Patmos færge

Patmos passagerskibe og færger

Patmos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Patmos til Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Piræus, Rhodes og Syros.

Sammenlign alle tilgængelige Patmos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Patmos bilen og passager færgen sejler til og fra Patmos, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Piræus, Rhodes og Syros med Blue Star færgen linje billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Patmos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Patmos færger
Billet priser & reservationer


Bog Patmos færge billetter
med Blue Star færgen linje for færger sejler fra Patmos til Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Piræus, Rhodes og Syros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Patmos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Patmos færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Patmos

Patmos er en af de Dodekanesiske øer beliggende nord for Leros.

Patmos er en af de mest religiøse græske øer, fordi det er hvor Saint John guddommelige havde sin åbenbaring og skrev the Apocalypse.Det bruges til at være en vigtig plads i pilgrimsfærd og tilhørte kirken.Klosteret St.Johns tårne ovenfor hovedstaden, Chora, og hele øen puster of faith and devotion.

Ikke desto mindre er mere til øen end sin kristne omdømme.Der er mange nice strande langs den ujævne kystlinje, og folk vokse frugter og oliven på de grønne bakker.Landskabet inviterer dig til at tage lange ture og der er meget at opdage.

I tresserne, Patmos blev et stykke tid en favorit destination for hippier, der forsøgte at opleve den åndelige vibes af øen.I dag tiltrækker denne bjergrigt ø og dets små bugte solen elskende, der ønsker at dykke ned i sine krystallinsk farvande.

Patmos Ferry Port
Hvad du skal se i Patmos

Om du er interesseret i historie og religion eller ikke, kloster St.John er et must.Dets rigtige navn er Agios Ioannis o Theologos ("St.John Theologist") og det ligner en enorm fæstning ovenfor Chora.Faktisk, blev det bygget som et Fort i 1500-tallet, da øen behov for en slags forsvaret da pirater angreb.

I klosteret kan du besøge den byzantinske kirke dekoreret med udsøgte stil freskomalerier og byzantinske ikonet for St John, doneret til klosteret ved empiror af Byzans Alexios Komninos, i et crypte inde i kirken er relikvier af den velsignede Munk Christodoulos, værd at se også statskassen og museum.De to kapeller ud for kirken St.John er dedikeret til Jomfru Maria og den anden til den velsignede Christodoulos.

Cave åbenbaring ligger mellem Chora og Skala og er hvor St.John havde sin vision.Der er en crack i tag hvor Jesus optrådte til ham og John dikteret sin vision til sin discipel Prochorus.Du kan se et kryds indgraveret på rock som efter tradition, blev lavet ved Saint John i hulen.Hulen er omgivet af klosteret, som skiller sig ud med sine hvide farve.Et par skridt skåret i rock fører i til klosteret.Hulen er på det laveste niveau af klosteret af St.John, og du kan gå der passerer fra kapeller af St.Nicholas, St.Artemios og St.Anna, hvilket er ved siden af hulen.

Nonnekloster i Zoodochos Pigis ("Life-giver Source") ligger i Chora og kan undertiden besøges, men den mest aktive nonnekloster er uden for landsbyen og kaldes Evaggelismos.
Når du besøger alle af ovenstående, at sikre du er klædt ordentligt: kvinder skal være iført lang nederdele og har dækket skuldre, mænd skal bære lange bukser.

Hvis du er for en opstigning, besøg klosteret i Profitis Elias ("profeten Elias"), hvor du får en fantastisk visning da det er det højeste punkt af øen (269 m). På en klart dag se du så vidt øerne Lipsi, Leros og få yderligere til Tyrkiet.
I Kastelli hill er ruinerne af det gamle citadel af den antikke kapital af øen med en befæstning mur og grundlaget for tre tårne.Grundlaget for en antikke tempel dedikeret til Apollo er nær kirken St.Constantine
Chora er generelt værd at gå rundt i.Det er bygget som en labyrint at holde pirates væk, og har mange nice huse og lidt butikker.I Chora er også hjem og af Emmanuel Xanthos en af de stiftende medlemmer af samfundet af venner, som var den første revolousinary organisation under krigen af Indipendence i Grækenland.

Hvad du skal gøre i Patmos

Øen er temmelig blæsende, så det er godt for windsurfing leje en bil eller en knallert er også en god idé, så du kan udforske øen på din egen.Patmos har fodbold og basketball stadioner og turneringer i beachvolley organiseres i sommeren.Der er også dagsture til den lille nabolande øer Marathi, Arki og Lipsi.På Grikos kan du leje en lille sejlbåd.

Patmos strande
Der er ca. 20 strande til at vælge mellem.Udforsk de lidt pladser og finde dine egne paradis.Der er både pebble strande og sand strande.Nudister gå til Psili Ammos samt mennesker i svømning kostumer.Den sandede strand Grikos ligner en sø fordi der en lille ø i fronten.en anden nice beach er i området i Petra stranden er dejlige Petra.Diakofti har fint sand og Kampos beach er en af bedste i Patmos.Andre strandene er Merikas.Vagia, Aspri, Agriolivado og også nogle nice strande kan findes på små øer omkring Patmos

Nighttlife
Du kan finde nogle barer og diskoteker i Chora og Skala.Atmosfæren er mere afslappet end noget andet, men du kan nyde nogle gode nætter ud.

Fødevarer
Der er flere taverns i Chora og Skala, men også i de mindre landsbyer Grikos og Karfas.Lokale specialiteter er forskellige retter af fisk og skaldyr som blæksprutte proppet med ris, en specialgrafit kendt til andre øer, Dodekaneserne, octopus gryderet og blæksprutte grillet samt lokale oste og slik

Shopping
Du kan få mange håndlavede ting på øen, og der er adskillige kunst butikker samt.De mest typiske souvenirs er at gøre med St.John, imidlertid og ikoner sælges overalt.

At komme rundt
Der er kun én bus på øen forbinder Chora med Skala og de andre landsbyer.Taxier er helt let at finde, og du kan også leje biler og cykler.Der er også en båd, der går til flere strande, men det er aflyst, hvis det får også blæsende.

Ankomst
Den mest almindelige måde at komme til Patmos er at få en flyvning til Athen og derefter tage båden derfra.Patmos er også forbundet med andre Dodekaneserne med katamaraner og hydrofoils, i sommeren små skibet Patmos Star går til Leros og Lipsi.A hurtig måde at komme til Patmos er at flyve til Leros, som er kun en halv time med katamaran, Patmos er tilsluttet samt med øerne Mykonos, Samos og Tinos.

 


Bedst rådighed Patmos færge billet prisgaranti

Bedste Patmos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Patmos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Patmos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Patmos færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Patmos færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Patmos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Patmos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Patmos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Patmos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her