Piombino færge

Piombino passagerskibe og færger

Piombino passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Piombino til Bastia, Olbia, Porto Ferraio og Rio Marina.

Sammenlign alle tilgængelige Piombino færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Piombino bil og passager-færge billetter sejler til og fra Piombino, Bastia, Olbia, Porto Ferraio og Rio Marina med Corsica Ferries, Moby linjer eller Toremar færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Piombino færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Piombino færger
Billet priser & reservationer


Bog Piombino færge billetter
med Corsica Ferries, Moby linjer eller Toremar færgen sejler fra Piombino til Bastia, Olbia, Porto Ferraio og Rio Marina online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris-færger.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Piombino passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Piombino færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Piombino

Piombino er beliggende på en forbjerg ser i havet.Det var hovedstaden i en gamle italienske stat og er arving til Antik og middelalderlig samt etruskiske metalworking traditioner.

Der er meget kunstneriske beviser fortidens i Piombino.Der er aftrykket af renæssancen fra arbejdet af florentinske arkitekt Guardi, under reglen om Appiani.Under denne familie var område en Langgades fra 1399 indtil 1589, da det blev en Fyrstendømmet.

Mens under reglen om familien Boncompagni-Ludovisi det blev taget af franskmændene og i 1805, Napoleon Bonaparte gav det til sin søster Elisa.Hun forlod sit varemærke, og Piombino blev kendt for en gang som 'lille Paris'.Leonardo da Vinci var blandt de mange navnkundige besøgende til byen.

«Centro Storico' af Piombino, indeholder når kapital af et fyrstedømme, meget kunstneriske beviser for sin fortid.

Piombino Ferry Port

I Piazza Giuseppe Verdi , i center Piombino, kan være set et fragment af dens middelalderlige forsvarsværker, en massiv århundrede tårn og en 1300-tallet by gate.Herfra Corso Vittorio Emanuele, den vigtigste gade i den gamle by, tilstødende fører til Palazzo Comunale (oprindeligt tolvte århundrede, men meget ombygget), hvilket er i slutningen af 1500-tallet ur-tårnet.

I Piazza Curzio Desideri sene 1300-tallet kirke i Sant'Ántimo indeholder to smukke mindesmaerker 14th og d.15 århundreder; en marmor skrifttype ved Andrea Guardi (1470) og en anden skrifttype fremstillet en antikke kolonne.Fra gaderne på seafront er attraktive visninger af øen Elba og havet.

Piombino har meget at tilbyde: kunst, historie, folklore, fin madlavning og havet.Dens naturlige funktioner er meget ligner dem af øerne i øgruppen, det står over for.De 31,5 kms kyst, (22 kms sandede og 9,5 kms rocky) skal nås enten fra havet eller fra delstaten, især milde klima, krystalklar farvande og forbløffende havbunden alle gå til gøre Piombino en ideel sted for rekreation og afslapning for personer i alle aldre.

En sportslige eller kulturelle ferie, eller ét for dem, der ønsker at nyde kontakt med naturen kan være havde til enhver tid af året.Hver sæson har noget andet at tilbyde.I foråret og efteråret.Når naturen er på hende mest generøse med dufte og farver, kan besøgende skorpe ting, som ofte er skjult i løbet af sommeren.

Tom strande, faciliteter for tennis, rulleskøjteløb, fodbold, toiletfaciliteter, trekking.og båd trips.Lektioner i sejlads, surfing, svømning og undersøiske Dykning.Færge forbindelser med Elba, Korsika og Sardinien.Hotel og andre former for indkvartering for 6.000 besøgende, med igangværende arbejde at fordoble denne kapacitet.

Hoteller, campingpladser og turist landsbyer nær havet.Restauranter, pizzerie, gård og land Parlamentet indkvartering, hvor tjenesteydelser konstant Arealanvendelsesstatistikken forbedres ved.Alle disse elementer tilsammen makeup gæstfriheden tilbydes denne by, der strækker sig i havet, som om at røre ved den nærliggende øen Elba.

 


Bedst rådighed Piombino færge billet prisgaranti

Bedste Piombino færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Corsica Ferries, Moby linjer eller Toremar færgen Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Piombino.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Piombino færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Piombino færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Piombino færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Piombino Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Piombino færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Piombino til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Piombino og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her