Paxi færge

Paxi passagerskibe og færger

Paxi passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Paxi til Brindisi og Zakynthos.

Sammenlign alle tilgængelige Paxi færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Paxi bilen og passager færgen sejler til og fra Paxi, Brindisi og Zakynthos med europæiske Sealines færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Paxi færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Paxi færger
Billet priser & reservationer


Bog Paxi færge billetter
færge billet pris med europæiske Sealines for færger sejler fra Paxi til Brindisi og Zakynthos online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Paxi passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Paxi færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Paxi

Paxi  er den mindste men en af de smukkeste græske øer i det Ioniske Hav.Det er placeret i den sydlige del af Corfu.

Det har en livlig havn og største by, men resten er generelt uberørt af industrien, selv om det har set meget popularitet siden ' 60s.De berømte strande, landsbyer og de grønne bakker fuldstændig af olivenlunde forbliver de samme som de var århundreder siden.Naturskønne klipper og magiske søs hulerne tilbyder et uspolerede miljø, der er svære at finde.

Mange har sandsynligvis aldrig selv hørt om denne lille ø, men det er et dejligt sted for alle, der ønsker en virkelig rolige og afslappende ferie.

En meget smuk, grøn og bjergrige lidt pearl, Paxi tilbyder et par ting at se, vidunderlige strande og meget gæstfri folk.

Locals lever delvis væk fra landbrug, fiskeri og avlsplanlægning, men til en vis grad også af turismen.

Paxi Beach

Paxi  er en smuk lille ø, grøn og træbevoksede.Det har et par landbrug landsbyer og tyk olivenlundene af oliventræer, forrevne vestkyst klipper, flere havet-huler og forskellige RAL strande.Byen er små, med to havne: den vigtigste port hvor færgerne forankre og kun en kort gåtur væk, i små harbor, som er foret med 1800-tals pink, fløde og hvid-vaskes huse med venetianske-stil skodder og balkoner.Blandt de smalle gader finder du adskillige barer og taverner.

I en lille ø ligesom Paxi, findes der ikke mange steder du kan besøge, men der er noget, der kommer til at tænke: kulturel museet.Til huse i en tidligere skole i sydlige storbyens havn, har kulturel Museum en eklektisk samling af lokale historie.Dens timer er desværre uberegnelige, så du skal overføre ved for at se, hvis den er åben.Du er mere tilbøjelige til at finde det åbne i aften selvom.

Kastro.Bygget af stormænd i 1423 og stadig velbevaret, finder du det på et klippefyldt islet modstående harbor, Agios Nikolaos.I nærheden findes en gammel vindmølle.Du kan også besøge Grammatikou Mansion nær Lakka, befæstet ved et tårn er også et besøg værd.

Strandene af øen er overvejende små og grusstrande.Lokale folk kalder dem "spiatzes". Du vil nå mange af dem ved bil eller motorcykel og andre efter et spor eller endnu bedre ved båd.Nogle af de bedste strande på øen er Plaka, Spiatza, Paxos, Balos, Agia Marina, Mogonissi, Kloni, Gouli, Kamini, Kakia Lagada, Alati, Pnigmenos, Kipiadi, Pounta, Levrecchio, Kipos, Marmari, Harama, Kanoni, Planoi, Arkoudaki, Orkos, Lakkos, Monodentri, og Glyfada.

 


Bedst rådighed Paxi færge billet prisgaranti

Bedste Paxi færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige europæiske Sealines passager og bil-færger billetprisen til og fra Paxi.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Paxi færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Paxi færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Paxi færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Paxi Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Paxi færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Paxi til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Paxi og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her