Paros færge

Paros passagerskibe og færger

Paros passager og bil ferry billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Paros Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Heraklion, Ios, Iraklia, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Koufonissi, Leros, Mykonos, Naxos, Nisyros, Patmos, Piræus, Rafina, Rhodes, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros, Thirassia, Tilo og Tinos.

Sammenligne alle tilgængelige Paros færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Paros bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Paros, Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Heraklion, Ios, Iraklia, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Koufonissi, Leros, Mykonos, Naxos, Nisyros, Patmos, Piræus, Rafina, Rhodes, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros, Thirassia, Tilo og Tinos med ANEK, Blue Star FerriesHellenic Seaways, havet Jets eller det Ægæiske Hav hastighed linjer færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Paros færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Paros færger
Billet priser & reservationer


Bog Paros færge billetter
med ANEK, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, havet Jets eller det Ægæiske Hav hastighed linjer for færger sejler fra Paros Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Heraklion, Ios, Iraklia, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Koufonissi, Leros, Mykonos, Naxos, Nisyros, Patmos, Piræus, Rafina, Rhodes, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros, Thirassia, Tilo og Tinos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Paros passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Paros færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Paros

PAROS , sammen med sin større nabo Naxos, udgør hub af græske øer kendt som Kykladerne vigtigste centrale gruppe.Kykladerne synes epitome på de græske øer, med deres hvide kube huse, crystal havene og lange sandstrande.Paros er en af bedste af dem.

Manglen på en stor lufthavn har sikret, at Paros Undersøg buckled under de presserende krav til effektiv pakkerejse selskaber.I stedet Paros finder mere uafhængig turisten, og med dets gode færge forbindelser, Paros er et gennem lang tid favorit unge campister og backpackers.

Hovedstaden i Paros, Parikia, ligger i en enorm beskyttet bugt og det er også øens vigtigste port med hyppige færge forbindelser til mange andre øer.Paros har også ideelle betingelser for windsurfing og mange internationale konkurrencer afholdes i Paros ø resorts.

Paros en græsk ø, der passer dem, der søger en rolig destination med en god turist infrastruktur, men en smule off slagne sporet.Dens centrale placering og fremragende færge forbindelser gør også Paros en ideel base for græsk ø hopping.

Paros færge

Store lange havnefronten ved PAROIKIA, eller PARIKIA, er Paros ø hovedstad i nogle 2.000 mennesker.Den ankommende besøgende ser ikke mange græske ø charme.Billige cafeer, Taverner og trinket butikker tinfløjte i begge retninger fra den centrale harbour, som har en tarted op vindmølle ved mundingen, et populært mødested for rejsende.Parikia harbour tiltrækker omkring 30 færger en dag i sommersæsonen høj ofte vises bursting til sømmene.

Øst for Parikia ligger en unwelcoming masse af asfalt og beton vrimler med parkerede biler og lastbiler.Vej flaskehalse på en smal, scruffy stranden ved LIVADIA, støttet af Elsinore træer og en kobling af Taverner og barer på landsiden af den travle Parikia vej før splittes op i en warren af envejs gader.

Vest for Parikia, en linje restauranter henstår bag en monoton havet mur indtil det hele peters på en lille singels beach, et par gamle vindmøller mistet blandt de blomstrende fastfood cafeer denne linje nu kysten.

Udvej på Parikia er vokset firedobbelte i de seneste år, og det viser.Men fra waterfront, det er en anden historie.Efter de brune tegn til traditionelle bilæggelse tager besøgende til en bred asfalterede firkant med en lille trekantet park og bemærkelsesværdige gendannede katedralen i Ekatontachoni.

Bag er det arkæologiske Museum og derefter en labyrint af stræder pakket marmelade med en interessant blanding af butikker, cafeer, kunstgallerier og hvidkalkede huse, men mærkeligt nok kun et enkelt supermarked.

Kernen i Parikia, er den venetianske Kastro, markeret på havsiden ved terrasser af sten draperet med blade og blomster og indlandsskibsfart ved et århundrede venetiansk slot og omgivet af snesevis af maleriske kirker proppet med skatte mure.

Paroikia er dybest set en travl havn, med seafront Taverner rettet mod turister blot passerer dog enten venter på en udgående færge eller blot ankommer på en indgående.Der er nogle rolige strande yderligere runde bugten mod nord ved Krios og Agios Fokas, men de er små og udbød.

Selv om havnen Parikia har kun en små og ofte overfyldt strand, der er flere skal findes i nærheden.Nogle inden for nem gåafstand og også har indkvartering.Nogen på udkig efter en strand ferie i Parikia ville være bedre tjent opt for den østlige side af byen hvor der er en række beached spredt omkring vest-vendende bugten.En god vej løber ret omkring bugten bag alle de bedste strande og ud til upløjet ved Agios Fokas.

 


Bedst rådighed Paros færge billet prisgaranti

Bedste Paros færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige ANEK, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, havet Jets eller det Ægæiske Hav hastighed linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Paros.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Paros færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Paros færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Paros færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Paros Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Paros færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Paros til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Paros og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her