Piran færge

Piran passagerskibe og færger

Piran passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Piran til Venedig.

Sammenlign alle tilgængelige Piran færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Piran bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Piran, Venedig med Viamar færger eller Venezia færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Piran færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Piran færger
Billet priser & reservationer


Bog Piran færge billetter
færge billet pris med Viamar færger eller Venezia færgen Line færger, der sejler fra Piran til Venedig online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Piran passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Piran færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Piran

Piran (Pirano på italiensk), sidder på spidsen af en smal halvø, er alles favorit by på den slovenske kyst.Sine gamle bydel er en perle af venetianske gotisk arkitektur og fuld af smalle atmosfæriske gader, men det kan være en mob scene på højden af sommeren.

Den gamle havneby af Piran ligger i slutningen af Piran halvøen, som gradvist indsnævrer mellem bugterne af Strunjan og Piran.Halvøen når Cape Madona, slutter med Šavrini bakkerne.

Betydningen af navnet Piran: ældste videnskabsmænd støtter forudsætter der oprindelse kunne udledes af de keltiske ord depressed-dun, skulle betyde en løsning på bakken, mens yngre generation fortalere forklaringen af de græske ord pyr – brand, som den oprindelige afregning blev primært brugt som et fyrtårn for skibe, der sejler til nærliggende græske koloni Aegida på webstedet af i dag by Koper.

Byen har bevaret den middelalderlige layout med smalle gader og kompakte huse, som stige i trin fra de kystnære lavland i bakkerne og give hele området et typisk Middelhavsområdet udseende.

Piran Ferry Terminal
Piran - Dubrovnik af North Adriatic

Piran er en beatiful by i north Adriatic med stor lighed med den berømte sydlige Adriaterhav juvel Dubrovnik.Lang tradition og multikulturelle enviroment har gjort denne kystby et særligt sted at besøge og nyde.Besøg Piran - destination med en behagelig middelhavsklima - og oprette en drøm ferie til dig selv og din nærmeste one.

Besøg Piran

Der er mange måder at besøge Piran.Det har gode forbindelser af vejen og ved havet.Det er kun få kilometer fra Koper, der er forbundet med resten af Centraleuropa af netværket af høj-veje.Du kan også besøge Piran med båd - der er mange runde og én Two-Way rejser enten fra Venedig eller fra nogen andre kystby i north Adriatic.Der er også mange lufthavne nær Piran.Mindre er i Portoroz og mange internationale lufthavn som Trieste og Ljubljana er mindre end time drev væk.Mange rent-a-cars er tilgængelige, og du kan let leje en bil til og fra lufthavnen.

Indkvartering i Piran

Valgmulighederne er ubegrænset, når du beslutter dig til at opdage Piran og dens omgivelser for mere end én dag.Der er mange hoteller og dobbeltværelser tilgængelige i Piran og især i Portoroz.Portoroz, der er kun halvt en time gåtur fra Piran er en renown turist udvej med over hundrede år gamle spa tradition.

Kommunen Piran er kendt som den mest touristically udviklede kommune i Slovenien.Turisme, men har ikke altid været den vigtigste økonomiske aktivitet i kommunen, og konserverede dokumenter vidne til regionens rige og forskelligartede økonomiske og sociale liv.

 


Bedst rådighed Piran færge billet prisgaranti

Bedste Piran færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Viamar færger eller Venezia færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Piran.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Piran færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Piran færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Piran færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Piran Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Piran færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Piran til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Piran og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her