Palermo færge

Palermo passagerskibe og færger

Palermo passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Palermo til Civitavecchia, Genova, Livorno, Malta, Napoli, Salerno og Tunis.

Sammenlign alle tilgængelige Palermo færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Palermo bil og passager-færge billetter sejler til og fra Palermo, Civitavecchia, Genova, Livorno, Malta, Napoli, Salerno og Tunis med Hurtigbåde, Grandi Navi Veloci, Tirrenia færger eller Grimaldi færgen linjer færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Palermo færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Palermo færger
Billet priser & reservationer


Bog Palermo færge billetter
med Hurtigbåde, Grandi Navi Veloci, Tirrenia færger eller Grimaldi færgen linjer for færger sejler fra Palermo til Civitavecchia, Genova, Livorno, Malta, Napoli, Salerno og Tunis online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Palermo passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Palermo færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Palermo

Palermo er en by af henfald og Mindset, og forudsat du kan håndtere dens rå energi, afsindig kørsel og kaos, det har masser af appel.

I modsætning til Florence eller rom, er mange af byens skatte skjult, snarere end skrubbes for til endeløse streams af turister.Være rede til at udforske denne gigantiske skatkammer af paladser, Slotte og kirker har en enestående arkitektoniske fusion af byzantinske, arabiske, Norman, renæssance og barok gems.Palermitans selv har arvet spændende udseende og sociale ritualer af deres multikulturelle fortid.Livet her er fuld til: en meget offentlige, varmhjertede og støjende affære.

På én gang en arabisk Emirat og sæde for et Norman Kongerige, Palermo blev Europas bedste by i 1100-tallet, men i de seneste år, dets berømmelse (eller berygtet) stammer hovedsagelig fra overskriften fanger snigmord og politisk korruption.Mafiaen stadig fastholder et kvælertag på byen; mange af dommerne kræver 24-timers politiet overvågning og beskyttelse udbyttet forbliver hverdagskost.

Palermo Bay

Mens nogle af de smuldrende palazzi bombet i WWII er bliver gendannet, forbliver andre forsømt; forvandlet til lurvede lejligheder, er deres udsmykkede facader falmede herlighed kun synligt bag strenge flotte kulørt vask.Stemningsfulde historie af byen stadig meget del af dagligdagen for dets indbyggere, og støvede internettet af backstreet markeder i gamle kvartal har en håndgribelig mellemøstlige føler.

Flip side er den moderne by, en simpel 15-minutters gåtur væk, dele af som kunne være pænt jigsawed og kærv i Paris med deres elnettet for brede veje foret ved forførende butikker og smuk 1800-tals lejligheder.

Historiske Palermo

Grundlagt af fønikerne, som opkaldte den Ziz, Palermo var bosatte sig i det ottende århundrede F.v.t. som en port.Dens udvikling siden Solunto og Motia.Arkæologer er generelt enig i at fønikerne blev tvunget til at udvikle disse byer, fordi de blev tvunget ud af østlige Sicilien af grækerne, men denne civilisation tilstedeværelse i vestlige Sicilien syntes uundgåelig.Grækerne kaldte byen Panormos, hvilket betyder "alle port." Det latinske navn, stadig bruges i katolske kirke dokumenter godt ind i det nittende århundrede var Panormus.

Fønikerne efterkommere og efterfølgere, kartaginienserne, foretaget Panormos et centrum for handel, og det var deres base havn, i 480 f.kr., for den flåde, der blev besejret i Slaget ved Himera.I 276 f.kr. faldt Panormos endelig til grækerne.De puniske krige fulgte, og byen var del af det romerske imperium fra 253 BC.Fønikisk og Roman Palermo udvides fra havns område langs Hvad er nu Corso Vittorio Emanuele til Corso Calatafimi i området ud over det kongelige palads (set fra en afstand i dette foto af klosteret Saint John af Hermits).

Paleo-kristne æra forlod flere tidlige kirker i byen.Dets tidligste tro var ortodoksi.Efter en kort gotisk besættelse og lejlighedsvis hackere razziaer blev Panormus del af det østlige romerske (byzantinske) imperium fra 535 indtil 831, når det faldt til den invaderende Saracener arabere ("maurerne"), hvem forvandlet mange af kirker til moskeer.Således begyndte regeringstid i Aghlabid dynastiet Hvad er nu Tunesien.Fra 948, som Bal'harm, det var hovedstaden i Emirat Sicilien i Kalbite dynastiet, og det er fra den dato, der Palermo kan anses for at have været royal hovedstad for Sicilien.(På vores forenklede kort er tre store arabiske distrikterne vist i gul).

