Oslo færgen

Oslo passagerskibe og færger

Oslo passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Oslo til København, Frederikshaven og Kiel.

Sammenlign alle tilgængelige Oslo færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Oslo bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Oslo, København, Frederikshaven og Kiel med DFDS Seaways, Stena Line eller Color Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Oslo færgen billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Oslo færger
Billet priser & reservationer


Bog Oslo færge billetter
med DFDS Seaways, Stena Line eller Color Line færger, der sejler fra Oslo til København, Frederikshaven og Kiel online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Oslo passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Oslo færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Oslo

Oslo , Viking byen, byen kultur, vinter hovedstad, byen af rullende grønne bakker og spektakulære fjorde er hovedstaden byen Norges, rammende krediteret med mange adjektiver.

Oslo  byen ånder eventyr med rige historie pulserer gennem dens årer.Proppen i skønheden i Vigeland Park og føler vinden i dit hår som du stå på ski ned de jewelled sne pletterede skråninger af Oslo.For at gøre mest muligt ud af din ferie i Oslo, vi har nævnt øverste højdepunkterne i Oslo som de øverste vartegn, øverste bar og skal gøre aktiviteter i Oslo.

Denne kapital byen Norge er ikke blot rige i dens forskellige kulturelle eksistens, men er også kendt for sin romantiske landskaber, som bevares inden for dets grænser.Men vigtigst Glem ikke at afhente skistøvler eller snowboarding støvler, når du besøger Oslos største ski Center.

Oslo er forbundet med Danmark og Tyskland ved bilfærge.Color Line kører tjenester til Kiel (Tyskland) dagligt.DFDS løber daglige tjenesteydelser til København (Danmark) og Stena Line leverer tjenesteydelse til Frederikshavn (Danmark). 

Oslo færgen Port
Oslo turisme

Top 10 Oslo vartegn

Akershus fæstning (Akershus festning):
Konstruktion for Arkeshus fæstning blev startet under regeringstid af kong Haakon V at forsvare Oslo mod angriberne.Fæstningen er middelalderlig i struktur og har haft en farverige historie i hele sin eksistens.Denne middelalderlige struktur er blevet brugt som fængsel boliger nogle berygtede forbrydere.Der er en Royal Mausoleum i slottet hvor den norske Royalty ligger begravet.

National Gallery (Nasjonalgalleriet):
National Gallery tilbyder en fest for kunst elskere som det huser en omfattende samling af skulpturer, malerier og tegninger.Ikke at være forpasset er malerier 'Madonna' og 'Scream' ved Edward München.De ældre udstillinger af museet funktion fremtrædende kunstværker fra Norge.Franske impressionistiske malerier og illustrationer ved kunstnere fra hele verden har til huse her.

Den norske Opera & Ballet (Den Norske Opera & Ballett):
Operahuset sidder midt i den gamle harbour og gør en spektakulær arkitektoniske vartegn for området.For første kan gang besøgende bogstaveligt talt gå på taget af operahuset.Du kan købe store samlinger af CD på Opera, og der er mange gourmet muligheder for fødevarer elsker.En arbejdsstyrke af over 600 personer er ansat for en smidig forvaltning af operahuset.

Fram Museum:
Polar skibet Fram - komme om bord på 'Fram' polar skibet til at rejse til de længst nordlige og sydlige hjørner af jorden.Historier om opdagelsesrejsende gør som de afbildes skib gennem vand og is, bogstaveligt, for en fascinerende rejse.Besøgende kan have et tæt udseende af denne legendariske skib på museet.En masse tilbehør relateret til polar ekspeditioner til huse her.

Natural History Museum (Naturhistorisk museum):
Stjerne tiltrækning af museet er 'Ida' fossile af en tidlig primater.Det er den mest komplette og også de ældste fossiler i dag er kendt.Udstillingerne til museet er blevet indsamlet og konserveret for et tidsrum, hvor næsten 200 år.Det er en interessant rejse gennem geografiske og zoologiske museet.Den botaniske have forynges samtidig også være informative og oplysende.

