Plymouth færge

Plymouth passagerskibe og færger

Plymouth passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Plymouth til Roscoff, Santander og St. Malo.

Sammenlign alle tilgængelige Plymouth færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Plymouth bilen og passager færgen sejler til og fra Plymouth, Roscoff, Santander og St. Malo med Brittany Ferries Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Plymouth færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Plymouth færger
Billet priser & reservationer


Bog Plymouth færge billetter
med Brittany Ferries linje for færger sejler fra Plymouth til Roscoff, Santander og St. Malo online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Plymouth passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Plymouth færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Plymouth

Plymouth er en pulserende waterfront by og har et væld af seværdigheder og aktiviteter.Uanset vejret, har Plymouth familie attraktioner, historiske steder og haver, underholdningssteder, marine og landskabet interesser for dig at nyde.

Plymouth , den største by i South West, har smukke sceneri, et væld af seværdigheder og en fascinerende maritim historie.I 1577 Francis Drake lancerede sin omsejling af verden fra Plymouth og slået tilbage Armada et par år senere, Pilgrim fædrene sat sejl herfra i 1620, og i 1831 Charles Darwin afgik for hans banebrydende tur til Galapagos øerne.

Byen overser den engelske kanal og er flankeret af floden Plym mod øst og river Tamar mod vest.Det er opdelt i tre hovedafsnit: Barbican med dens smalle gader og Tudor og Victorian bygninger, Hoe, med sin berømte promenade udsigt over Plymouth lyden og den moderne centrale sektion, samkopieres under krigen og derefter genopbygges.

Plymouth Ferry Port
Brittany Ferries færger fra Plymouth

Rejser fra din lokale port Plymouth gør Introduktion til Frankrig eller Spanien så let.Praktisk sejlads gange betyder, at du virkelig kan gøre mest muligt ud af din tid væk...

Krydstogt på tværs af dag eller natten over til Roscoff, nyde det hurtigste, mest luksuriøse færge service til Spanien, tage en dages tur til Frankrig og der og tilbage i 24 timer

Plymouth til Roscoff

Den charmerende havn Roscoff er ideelt beliggende for at udforske alle dele af Bretagne herunder Pink granit kyst, Quimper og de populære resorts Bénodet og Concarneau.Hurtige veje tager dig hurtigt på den vestlige Loire, Dordogne og lækkerier af Frankrigs atlanterhavskyst.

Sejler resumé:
Antallet af afsejlinger: op til to pr. dag
Gennemsnitlig sejle varighed: dag passerer 6 timer, natten over passage 8 timer

Plymouth til Santander (nordlige Spanien)

Ombordværende på Brittany Ferries' storslåede flagskib Pont-Aven eller fælles landbrugspolitik Finistère, får du ankommer i den kosmopolitiske byen af Santander helt afslappet.Du kan muligvis fristet til at bo og opdage flere af «Grønne Spanien» med sine herlige strande og dramatiske bjerge.På den anden side betyder en imponerende vejnet, Madrid, Costas, Portugal og den sydlige del af Frankrig er alle let tilgængelige også.

Sejler resumé:
Antallet af afsejlinger: én tilbagevenden sejler pr. uge
Gennemsnitlig sejle varighed: 24 timer

Plymouth Ferry Terminal

Terminal bygningen har en café, Præsidiet de ændre, pay phones, toiletter, baby ændre område, handicappede tjenester og lang sigt parkeringspladser.Checke lukker 45 minutter før afgang.Giv dig selv længere Hvis du tager et kæledyr.

Retninger: (Car) Plymouth har fremragende motorvej forbindelser til M5 via A38 gør det ideelt placeret for adgang fra nord, Midlands, Wales og det vestlige land.Fra M5 motorvej hoved syd vest mod Plymouth på A38.Følg skiltene til Millbay dokker og færger.(Coach) Nationale Express kører fast rutefart til London Victoria.Turen tager omkring 5.5 timer, og det tager 20 minutter at gå fra busterminal til færgen terminal.(Tog) Plymouth Railway Station er placeret i North Street, bare fem minutter fra byens centrum.Der er en regelmæssig busforbindelse fra stationen til Plymouth færge havn eller det tager 20 minutter at gå.

Top attraktioner i Plymouth

De fleste af Plymouths attraktioner er centreret omkring de Barbican og The Hoe, men en kort køretur vil tillade dig at opleve lækkerier af Dartmoor, Buckland Abbey og Crownhill Fort.

Barbican
Barbican er området smukkeste og ældste i Plymouth, og webstedet for den oprindelige fiskerihavn.Det har en række Pensionatets attraktioner, gammeldags butikker og udmærkede restauranter.Barbican Glasværker har glassblowing demonstrationer til at vise, hvordan deres delikate bagværk laves.Elizabethanske Parlamentet om New Street og det smukke købmand hus på St.Andrews Street tilbyder et fascinerende indblik i Plymouths middelalderlige fortid.Ved vandkanten er The Mayflower trin, bygget i 1934, et permanent mindesmærke til pilgrimmene rejse til Amerika.Fra trinnene, du kan også tage højhastighedstog båd ture, eller cruises til Saltash, giver fantastisk udsigt over Plymouth fra vandet.

Mount Edgcumbe Country Park
Fra de Mayflower trin eller Cremyll Quay, tage en færge til grand Mount Edgcumbe huset, bygget i 1500-tallet.Når du har besøgt Europa-Parlamentet, kan du slentre gennem acres anlagt Park, eller nyd en Devon fløde te i den Paradehuset Tearooms som overser Plymouth lyd.

Plymouth Hoe
Plymouth Hoe er et stort område ved siden af seafront, med storslået udsigt over Plymouth lyden.Det er her, at Sir Francis Drake menes at have insisteret på efterbehandling sin spillet af skåle før sit angreb på den spanske Armada.Smeatons Tower er et af verdens mest berømte fyrtårne, som blev flyttet fra Eddystone rocks ved Victorians til Hoe i 1877.Det forbigår Tinside Pool, en entydig 1930 udendørs Lido, hvor du kan have et stænk med børnene i sommermånederne.

Crownhill Fort
Crownhill Fort, lokalt kaldet Plymouths bedste holdes hemmelige, er et udførlige Victorian fort bygget i 1863.Der er en daglig pistol fyres 1: 30 PM og personalet klæd i viktoriansk kostumer og tilbyde perioden rockbands for yngre besøgende.

Nationale Marine akvarium
Storbritanniens største akvarium og Europas dybeste tank, blev stemt 'Akvarium of the Year' af den gode vejledning til Storbritannien.

Prysten House
Andet ældste hus i Plymouth, bygget i 1498, er et fint kalksten bygning med en galleried gårdsplads.Det huser 28-fods Plymouth Tapestry og bunden ordet er lad til garverierne, en af Plymouths fineste restauranter.

Dartmoor
Nogle få kilometer fra byen er Dartmoor, en af de største National Parks i Storbritannien og sidste store ørkenen i sydlige England.

Buckland Abbey
Francis Drakes smukke spændende hjem er elleve sømil fra Plymouth, og tilbyder afslørende indsigt i den vovemod explorer liv.

I og omkring selve byen finder du et stort udvalg af restauranter, barer og cafeer.Skaldyr her er en specialitet med fersk fisk, der fanges dagligt.De fleste af restauranterne med de bedste udsigt over vandet kan findes i Barbican.

 


Bedst rådighed Plymouth færge billet prisgaranti

Bedste Plymouth færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Brittany Ferries linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Plymouth.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Plymouth færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Plymouth færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Plymouth færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Plymouth Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Plymouth færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Plymouth til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Plymouth og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her