Araberne bragte citronsaft og orange, rørsukker og dyrkning af mulberry træer, datoer, bomuld og hård hvede.De indført en roman system af vandledninger og nyskabende vandingssystemer.Palermo blev et af den muslimske verdens mest pragtfulde byer, kun overgået af Bagdad.

I skarp kontrast til normannerne erobring af England var den sicilianske erobring lang og vanskelig.Kun i 1071, næsten et årti efter de havde landede i Messina, gjorde normannerne, ledet af Robert "Guiscard" de Hauteville, erobre Palermo, og derefter efter en fem måneders belejring.Nummerering måske så mange som 100.000, var beboerne (Palermitans) i denne middelalderlige metropolis muslimer, kristne og jøder fra hver del af Sicilien og hver del af Middelhavet.Øen var det sted, hvor øst mødte vest og nord mødte syd.I de årtier til at komme, blomstrede Palermo som den rigeste by i Europa, victor i en subtil sidestillede rivalisering med en anden nyligt Norman by, London.

Fra den ellevte århundrede overskudsbeskatning er Palermo historie i vid udstrækning historien af Sicilien.Trods korte perioder af konkurrencen fra Messina og derefter Catania var det sæde for øens regering.I det nittende århundrede blevet Palermo bopælssted om de fleste af vestlige Sicilien adel.Dets pragtfulde palazzi er deres arv.Hvis Milano synes at ignorere resten af Italien, hvis Rom forudsætter at være nationale hovedstad, findes Palermo i en realm hverken kunne nogensinde håber at besætte.

Dets antikke og middelalderlige historiske distrikt er større end det af enhver anden italiensk by undtagen Rom og måske Napoli.Sydlige Italien hele historiske arv findes langs en kilometer af Corso Calatafimi--en fønikisk-Carthaginian kirkegård, romerske hjem (i Piazza Vittoria), Norman paladser (Cuba og kongeslottet) og barokkirker.Ingen andre street i Europa kan måske prale af en arv så antikke og så varieret.

Der er ingen andre italienske by helt ligesom det.Palermo er en urban paradoks.Livet i denne enestående by kan udfordrende, selvom de fleste Palermitans synes at har tilpasset sig godt.Vand er rationeres; Det er fastsat et par timer hver to eller tre dage, bare lang nok til at fylde kampvogne i beboere hjem.Luftkvaliteten efterlader noget at ønske; i 2000 registreret Via Roma det højeste niveau af forurenende stoffer fra enhver hovedgaden i en italiensk storby.Trafik kommer ofte til komplet standsning timer; Gennem Regione Siciliana, byens vigtigste highway, er berygtede for dette, især nær udfletningen dårligt designede ved Via Da Vinci (og McDonalds og Holiday Inn). Protester blokere ofte centrale gader; disse "mini-revolutioner" er uvægerligt af frokostpausen.Trods disse ulemper stadig Palermo en juvel i Middelhavsområdet.Ingen besøg til Sicilien er nogensinde fuldstændig uden et besøg i Palermo, en by, som tillader ikke blot at kende denne ø, men at begynde at forstå den.

For besøgende til Palermo 

Som Siciliens største og mest kosmopolitisk by tilbyder Palermo stor spisning samt fremragende shopping.Selvom der er gode restauranter i hele Palermo, er de ikke lette at finde.Generelt, foreslår vi, at du prøver dem på side gader i stedet de nær havnen (om Via Amari og Via Cavour), som kan betegnes som "turist restauranter." (En række Palermitan restauranter og vin barer er opført og peer på vores særlige side dedikeret til Palermos bedste restauranter).

I hele Palermo, der er fremragende wienerbrød butikker og "søjler", der tjener ice cremer, kager og under sommermånederne, granita (flavored ices). Hvis du vil prøve disse fristende lækkerier i en adstadigt indstilling, foreslår vi de charmerende udendørs cafeer på Via Principe di Belmonte, der løber fra Via Maqueda til Via Roma nær Politeama teater.Beliggende i byens bedste shopping-distrikt, er Via Belmonte lukket for trafik, derindgiverden Palermos svar til Roms Piazza di Spagna eller Via Condotti.Byen tilbyder ikke kun store køkken og fascinerende historie.Palermo har også nogle meget gode shopping, og mange af de bedre butikker er bekvemt beliggende i byens centrum omkring Via Maqueda og Via Libertà, især på side gaden, hvor du kan finde butikker, der sælger alt fra antikviteter Siciliansk-gjort specialgrafit varer ligesom keramiske varer og oprindelige smykker.

 


Bedst rådighed Palermo færge billet prisgaranti

Bedste Palermo færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hurtigbåde, Grandi Navi Veloci, Tirrenia færger eller Grimaldi færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Palermo.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Palermo færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Palermo færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Palermo færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Palermo Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Palermo færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Palermo til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Palermo og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her