Parenzo færge

Parenzo passager- og færger

Parenzo passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Parenzo til Venedig.

Sammenlign alle tilgængelige Parenzo færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Parenzo bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Parenzo, Venedig Venezia færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Parenzo færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Parenzo Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Parenzo færge billetter
færge billet pris med Venezia færgen linjer for færger sejler fra Parenzo til Venedig online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Parenzo passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Parenzo færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Parenzo

Parenzo er velkendt turist centrum for Istrien.Den gamle del af byen er bygget på en lille halvø adskilt fra fastlandet ved kanalen, og beskyttet mod det åbne hav ved øen Sveti Nikola, med populære strande.

Turiststederne Plava laguna og Zelena laguna er placeret på den sydlige del af byen.Parenzo ligger på hovedvejen forbinder Parenzo med Pazin og Pula og af regionale vejen løber langs den vestlige kyst Istrien.

Parenzo har længe turist tradition datering tilbage fra 1845 når første turist vejledning bog af Parenzo blev udskrevet.Første offentlige stranden i Parenzo blev oprettet i 1895 på islet af Sveti Nikola og i 1910, sammen med opførelse af de første store hotel - Hotel Rivijera, Rivijera stranden blev oprettet på den sydlige del af byen.I 1970 ' erne blev Parenzo en af de mest prestigefyldte kroatiske turiststederne.Siden da har mange kulturelle begivenheder organiseres i Parenzo hele året: klassisk musik koncerter, jazz aftener, folkemusik aftener osv..

Parenzo Ferry Port

I dag er Parenzo også populær blandt unge mennesker.Det har en god natteliv, med forskellige discoteques, barer og dans klubber, nogle placeret på terrasser, nogle inden for godt aircondition interiører.

Parenzos nærmeste lufthavn er Pula Airport, selvom man kan bruge Trieste lufthavn også som der er en god transporttjeneste mellem disse to mødesteder.For at nå Parenzo kan man bruge forskellige bus tjenester, der kører til Parenzo fra forskellige punkter i Istrien og fra Zagreb, kroatiske hovedstad.Inden for Parenzo by er der en dejlig lille tog tjeneste der forbinder vigtigste strande og turist punkter inden for en by med turist komplekser Plava og Zelena Laguna.Parenzo kan også nås med færge fra Venedig.

De vigtigste kulturelle monument i Parenzo er Euphrasian basilikaen, herunder sjette århundrede kompleks af korsbenet bygninger indrettes løbet af biskop Euphrasius.Det er placeret i den nordøstlige del af byen.

Basilikaen, bygget på grundlaget for en meget tidligere kirke er domineret af en tredobbelt-kirkeskib Apsis, en narthex, atrium, en ottekantede døbefont og biskoppens slot.Bygningsværket blev føjet til i 13th og 1400-tallet, og et klokketårn blev rejst i 1500-tallet.

Apsis er beskriver dekoreret med figural mosaikker, som sammen med mosaikker i San Vitale i Ravenna, omfatte en af de mest bemærkelsesværdige eksempler på mosaik kunst i Europa.Fra gulvet mosaikker og konserverede påskrifter er vi kunne følge alle faser af bygningen, tilpasninger og renoveringer og alle dynamics af det kristne samfund i Parenzo liv.Euphrasius' basilikaen fra midten af sjette århundrede, bestående af kirken, atrium, døbefont og det tidligere palads af stift.Blive rigt dekoreret og godt bevaret, at hele komplekset repræsenterer en af de vigtigste monumenter i den byzantinske kunst.Biskop af Parenzo, Euphrasius bygget denne tre-kirkeskib basilikaen bygget på et fundament af tidligere korsbenet monument / kirke.

Et firkantede atrium med byzantinske hovedstæder i kolonnerne, der står foran kirken indgangen.Atrium er omgivet af en overdækket portico på alle fire sider, som huser en samling af sten monumenter.

 


Bedst rådighed Parenzo færge billet prisgaranti

Bedste Parenzo færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Venezia færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Parenzo.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Parenzo færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Parenzo færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Parenzo færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Parenzo Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Parenzo færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Parenzo til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Parenzo og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her