Paldiski færge

Paldiski passagerskibe og færger

Paldiski passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Paldiski Kapellskar, Rostock og Hangö.

Sammenlign alle tilgængelige Paldiski færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Paldiski bilen og passager færgen sejler til og fra Paldiski, Kapellskar, Rostock og Hangö med Tallink Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Paldiski færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Paldiski færger
Billet priser & reservationer


Bog Paldiski færge billetter
med Tallink Ferries færger, der sejler fra Paldiski Kapellskar, Rostock og Hangö online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Paldiski passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Paldiski færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Paldiski

Paldiski  er en by og Østersøen havn beliggende på Pakri halvøen nordvestlige Estland.

Oprindeligt blev en svensk afregning kendt som Rågervik, det et russisk flådebase i 1700-tallet.Russerne omdøbt det Балтийский byen ("Baltijskij Port", dvs.Baltiske Port, tysk: Baltisch-Port) i 1762.På estisk blev navnet stavet Baltiski indtil 1933, da den estiske udtale Paldiski blev det officielle navn.

Paldiski  blev sovjetiske flåde nukleare ubåds uddannelsen centrum.Med to landbaserede atomreaktorer, og beskæftiger nogle 16.000 mennesker, det var den største sådanne facilitet i Sovjetunionen.På grund af sin betydning var hele byen lukket med pigtråd, indtil det sidste russiske krigsskib forlod i August 1994.Rusland afkald endelig kontrol af atomreaktor faciliteterne i September 1995.

Paldiski Ferry Terminal

Selv i dag, 20 år senere, den hele Paldiski og Pakri halvøen er dækket i forladte bunkers, bunker af uidentificerbare uønsket og forskellige militære vragdele.Udseendet af de forladte etagehuse og hulking resterne af sovjetiske militære infrastruktur gør på en måde et fascinerende spektakel værd at se.

Der er en anden god grund til at besøge Paldiski - Pakri halvøen er også berømt for dets spektakulære kalksten klipper og nærliggende familievenlige strande.Pakri halvøen har Estlands højeste fyr og er også hjem for sjældne sorte lomvier, der ser ud som lidt pingviner.

Paldiski  er bestemt ikke en stereotyp turist by, men hvis du er interesseret i sovjetiske eller militære historie, er det stedet for dig.Det er også appellere til folk er interesseret i karakter eller bird watching.

Paldiski lige under 50 km fra Tallinn og lettilgængeligt og der er regelmæssige færger mellem Paldiski's harbour og Kapellskar, Sverige / Hangö, Finland / Lübeck, Tyskland.

Nærliggende attraktioner omfatter Noarootsi, Nõva og Tallinn.

 


Bedst rådighed Paldiski færge billet prisgaranti

Bedste Paldiski færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tallink Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Paldiski.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Paldiski færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Paldiski færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Paldiski færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Paldiski Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Paldiski færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Paldiski til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Paldiski og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her