Poros Kefalonia færge

Poros Kefalonia passagerskibe og færger

Poros Kefalonia passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Poros Kefalonia til Killini.

Sammenlign alle tilgængelige Poros Kefalonia ferry billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Poros Kefalonia bilen og passager færgen sejler til og fra Poros Kefalonia, Killini med Ioniske færgen linje billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Poros Kefalonia færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Poros Kefalonia færger
Billet priser & reservationer


Bog Poros Kefalonia færge billetter
færge billet pris med Ioniske færgen linje for færger sejler fra Poros Kefalonia til Killini online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte Poros Kefalonia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Poros Kefalonia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Poros Kefalonia

Poros er beliggende i sydøstlige Kefalonia.Det er det største distrikt i nye Emerald-Pronnoi kommune.

Byen er blevet udviklet ved foden af bjergene i Pahni og Atros.Et attraktivt resort, som har en loyal tilhængerskare af ferierende, der gense årligt.Ikke kun er det appellerer til det britiske marked, men det tiltrækker også græske, italienske og nordlige europæiske turister at give det et behageligt kosmopolitisk føler.

I sommeren tiltrækker Poros også et antal besøgende, der ankommer i private yachts.Det var den første del af øen til være uindpakkede af turister, når et krydstogt skib begyndte at forankre omkring tidlige firserne, det siden er blevet overhalet af nabolandet Skala med omfanget af turister.

Du er EM for valg, om at slappe af i en taverna og se verden gå ved på vandet eller layout på stranden.

Poros Kefalonia færge

Poros næsten er delt ind i tre dele, der er for havneområdet, beachfront og landsbyen square, de alle indkvartere slags.Der er lejligheder, som synes at snuggle ind bakkeskråning, og omkring den maleriske små harbour værelser belønne dig med fantastisk havudsigt.

Det er let at gå glip af den bedste del af Poros.Hvis du indtaster Poros via slugten vej, skal du slå venstre når i storbyens havn, vil du se port til højre for du.De vigtigste strand Aragia: mest almindeligt kendt som Ragia er en god størrelse og holdes meget ren.Beliggende nord for byen på tværs af en metal pontonbro, der strækker sig over den tørre seng.Der er Taverner og barer all langs med båd leje og sun senge tilgængelige.Selv i høj sommer føles det rummelige.Smuk blomstring buske og træer linie stranden, og du kan parkere på lange lige beachside vej.Poros krystalklart farvande kan du se på havbunden, som viser en regnbue af farver.

Porten er et vigtigt forbindelsesled mellem Kefalonia og fastland og vigtigste havn vej kan undertiden blive travlt beskæftiget med trafik, der bruger på færger.Disse færger feriedage fra Poros til Killini på fastlandet, samt forskellige andre destinationer.Dette er den store port sydlige Kefalonia.Lokal området omkring Poros idé for at udforske, hvis du nyde walking der er en kystnære gåtur, der følger en sti til de tilgrænsende resort af Skala.

Betagende Poros kløft, også kaldet 'Arakli kløften' er en 80-meter dybe forrevne, smukke craggy slugt og indtil midten af halvfemserne når nye kystvejen var skære igennem til Skala det var kun vigtigste ruten fra Poros.Lokale legenden at slugten blev skåret af Herkules, hulninger bliver fodspor af enorme overnaturlige fødderne af helten, da han stod på, og udjævnes, denne del af bjerget.

Højt over byen er den gamle Poros vej, kendt som øverste vej, dette er hovedsagelig murbrokker og løs sten, men er gangbar i et motorkøretøj.Hvis du er en smule eventyrlystent kan du bruge denne vej i dag.Den passerer gennem bittesmå traditionelle gamle landsbyer og snakes vej til Poros.Du skal holde fast ved ruten, som der er gange du tror måske, at du har taget en forkert drejning, som sporene synes at opløses i hinanden.

Det omkringliggende område af Poros er dramatisk smuk med høje stolte bjerge og vidunderlige bevoksning.Hvis du ønsker at se Poros i alle dens herlighed besøg Atros klosteret som er dedikeret til Jomfru Marias ' fødsel og er den ældste på Kefalonia, det står på Mount Atros måde ovenfor byen, næsten i skyerne, 760 meter over havets overflade.Her vil du kunne vandre begrundelse for gamle og nye klosteret.Turen op til toppen tager en halv time eller så i en bil, skal du rejser langsomt som det er en stejl løs kystkommandoen vikling sten spore med sheer dråber.Venligst Lad ikke opstigning til topmødet fratage dem i den fantastiske og unikt visning af Poros.
Tag et kamera!Se Atros kloster for mere info.

Poros betragtes som den vigtigste marked by på øen.Det er blevet bygget på en lang smal stribe langs kysten bundet på hver ender af to flodmundinger, Vohina, de homeriske Reithro og resterne af den antikke Pronnean port.I ældre dage var Poros den vigtigste havn han hele området og den gamle by Pronoi.Beliggende på bjerget ovenfor Poros kan du se resterne af antikke vægge.

Der er masser at se nær Poros herunder Tzanata gravene, Mount Enosh nationalpark og nærliggende landsbyerne Tzanata, Asprogerakas, Kabitsata og Riza.Som med de fleste steder bil er leje en fordel at få mest muligt ud af dit ophold.
I sommeren er måneder der en lang række kunstneriske og intellektuelle begivenheder organiseret her.Der er maleri, skulptur og keramiske udstillinger og koncerter og internationale konventioner.

 


Bedste tilgængelige Poros Kefalonia færge billet prisgaranti

Bedste Poros Kefalonia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Ioniske færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Poros Kefalonia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Poros Kefalonia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Poros Kefalonia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Poros Kefalonia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Poros Kefalonia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Poros Kefalonia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Poros Kefalonia til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Poros Kefalonia og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her