Pembroke færge

Pembroke passagerskibe og færger

Pembroke passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Pembroke til Rosslare.

Sammenlign alle tilgængelige Pembroke færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Pembroke bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Pembroke, Rosslare med Irish Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Pembroke færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Pembroke færger
Billet priser & reservationer


Bog Pembroke færge billetter
færge billet pris med Irish Ferries færger, der sejler fra Pembroke til Rosslare online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Pembroke passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Pembroke færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Pembroke

Den antikke by Pembroke er en populær turistdestination for Pembrokeshire.

Gaderne i byen stadig følge deres middelalderlige linje og selvom husene har blevet genopbygget i sten under byerne mere velstående perioder i 1700 og 1800 tallet, kan besøgende stadig få en følelse af den gamle middelalderlige by.

Pembroke er en smuk, historisk, stort set uberørt by, sammen med slottet findes en stor attraktioner.Besøgende kan tage den populære byen trail, besøge museet i hjemlandet, der er også et daglige indendørs marked og talrige små håndværksvirksomheder, gave og specialiserede butikker.Byen kan også prale af en fremragende Legeplads, med skovtur og grill områder støder op til rigelige parkering på commons vej.

Natteliv i Pembroke vil kunne passer alle.Der findes mange pubber, barer og natklubber situationen i Main Street.

Pembroke

Transport i Pembroke er godt med en regelmæssig busforbindelse og tog tjeneste betjener byen (se rejse). Pembroke udvikler altid.Der er masser af ture og aktiviteter til at underholde alle besøgende og lokalbefolkningen og garanterer en fornøjelig, opfylder oplevelse for alle.

Turismen er en meget vigtig handelsvare i de seneste år med dens nærdemokrati Tenby og Saundersfoot ferie resorts, dette med talrige strandene sømil Pembroke og Pembroke Castle forhåbentlig fortsat vil se Pembroke velstående ind i fremtiden med sin turistindustrien.

Byens centrum er dens storslåede Norman slot, stående stolt i spidsen for en rocky ridge og omringet på tre sider af vand.Det er en af de fineste og bedst bevarede støttepunkter i landet.

Fra toppen af slottets mægtige runde hold der er en glimrende visning af byen selv, omgivet af dets antikke by væg - meget som stadig stående.Det er let at se, hvorfor Pembroke blev erklæret en bevarelse område i 1977.Klik her for at besøge webstedet til Pembroke slot

Main Street, som løber længden af den gamle by, er ideel til spadseretur og gennemsyn.Der er flere interessante Tudor og georgisk huser, to historiske kirker og en behagelig blanding af butikker, barer, caféer og restauranter.Der er blide ture langs mølledam (se ud efter Isfugl og Ottere) og resterne af Monktons Benediktiner kloster.

Pembroke er i centrum af en bred kreds af ting at gøre og steder at se, hvoraf mange kommer under pleje af Pembrokeshire kyst National Park.

Inden for nem rækkevidde af Pembroke er resorts Tenby og Saundersfoot; historiske og genoplivet skibsværftet byerne Pembroke Dock og Milford Haven; Slotte Manorbier og Carew; de storslåede strande i syd Pembrokeshire kystlinje; den populære marked by Narberth; maleriske 24 mile Haven vandveje, og naturligvis Pembrokeshire kyst stien.Alt dette, plus mange menneskeskabte attraktioner og aktiviteter skal findes i området.

 


Bedst rådighed Pembroke færge billet prisgaranti

Bedste Pembroke færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti - Vi har altid tilbyde dig vores lavest mulige irske Ferries passager-og bilfærger billetprisen til og fra Pembroke.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer til dit valgte Pembroke færgeoverfart, ombord indkvartering og køretøjstype er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

Hvis det usandsynlige skulle du finder det samme all inclusive Pembroke færgebillet billigere i brochuren enhver anden rejsearrangør vi lover at vi vil gøre vores bedste for at slå denne pris eller tilbyde dig at vælge at anmode om en refusion.For at reservere Pembroke bil og passager færgebilletter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Pembroke Ferries kundeservice på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Pembroke færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Pembroke til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Pembroke og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her