Panarea færge

Panarea passagerskibe og færger

Panarea passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Panarea til Napoli.

Sammenlign alle tilgængelige Panarea færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Panarea bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Panarea, Napoli Hurtigbåde færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Panarea færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Panarea færger
Billet priser & reservationer


Bog Panarea færge billetter
færge billet pris med Hurtigbåde færgen linjer for færger sejler fra Panarea til Napoli online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Panarea passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Panarea færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Panarea

Panarea  er en lille ø beliggende ud for den sicilianske kyst og er en af de Lipariske Øer.

Ud af de otte øer, der udgør kæden af de Lipariske Øer, Panarea er andet mindste.Øen er kun 3 Km.lang og 2 Km.bred og der er kun omkring 280 permanente beboere på øen, hvilket gør det en meget charmerende ø.

Den eneste måde at nå Panarea er af skibe og færger.Øen er let tilgængelig fra den største Aeolian ø, Lipari.Der er ud over Lipari forskellige færger, der når Panarea fra kystnære placeringer som Napoli, Reggio Di Calabria, Messina og Palermo.

For turister, ville den bedste løsning være at lander på Sicilien Catania lufthavn og få en taxa eller bus til Milazzo, hvor du vil bord på en færge Panarea.

Panarea Ferry Port

Panarea blevet en meget vigtig turistdestination for velhavende turister, hvoraf udforske kysten på deres yachts.På grund af dette ser Panarea en masse dages-tur turister, flok her især i Somrene hvert år.Øen føles en græsk ø mere end italiensk på grund af sine hvide classic huse.Panarea kan være meget dyrt for indkvartering og andre faciliteter i top turist sæsoner.

Flytte rundt Panarea

Panarea er en meget lille ø.Øen er så lille, at der ikke er nogen veje her, kun snævre kurver og kørebaner.Der er også nogen biler på øen siden hele øen er let tilgængeligt til fods.Der er også golf carts på øen, der præsterer tjenesteydelser, taxa.3 hjulet lastbiler og trehjulede cykler bruges også i Panarea til at flytte omkring øen, selvom det ikke er generelt nødvendigt.

Attraktioner på Panarea

Strandene
Øen er ret små, og der er ikke mange attraktioner på øen bare nyde den smukke sceneri og oplever den lokale kultur og livsstil og solen.Der er to strande på øen, som er helt rocky men som meget smukt.Disse strande afgive også en smuk udsigt over havet og Stromboli volcano.Til tider, når der er små kan vulkanudbrud i vulkanen besøgende selv se røg skyer fra strandene i Panarea.Den bedste ting at gøre er at nyde visningerne, solen og en dag skovtur i Somrene på strandene.

Vandrestier
Der er adskillige vandreruter at omringe Panarea.Disse vandrestier giver smuk udsigt over havet og passere gennem nogle meget uberørt dele af øen.Dem interessant karakter ville elske disse spor, da de tilbyder en chance for at udforske den lokale flora og fauna, stadig uberørt ved locals.

Bronze Age Village
Antikke bronzealder landsbyen ligger nær Punta Milazzese og kan nås til fods.Det ville tage ca. 30 minutter at nå frem til landsbyen, men det er umagen værd.Landsbyen blev opdaget kun i 1948 og har omkring 20 små hytter, der menes at være dateres tilbage til århundreder.Der var også et par gamle stykker af lervarer og andre objekter, der blev fundet på placeringen, men disse er blevet overført til et museum.Der er ingen post gebyrer for at besøge landsbyen og ingen faciliteter omkring.En hel del af ruinerne er stadig ikke udgravet, som giver en spændende chance til at opdage nogle fascinerende gamle objekter.

Scuba dykning
Panareas geografiske beliggenhed gør det et godt sted til scuba diving.Der er masser af dykning pletter omkring øen, som er berømte for deres farverige havet liv.Der er også en beliggenhed i nærheden af øen hvor besøgende kan dykke for at udforske resterne af et skibsvrag.Der er et par butikker på øen fra hvor det dykning gear kan træffes på leje.

Ophold og overnatning
Panarea kan være et meget dyre sted at bo.Der er kun et par hoteller på øen og besøgende, der planlægger at besøge øen ville skulle bog deres værelser måneder i forvejen, da disse har tendens til at få reserveret hurtigt på grund af den stigende turisme her.Hotellerne er helt klassiske og luksuriøse, og der er ikke nogen indstillinger for budget bevidste turisterne.Flere gange af priserne for værelserne ville skulle være re-negotiated når Repræsentanternes hotel kommer til at opfylde besøgende på dock.Nogle gode Hoteller på øen er Hotel Lisca Bianca, Hotel Quartara, Hotel Raya, Hotel La Piazza og hotellet Oasi.

 


Bedst rådighed Panarea færge billet prisgaranti

Bedste Panarea færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hurtigbåde færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Panarea.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Panarea færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Panarea færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Panarea færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Panarea Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Panarea færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Panarea til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Panarea og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her