Piræus færge

Piræus passagerskibe og færger

Piræus passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Piræus til Chania og Heraklion.

Sammenlign alle tilgængelige Piræus færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Piræus bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Piræus, Chania og Heraklion med Minoan Ferry Lines eller ANEK Superfast ferries online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Piræus færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Piræus færger
Billet priser & reservationer


Bog Piræus færge billetter
færge billet pris med Minoan Ferry Lines eller ANEK Superfast færger, der sejler fra Piræus til Chania og Heraklion online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Piræus passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Piræus færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Piræus

Piræus  har været Port i Athen i mere end 2500 år, fodring hovedstaden med skibe fyldt med forhandlere, varer, pilgrimme og nu turister.

Hvis du ankommer i Athen via vand, vil din rejse dig igennem Piræus.For de fleste besøgende er en dæmpet opfattes baggrund efter en dejlig krydstogt, eller en hurtig stopper mens de venter et hydrofoilbåd eller færge.

Men Piræus har charme sin egen.Academy Award-vindende Melina Mercouri filmen "Aldrig søndag" blev skudt i Piræus.Det er webstedet for universitetet Piræus hvilke funktioner undersøgelser i maritim historie blandt andre emner.

Hvis du er på farten gennem Piræus på januar 6th, hold øje for en watching unge grækere dykning for en guld Kors som en del af Helligtrekongersdag flypassagerdata folkemængde.

Piræus Ferry Port

Piræus er også hjem for Grækenlands Yacht Club, en mangeårig organisation sponsorere en række yachting begivenheder i Piræus og andre steder hvert år.

Piræus tilbyder hoteller, selvom disse er generelt fyldt med dem, hvis virksomhed tager dem til porten og, i mindre grad, turist overløb fra Athen, selv.En af disse er den meget behageligt Hotel Ionion.

Om forventes fra en optaget, arbejdstid havn, er Piræus restauranter berømt for deres skaldyr, især i de små harbor Mikrolimano.Hvis du vil kombinere en harbor cruise med middag, tilbyder den Thomas II spise turbåde omkring Piræus.De kan kontaktes i Athen på 988-7230 eller 952-4300.

Piræus port er ledende udgangsstedet fra byen ad søvejen for destinationer blandt de ægæiske øer og andre steder i det østlige Middelhavsområde.Indenlandske destinationer omfatte alle de ægæiske øer.Havnen i Piræus bruges også af flere Europa cruise selskaber velkommen besøgende til Grækenland.

Centrene i Piræus er dens tre havne: den centrale port, Zea Marina og Mikrolimano.

Piræus ting at gøre

Den vigtigste ting at gøre er at tage en færge til de græske øer.Du kan også have en nice gåtur i havnen og se på mange fantastiske yachter og skibe.Besøg Piræus arkæologiske Museum, 31 Ch.Trikoupi Street. Etableret i 1935 og udvidet i 1966, Piræus museet er lille i størrelse, men alligevel besidder en række betydelige stykker i dets samling.

Arkæologiske Museum i Piræus
Selvom museet blev grundlagt i 1935 blev en bred omstrukturering foretaget i 1966.Spor af byens velstand er udstillet på arkæologiske museum nær Zea havnen.En fin samling af skulptur grav monumenter, relieffer og lervarer hovedsagelig fra det femte og fjerde århundrede BC bliver stillet på en skærm derovre.Lige ved siden af museet er ruinerne af det gamle teater.

Kommunale Gallery i Piræus
Galleriet blev indviet i 1957, viser fungerer ved græske kunstnere som M.Axelos, K.Volanakis, s.Vyzantiou, A.Geralis, E.Doukas, D.Kokotsis, Th.Lazaris, N.Lytras, K.Maleas, M.Ekonomou, K.Romanides, A.Christofis og værker af andre unge kunstnere samt.Det startede sit virke som en del af det kommunale bibliotek i opbygningen af det kommunale operationsområde.
En samling af omkring 80 skulpturer af George Kastriotis, en samling af 156 værker af kunstneren St.Lazaros og samlingen givet ved den berømte græske skuespiller Manos Katrakis (der omfatter teatralske kostumer, fotografier, teatralske materiale og personlige ejendele) er smukt udstillet i galleriet, henter opmærksomhed af millioner af besøgende.Det er således en af de mest besøgte turistmål i Piræus.

Jernbanestation (Piræus-Peloponnes)
Bygninger i Piræus Railway Station er indrettede med "Bouniato" på alle fire sider, der er faktisk det første eksempel på industriel arkitektur i Grækenland.Rammer af døre og windows, falsk-tagene, store træ-bar døre og de dekorere strimler, der kører på tværs af væggene af bygningerne er alle lavet af sten og er omfattet af træ tagene på fliser.Selv toiletter har stone-gjort vandreservoirer.

Nautiske Museum Piræus
Sømil Museum Piræus, også kendt som Maritime museum fremhæver den hele græske flådes historie, der blev grundlagt i 1949.De ældste objekter er nogle bearbejdet obsidian sten, der repræsenterer æra omkring 8000 BC.Museet har nautiske brikker spanning historien om den græske flåde fra oldtiden til i dag.Udover dette der findes malerier, skibet modeller, kort, flag og nautiske instrumenter.Museet har også et bibliotek med 10.000 diskenheder og en fotografisk og filmen samling samt.

Zea Marina
I Grækenland er Zea's marina det sted, hvor nogle af de mest imponerende yachter og krydsere er fortøjet.Kystlinjen er fuld af restauranter, Taverner, barer og butikker, der tager højde for sejlsportsmanden behov.Her, kan du også finde den Flying delfiner (hovercrafts), hvis du vil gå til Saronic Gulf islands.

Mikrolimano
Når beskyttet af Gudinden Mounichia Artemis, er denne port i dag en populær hænge ud for turister.Det er en dejlig lille harbor fuld af fiskerbåde, små fartøjer og nogle meget smukke yachts.

Kastella
Også kendt som bygget Prophetis Elias på en bakke; Kastella er Piræus mest fashionable kvarter.Hvis du gå mod toppen af bakken vil du finde dig selv i smalle gader omgivet af maleriske huse.Visningen af det centrale harbor, Zea og Mikrolimano herfra er blot forunderlige.


Centrum af Piræus og porten kan være negoatiated nemt til fods, hvis du ikke befordrer bagage.Gul Løbevogn busser (Løbevogn bus ingen 20) er nyttige for Kør fra havnen til Passalimani og derefter følge ruten meget naturskønne omkring hill Castella, ophøre på linje 1 Metro stationen i Neon Phaleron (Neo Faliro), nær fred & venskab og Karaiskaki stadioner.

Gratis shuttle busser inde i porten køre fra på tværs af Metro linje 1 Terminal stationen, omkring den nordlige side af porten til de skibe, der sejler til Kreta, det østlige Ægæiske Hav og Dodekaneserne.

 


Bedst rådighed Piræus færge billet prisgaranti

Bedste Piræus færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Minoan Ferry Lines eller ANEK Superfast passager og bil-færger billetprisen til og fra Piræus.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Piræus færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Piræus færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Piræus færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Piræus Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Piræus færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Piræus til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder at Piræus og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her