Kon-Tiki Museet:
Kon-Tiki Museet huser indsamling af udstillingsgenstande fra de berømte ekspeditioner i norske explorer Thor Heyerdahl.Det har udstillingerne fra ekspeditioner Tigris, Kon-Tiki, Fatu Hiva, påske Island og Ra.Raft anvendes til sin rejse fra Sydamerika gennem Stillehavet til polynesisk øerne er gemt her.En hvalhaj, den største fisk i verden har fundet et hjem i kælderen i museet.

Norsk Folkemuseum (Norsk Folkemuseum):
Norsk Folkemuseum er et frilandsmuseum med over 150 bygninger.Bemærkelsesværdig blandt disse er den middelalderlige Gol stavkirke at datoer tilbage til 1200 A.D.Livet og mennesker i forskellige regioner i Norge gennem forskellige perioder er udstillet her.Uensartethed mellem livsform for land og by, mellem forskellige sociale klasser er også fremhævet i disse udstillingsgenstande.

Viking skibet Museum (Vikingskipshuset):
Viking skibet museum er en razzia i liv og kultur af vikinger.De stjernede attraktioner i museet nemlig Viking skibe Gogstadskibet, Tune og Oseberg.Forskellige indenlandske varer, hundeslæder, rengøringsvogne, værktøjer, smykker og tekstiler fra vikingetiden, vises her.Du kan købe replikaer til Viking skibe, smykker, træ udhugningen og endda anfald dedikeret til vikinger fra museet butikken.

TusenFryd Amusement Park:
Featuring snesevis af scintillating rides, er forlystelsespark TusenFryd fantastisk til nydelse af hele familien.En del af parken er dedikeret kun til yngre børn så selv dine lillebitte tots kan have en bragende på park.Der findes mange spil til spilles og mange delikatesser til være mærke på amusement park.Beachvolley, en flod, en swimmingpool og et tredobbelt dias er de tilføjede attraktioner i løbet af sommeren.

Vigeland skulptur Park (Vigelandsparken):
Vigeland skulptur Park er en verden berømt tiltrækning af Oslo og et populært landemærke.Parken er over 80 acres og har designet af Gustav Vigeland i granit og bronze skulpturer.Der er en del af parken dedikeret til børn hvor bronze statuer af børn involveret i play er portrætteret.Hele temaet af parken er den menneskelige betingelse og portrætterer tal i forskellige stemninger.

Top 5 stænger

Smuget:
Smudget er en gave for musikelskere.Den er vært for over 600 levende musik koncerter i et år.Publikum kommer til områderne i klubben fra alle aldersgrupper og beløb for en levende og udgiftsførte atmosfære.Fans af jazz, blues, funk, soul, rock og R&B kan finde deres hjem her! 

Blaa:
Placeret højre langs floden Akerselva, Blaa sport en stor atmosfære og er en fornøjelse at besøge på ethvert givet tidspunkt.Dette er et varmt og sker sted for tilhængere af hus, jazz, hip hop og elektronisk.

Bar Boca:
Bar Boca er en kaste tilbage til den 50's og 60's.Det tager dig tilbage i tiden med dets pulserende atmosfære ledsaget af dejlige cocktails og drikkevarer taget hensyn ved professionelle bartendere.

Parkteatret:
Parkteatret er et fantastisk sted at hænge ud om du er i humør til en drink, kaffe eller en lys snack.Det huser et kvalitet udvalg af cocktails og drikkevarer samt rige kaffe og smagfuld sandwich fra Hotel Havana.

Champagneria:
Champagneria har en masse at anbefale selve, spænder fra en håndgribelig levende atmosfære til kvalitet drikkevarer serveret i en nervepirrende stemning.For vin buffs er der en lang række tilgængelige med eller uden boble i alle pris celleområder! 

Top 10 aktiviteter

Fiskeri i Oslo fjorde:
En tur til Oslo er ufuldstændig uden at udforske fjorde forbløffende skønhed.Øerne nær fjorden har deres egen særskilte karakter og vil nyde udforske tomme af det.Oplev kloster ruinerne på Hovedøya, finde kaniner ved Gressholmen og slappe af i hyggelige hytter i udkanten af vandet i Bleikøya, Lindøya og Nakholmen.

Ski:
Oplev spændingen ved Skiløb ved Oslo Winter Park Tryvann (Tryvann Vinterpark). Tage rides af dit liv mens alpine ski, sne bording og Skiløb i denne vinter park.Der er skråninger, der vil passer til børn, unge, voksne og endda begyndere.

