellen er det gamle hotel på hjørnet af Charlotte Street og Frederick Halvmåne.Dette hotel er i øjeblikket undergår komplet renovering og retablering af it's tidligere herlighed, planlægger at genåbne i 2009.Port Ellen Marina indeholder et behageligt tilflugtssted for sejlsportsmanden passerer gennem lyd Jura.

En fremtrædende bygning af Port Ellen er tidligere whisky destilleri, nu Port Ellen Maltings.De fleste af maltwhiskyer fremstilles her for størstedelen af brænderierne på øen.Maltings er udført efter specifikationer for fra brænderierne.Lagerstederne fra tidligere Port Ellen destillationsanlægget er beliggende nær Port Ellen Maltings.Du kan finde flere oplysninger om Port Ellen destilleri på den Islay destillerier, der mistede side.

På vej pos. øst fra Port Ellen, fører en smal lane til venstre til Kilbride gård.I feltet et par hundrede meter fra hovedvejen er en fremtrædende stående sten af næsten 4.5m høj med Cnoc Mor i baggrunden.Dette område var et helligt sted i meget tidligere dage.Efter hovedvejen øst nå du de tre sydlige brænderier Ardbeg, Laphroaig og Lagavulin.Lagavulin destillationsanlægget er beliggende i en aflukket bugt med udsigt over den tidligere højborg for the Lords of the Isles bliver Dunyvaig slot.Yderligere øst er Kildalton kirke og høj Cross, Claggain Bay og Ardtalla, hvor vejen ender.

 


Bedst tilgængelige Port Ellen færge billet prisgaranti

Bedste Port Ellen Ferry billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian Mac Brayne(Calmac) passager og bil-færger billetprisen til og fra Port Ellen.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Port Ellen færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Port Ellen færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Port Ellen færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Port Ellen Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Port Ellen færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Port Ellen til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Port Ellen og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her