Palma færge

Palma passagerskibe og færger

Palma passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Palma til Barcelona, Denia, Ibiza, Mahon og Valencia.

Sammenlign alle tilgængelige Palma færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Palma bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Palma, Barcelona, Denia, Ibiza, Mahon og Valencia med Acciona færger eller Balearia færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Palma færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Palma færger
Billet priser & reservationer


Bog Palma færge billetter
med Acciona færger eller Balearia færgen Line færger, der sejler fra Palma til Barcelona, Denia, Ibiza, Mahon og Valencia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Palma passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Palma færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Palma

Palma er en historiske spanske by er beliggende på den sydlige kyst af øen på Bay Palma, stolt viser off historiske sporene af Romerriget, byzantinske rige og resterne af en Talaiotic løsning.

Tidligere kendt som Palma de Mallorca, var det hovedstaden i den autonome region De Baleariske Øer i Spanien og også en berømte havn.Solskinsvejr og varm strande, har byen været en favorit sommer ferie destination af de kongelige samt internationale turister.

Palma er en kosmopolitisk by, omfavne folk fra Spanien og Europa.Øens befolkning inkluderer også mange indvandrere fra Sydamerika og Afrika.

Ud over natteliv og livlig arts scener tiltrækker Copa del Rey yachting konkurrence stort antal turister til byen.

Palma Ferry Port

Sat ind på en forbløffende Bugt, er Palma byen, som aldrig lader dig ned.Glad for at kunne konkurrere med mange store europæiske turistbyer, denne mindre by oozing med historie, kultur og liv.Palma er kernen i alle ting kosmopolitisk, hvilket er grunden til denne by gør for den ideelle weekend pause destination.Der er masser at se og gøre med hyggelige caféer, gode restauranter og shopping, kan tage på Milano eller Barcelona, og med indlogering der passer til alle smag og budgetter dette er den ideelle base prøve et udsnit af mallorcansk liv.


Top 10 Palma vartegn

For de besøgende til Mallorca, der aldrig har turdet ud over Palma Nova eller Magaluf, et besøg i Palma bliver en reel eye åbningsbandet, og vil forhåbentlig vise, at der er flere til øen end neon lyser alle nat søjler, og alle dag britiske morgenmad.

Katedralen i Santa Maria (Cathedral La Seu) :
Katedralen i Santa Maria af Palma omtales mere almindeligt som La Seu.Denne Gothic romersk-katolske katedral er bygget på webstedet af en allerede eksisterende arabiske moské.Kong James I af Aragonien begyndte opførelsen af La Seu i 1229 og færdig i 1601.Længden af La Seu er 121 meter; bredden er 55 meter, mens dens nave 44 meter høj.Selvom katedralen er udviklet i den catalanske gotiske stil, viser det også nordeuropæiske indflydelser.

Bellver slot (Castell de Bellver):
En af de få cirkulære slotte i Europa, Bellver Castle er sæde for byens History Museum.Det afbilder gotiske stil af arkitektur og blev bygget i 1300-tallet for kong James II.Under civil kontrol blev slottet i dag brugt som et militært fængsel i hele 1700 til midten af 1900-tallet.Bellver slot er et af de vigtigste turistattraktioner på øen.

Arabiske bade (Banys arabere):
Fascinerende resterne af historien, Banys arabere (arabiske bade) vise indflydelsen af mauriske besættelse i Palma hvem kaldte det Medina Mayurqa.En lille turistattraktion i byen Palma, tag og kolonner i salen enkelt lille badning bevares klogt.Dens yndefulde Kolonnade og forholdsmæssige arkitekturen har tiltrukket mange arkitekter og historie elskere.Banys arabere viser til hvilke højder arabiske kultur og arkitektur havde nået under middelalderen.

Diocesan Museum:
Samling af arts i Diocesan Museum fremhæves nogle af mesterværker italienske kunst.Disse samlinger faktisk tilhører nogle andre kirker i byen, men er udstillet her som de ikke kan holdes ved deres oprindelige placerer forfalder til sikkerhed og årsager.Museet er spredt langs tre forskellige niveauer og giver adgang til en lille opholdstilladelse af munke.

Rådhus (Ajuntament de Palma):
Palmas charmerende rådhus datoer tilbage til 1600-tallet.Ifølge historie hallen, blev bygget i 1515 men brændt ned i 1842.Det, blev posterne med århundreder Kanariske historie og øens offentlige arkiver også ødelagt.I dag er det en berømt rendezvous staffagefarver som udenfor hallen nogle temmelig sten bænke installeres hvor lokalbefolkningen elske at sidde, chat og tilbringe en vidunderlig tid.

Passeig des Born:
Man kan nyde en smuk udsigt over katedralen sidder ved nogen af de smarte cafeer på denne avenue.Barer og cafeer på denne street er berømt for lækker mad og drikkevarer.Ikke kun at, gemmer af mærker som H & M, Massimo Dutti og Zara, er her i denne avenue at tjene din shopping sult.Mennesker få tiltrukket af denne fantastiske avenue, Passeig des Born, på grund af dens skønhed og rolige atmosfære.Dette er et fantastisk sted at slappe af, tilbringe en dag og hænge.

Pueblo Español (C - del Poble Espanyol):
Pueblo Español, også kendt som C - del Poble Espanyol er en arkitektonisk museum, der spejler et landsby-lignende design.Det udfolder sig nogle faxmaskiner af klassisk værker af spansk arkitektur.Dette kan være en stor dages-tur plet, når du befinder dig i Palma som ugedage her er fulde af underholdning.Forskellige håndværkere butikker, restauranter og barer opererer inden for museet er ideelle til slentre gennem og SIP-nogle drikkevarer mens du nyder mesterværker i dette museum.

Placa dur (Plaza Mayor):
En hub af gamle bydel, Placa Major oprindeligt opstaldet nu inkvisition kontorer.Den brostensbelagte gader, gamle bygninger og udendørs håndværk marked i de Placa store er de vigtigste attraktioner.Lang række gode barer og restauranter kan findes punkteret omkring kanten af firkanten.Ud over dette, det har også en lang række kunstgallerier og det er derfor også kendt af "kunstnere kvartal".

Plaça Cort:
Plaza Cort, også berømt som Placa de Cort er en firkant i centrum af Palma, hvor byrådet Palma er beliggende.Denne gamle centrum af Palma, kan prale med en iøjnefaldende barok formateret facade fremstillet af talrige elementer af 1600-tallet.Den gotiske kirke Iglesia de Santa Catalina her er også berømt som en turist plet.

ES Baluard moderne Kunstmuseum:
En moderne kunstgalleri og museum, Es Baluard er placeret på den gamle Palma harbour side fæstninger.Museet kan prale af en stor og permanent visning af værker af spanske moderne kunstnere.Sammen med dem, er de udstillinger arrangeret af forskellige kunstnere fra hjørner af verden.Det tiltrækker ikke kun kunst elskende men også dem, ikke der er opsat på moderne kunst, som de kan nyde deres sunset drinks i spektakulære visninger af Palma havnen.

 


Bedst rådighed Palma færge billet prisgaranti

Bedste Palma færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona færger eller Balearia færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Palma.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Palma færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Palma færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Palma færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Palma Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Palma færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Palma på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Palma og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her