Palau færge

Palau passagerskibe og færger

Palau passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Palau til La Maddalena.

Sammenlign alle tilgængelige Palau færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Palau bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Palau, La Maddalena Enermar færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Palau færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Palau færger
Billet priser & reservationer


Bog Palau færge billetter
færge billet pris med Enermar færgen linjer for færger sejler fra Palau til La Maddalena online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Palau passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Palau færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Palau

Palau Sardinien er en af de mest spektakulære seaside byer i Gallura.

Landsbyen indsættes perfekt mellem klipper, Middelhavsområdet stedet og havet karakteriseret ved den samlede union mellem konstruktioner og naturen.Walking omkring den lille landsby du kan beundre de yndefulde små villaer dekoreret i spanske stil, Rita Saint lille kirke og huset hvor boede Count Raphael på som er indgraveret sætningen "drømme lever", er blevet mottoet for lokaliteten.

Palau begyndte at blive kendt som en turistdestination kun i begyndelsen af tresserne.Vigtigste grundlægger som introducerede denne del af Sardinien til resten af verden var den spanske Earl Rafael Neville, der oprettede Porto Rafael turist landsby.En udvej med huse i typiske middelhavsstil bygget til at være i harmoni med omgivelserne.I dag er Palau populær blandt turister, men stadig remote og ukendte nok skal det perfekte sted at komme væk fra stress og stammer af daglige liv.

Palau Ferry Port
Strandene i Palau Sardinien

Cala Capra
På små halvøen plomberet af den imponerende granitic rock af lederen af bære, dyppet i de lyssky grøn og parfumeret blå til søs, kun 4 km fra Palau, viser den pragtfulde Cove ged selv.Privilegeret placering i front af øgruppen Maddalena og Smeralda kyst.

Sciumara strand
Sciumara, der i gallurese betyder munden og henviser til en lille sæsonbestemt flod, tilbud med sin dybe suge entirly er omfattet af en lav Mediterranean staffage en særlig stemningsfulde scene.Et led fra Port Rafael, kan det være let nået fortegningen en komfortabel og belagt med asfalt vej.

Porto Pollo - måger ø
Porto Pollo også knowed som måger øen er dannet af to store og sandy strande og ligger 5 km nordpå til Palau.De vigtigste strand er lang tre kilometer og omfatter udmundingen af floden "Liscia", selv om i løbet af sommeren er tørt, giver til stedet, den karakteristiske vegetation.

Porto Faro
Stranden, omgivet af utallige åer, nyder en vidunderlig udsigt på øgruppen Maddalena og tilbyder et fremragende og krystallinsk hav, som skifter dets farve efter intensiteten af lys.Sandet er hvidt, fint og kiggede.

 


Bedst rådighed Palau færge billet prisgaranti

Bedste Palau færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Enermar færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Palau.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Palau færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Palau færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Palau færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Palau Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Palau færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Palau til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Palau og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her