Ponza færge

Ponza passagerskibe og færger

Ponza passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ponza Casamicciola, Napoli og Ventotene.

Sammenlign alle tilgængelige Ponza færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ponza bilen og passager færgen sejler til og fra Ponza, Casamicciola, Napoli og Ventotene med Hurtigbåde færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Ponza færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ponza færger
Billet priser & reservationer


Bog Ponza færge billetter
med Hurtigbåde færgen linje for færger sejler fra Ponza Casamicciola, Napoli og Ventotene online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ponza passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ponza færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Ponza

Ponza er en af de største øer, beliggende i en afstand af 33 kms mod Cape syd for Circeo langs det Tyrrhenske hav.Denne øgruppen øer på tværs af Latina provinsen har et areal på 7.5 sq.km med omkring 3500 indbyggere opholder sig på denne store ø Ponza.

Det større antal turister besøger her hvert år, er dette sted mere befolket under feriesæsonen.

Du kan enten tage en hydrofoilbåd fra Napoli eller Anzio til nå Ponza eller vælge til færgen services fra Anzio, Formia, Terracina Ponza.

Generelt Ponza har masser af turister og romersk besøgende, der kommer her til at tilbringe deres helligdage og det er billigere indstilling sammenlignet med tilstødende Capri øen.Mange rige og berømte mennesker komme her for at nyde nogle øjeblikke af privatlivets fred og bliss fundet på denne ø.

Du kan tage båd ture her til at besøge forskellige steder for at udforske denne ø naturskønne skønhed og fange et glimt på natural reserve af Zannone.Grotte di Pilato består af tre huler, som blev brugt af romerne i olden tidspunkterne i grave fishpools til at søge efter deres nadver.

Ponza Ferry Port

Der er masser af mule tegnestifter, gamle ruiner og skibsvrag at opdage på denne ø.Du kan også fange et glimt på resterne af den gamle romerske port langs Santa Maria.

Steder at se omkring Ponza

Der er ikke mange turistattraktioner omkring Ponza men den vigtigste charme og appel af denne island ligger i dens naturlige skønhed og dejlige landskab.Du kan tage båd ture her til at besøge forskellige steder for at udforske denne ø naturskønne skønhed og fange et glimt på natural reserve af Zannone.Grotte di Pilato består af tre huler, som blev brugt af romerne i olden tidspunkterne i grave fishpools til at søge efter deres nadver.Der er masser af mule tegnestifter, gamle ruiner og skibsvrag at opdage på denne ø.Du kan også fange et glimt på resterne af den gamle romerske port langs Santa Maria.

Giardino Botanico Ponziano

Dette er en privat botanisk have placeret på tværs af Villa Madonna collina Belvedere grundlagt under 1980erne, der tilbyder en bred samling af plantearter.Du kan også besøge Cave Ulysses af blod bare tæt på botanisk have og Cave troldkvinde kirke.

Porto di Ponza

Vigtigste midt på øen Porto di Ponza, der er foret med en naturlig harbor og skoen formet havn her er hjem til fiskersamfundene lever her siden mange år.Der er masser af besøgende, der kommer til dette sted til at fange et glimt af den naturlige naturskønne skønhed af denne dejlige staffage.Du kan komme på tværs af parti af snoede gader og pladser her med masser af nice cafeer, restauranter og butikker på dette sted.

Le Forna

Her kan du nyde den fred og rolig atmosfære af landdistrikterne, og det er også et af de vigtigste bosættelser af Ponza øen.Du kan leje båd og færgen tjenesteydelser her at opdage nogle af steder i hele regionen og nyde en tur til de andre indsugningstragterne.Det er fantastisk sted for dykkere at nyde en stor dykning oplevelse i Ponza med tilstedeværelse af krystalklart farvande her.

Chiaia di Luna

Chiaia di Luna er et af de populære strande af Ponza hvor en Halvmåne sand kan ses under de tall klipper.Som du kommer til slutningen af øen mod Le Forna, kan du komme på tværs af smukke naturlige puljer egnet for at nyde et nice bad midt i den varme sol.Ponzo er også berømt for dens blå grottos, hvilket menes at være oprettelsen af etruskerne.

 


Bedst rådighed Ponza færge billet prisgaranti

Bedste Ponza færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hurtigbåde færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Ponza.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ponza færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ponza færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Ponza færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ponza Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ponza færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ponza til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Ponza og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her