Pescara færge

Pescara passagerskibe og færger

Pescara passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Pescara Split og Stari Grad.

Sammenlign alle tilgængelige Pescara færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Pescara bil og passager-færge billetter sejler til og fra Pescara, Split og Stari Grad med Hurtigbåde færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Pescara færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Pescara færger
Billet priser & reservationer


Bog Pescara færge billetter
færge billet pris med Hurtigbåde færgen linje for færger sejler fra Pescara til Split og Stari Grad online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Pescara passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Pescara færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Pescara

Pescara , placeret langs den adriatiske kyst i Italien, sidder i en smuk stedet langs landets østkyst.Mange, der kommer til Italien tale begejstret om skønheden i Amalfi kysten, history of Rome, kulturen af Firenze og entydighed af Venedig.Imidlertid sagt ikke meget af den smukke østlige kyststrækning denne gamle land.

Dens sandstrande forlænge med over 20 uafbrudt km, og områderne i baglandet undergik en bemærkelsesværdig udvikling, så øjeblikket findes der én lang byområde, herunder nærliggende kommuner som Montesilvano, Chieti, Francavilla, Città Sant'Angelo, Spoltore, hvor over 400.000 mennesker er koncentreret (en tredjedel af hele Abruzzo befolkningen). 

Pescara er også berømt som fødested for Gabriele D'Annunzio, et af de vigtigste italienske digtere af det tyvende århundrede, og sæde for 2009 Middelhavet Games.

Pescara færge, Italien

Tage en tur længere ned kyst fra Pescara, og du vil finde disse byer, der gør denne region en skjult perle for mange.Francavilla al Mare, Ortona, S.Vito Chietino og Vasto har mange charme, der ville typisk tilknyttes kystnære landsbyer.Fra små restauranter tjener fisk fanget et par timer før til betagende udsigt over Adriaterhavet, disse byer har dette og meget mere.

Pescara seværdigheder

Nogle populær turistdestination seværdigheder i Pescara værd at besøge er:- 

  • Katedralen i San Cetteo , skytshelgen for byen, med en storslået 1600-tals maleri af Guercino der repræsenterer St.Francis af Assisi og marmor mausoleum af Gabriele D'Annunzio's mor.
  • Den oprindelige hjem af Gabriele D'Annunzio (1700-tallet) gendannet i 1930 's
  • Museo delle Genti d'Abruzzo, blandt de mest imponerende i regionen, indsamling i mange værelser alle sider af liv, traditioner, økonomien i Abruzzo befolkninger fra forhistorie til 1800-tallet 
  • Palazzo del Governo , bevare fint statuer af Giudo Costanzo fra Ortona og den enorme maleri "La Figlia di Iorio", mest fejrede arbejde på maler Francesco Paolo Michetti fra Tocco 
  • Kirke Spirito Santo
  • Kirken Sant'Andrea Apostolo 
  • Værker af billedhuggeren Pietro Cascella (født i Pescara i 1921), blandt dem et af symbolerne af byen, "La kirkeskib", langs seafront overfor centrale Piazza Salotto 
  • Museo Cascella
  • Museo Ittico 


Pescara
har også mange fine restauranter og trattorie hvor fisk og skaldyr kunstnerisk serveres ifølge de mest lækre opskrifter af maritim Abruzzo, traditionelle Konsumis butikkerne Berardo og Camplone, i evig rivalisering, en modsat andre højre på seafront, hvor fantastisk Konsumis kreationer kan nydes i en meget elegante omgivelser lidt afstand fra de shopping gader i center; og naturligvis uden at forlade alle tager tid til at købe den traditionelle Parrozzo, delikat Pescarese kagen baseret på mandler og er omfattet i chokolade, stadig tilberedt efter opskriften opfundet af Luigi D'Amico i 1911.

 


Bedst rådighed Pescara færge billet prisgaranti

Bedste Pescara færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hurtigbåde færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Pescara.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Pescara færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Pescara færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Pescara færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Pescara Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Pescara færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Pescara på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Pescara og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her