Patras færge

Patras passagerskibe og færger

Patras passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Patras til Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa og Venedig.

Sammenlign alle tilgængelige Patras færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Patras bilen og passager færgen sejler til og fra Patras, Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa og Venedig med ANEK Superfast, Minoan Lines Ferry, Superfast Ferries, affære linjer eller ANEK Lines billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Patras færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Patras færger
Billet priser & reservationer


Bog Patras færge billetter
med ANEK Superfast, Minoan Lines Ferry, Superfast Ferries, affære linjer eller ANEK Lines færger, der sejler fra Patras til Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa og Venedig online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Patras passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Patras færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Patras

Patras , når kendt som Patra, denne "reelle" græske by er stadig beskæftiger sig med sin vin industri, landbrug og cateringvirksomheder for turister.Den tredje største by i landet, Patras er bedst kendt for sin Carnival.

Primært kendt for sin travle port og færge afgangene til Italien, ikke at nævne fantastisk carnival afholdt årligt for at sparke off Lenten sæsonen, tilbyder Patras og omegn et væld af ting at gøre, og se.

Der er en henslængt metropolis ad søvejen med en vidunderlig gamle sektion.Neoklassisk bygninger, katedraler, museer, butikker, barer, caféer og pulserende natteliv gør dette område en skat, venter på at blive fundet.Inden for nem rækkevidde er bjerge, søer, grotter og landsbyer, alle med storslået natur.

Patras hænger meget godt med færge med Italien (Ancona, Brindisi, Bari og Venedig). Lokale færger også sammenkæde Patras med de Ioniske øer.

Patras Ferry Port
Hvad du skal gøre i Patras 

Den moderne by af Patras blev bygget ret på hans fortidsminder.Byen ligger ved foden af Mount Panachaikon, tilbyder en fantastisk udsigt over Gulf Patras.

Står slottet i bjerg side.Den blev bygget på ruinerne på antikke Akropolis, i anden halvdel af den sjette århundrede A.D.Slottet omfatter en out trekantede prøvelokalet, håndhæves med bastioner og tårne.Slottet var én gang, beskyttet af en voldgrav.Indvendig prøvelokalet var også beskyttet af en voldgrav.Tage de berømte 193 trapper, som starter øverst i Saint Nicolas firkant at komme til slottet.

Ancient teatret ligger lige i nærheden af Saint George's square.Det er et af de smukkeste i Grækenland og blev bygget ret efter "Herodeion", i Athen.Webstedet har været afsløret i 1889 og blev genopbygget efter anden verdenskrig.Sommeren bruges det til koncerter og teatralske forestillinger.

Sankt Andreas katedralen (Aghios Andreas) er den vigtigste kirke i byen.Det er dedikeret til skytshelgen for byen, Saint Andrew.Nær den nye kirke står der stadig den gamle kirke, som var bygget på nøjagtige stedet hvor apostelen Andrew blev korsfæstet.

Hvis du vil smage nogle af de berømte græske vine, tage en rejse udenfor byen at besøge Akaja Clauss kælderen.Den mest velkendte vin fremstillet her er Mavrodafne.Kælderen kan besøges fra 9 AM til 7 PM og guidede ture tilbydes på engelsk.

Rio-Antirio-broen forbinder Peloponnes halvøen de væsentligste jordarealer.Før broen blev bygget, var turister ansigt til at tage meget lang drev eller kedelige færgen at komme fra Athen til halvøen.Det er nu muligt at drevet fra Athen til Delphi og derefter over den nye bro til den nordlige spids af halvøen.Corinth, Mykene, Epidaurus og Tiryns er på tæt reach samt på grund af den nye bro.Selvom det er beliggende i et område med høj seismisk risiko, er broen det perfekte sikreste sted at være i et større jordskælv.

Hvert år i foråret, er Patras hjem til The Patras Carnival, entydigt i Grækenland og de største i Europa.Hændelserne start på 17. januar og senest indtil Rens mandag (den første dag i den østlige ortodokse kristne store fasten) og omfatter en række sjove ting at gøre, som Bolde, parader og endda en børns Karneval.

 


Bedst rådighed Patras færge billet prisgaranti

Bedste Patras færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige ANEK Superfast, Minoan Lines Ferry, Superfast Ferries, affære linjer eller ANEK Lines passager og bil-færger billetprisen til og fra Patras.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Patras færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Patras færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Patras færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Patras Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Patras færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Patras til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Patras og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her