Cykelture i Oslo:
Der er mange cyklus-ruter i Oslo, der tilbyder fremragende visninger.Du kan udforske the forest trail på en mountainbike eller opdage trails langs ruten runde Nøklevann Lake tilbyder naturskønne visninger af de rullende bakker og Ulsrudvann søen.

Norske aften Cruise på fjorden:
Forcere ombord på et traditionelt træ sejl og cruise gennem netværket af grønne øer, smykket med sommerhuse i Oslofjorden.

Akerselva River:
Floden Akerselva er pulsen i Oslo byen.Det aldrig forbliver den samme, og ændrer formular i hele de forskellige årstider, som er fascinerende at observere.Floden tilbyder et væld af udendørs muligheder såsom badning, fiskeri, Vandreture, walking, badning og cykelture langs floden.

Oslo mini krydstogt:
Påmønstre en båd fra Oslo Rådhus at udforske de bjergtagende smukke øer i Oslofjorden og indre havn.Her Afdæk den middelalderlige Akershus fæstning, beskyttet Oslo fra havet angreb i tider med lokalhistoriske historie.

Toboggan køre:
Der er mange populære ruter for kælkning i Oslo.Føle opstemthed og spændingen ved at omfavne sne som du skynder sig ned sne pletterede stier.Nogle af de populære steder kælkning i Oslo er fra Akebakken og fra Frognerparken.

Oslo City Hop på Hop off tour:
Forcere ombord på en dobbelt Decker bus med en Åbn-top visning af de mest interessante steder i byen.Du kan planlægge din rute i dit eget tempo.Du kan se nogle af de bedste attraktioner i Oslo denne måde.Bussen stopper omfatter de målsektorerne seværdigheder i Oslo som Vigeland Park, folkemusik Museum eller Fram Polar skibet Museum.

Natteliv:
Oslo funktioner mange sker klubber og barer i byen.Det er især berygtet for sin jazz scenen.Mange klubber blot tjene fødevarer om dagen og omdanne til en natklub, når solen går ned med pulserende musik, omkuld slår fuld af DJS og cocktails.

Besøger museer:
Oslo har en rig kultur og en deep-historik, kan være rejste gennem de forskellige museer genoptog byen.Fram museet gør os leve eventyr af de polære opdagelsesrejsende, mens Viking skibet museet bringer Live dristigheden og modet hos Viking krigere.

At komme rundt i Oslo

Oslo har god infrastruktur til offentlig transport og et tæt net af veje, jernbane ruter og T-Bane (underjordiske ruter) til den let altergang af busser, jernbaner, taxier og sporvogne.Omkring 8 forskellige sporvogn linjer er spredt over hele Oslo.Billetter kan være benyttet fra forskellige stationer gennem automater.

Bord på en færge fra rådhuset til at udforske de mange museer på Bygdoy Island.Museer i island er placeret tæt på hinanden, så de nemt kan udforskes til fods.Andre færger operere fra Vippetangen til de øvrige små øer i Oslofjorden.

Oslo tilbyder også masser af muligheder for behagelige ture mens adstadigt beundrende naturskønne skønheden i Oslo.

Bussystem
Oslo har et langt og omfattende bussystem.Omkring 50 forskellige busruter operere i hele byen.Billetter fås til indkøb fra driverne og busser efterlade fra Jerbanetorget, som ligger overfor Oslo stationen.De hyppige og varieret busruter gør rejser med bus i Oslo en behagelig oplevelse.

Taxier
Når du ankommer til lufthavnen Oslo er det bedst at bestille en taxa fra standen paa terminalen.Kommer uden for og udstyre et normalt koster mere.Taxier kan være hyldet i Oslo fra gaden eller fra de mange taxiholdepladser tilgængelig alle rundt omkring i byen.Det er ikke nødvendigt at vælge en taxa, der er front i linjen ved taxi rank.Hvis du ønsker at betale med kreditkort, informere din driver om dette i starten af din rejse.Almindeligt anvendte kort American Express, Visa, MasterCard, Diners Card og Eurocard accepteres.

Jernbane
Oslo centralstation danner kernen til jernbanerne i Norge.Daglige tog er tilgængelige fra Oslo til at nå de smukke byer i Stockholm og Göteborg i Sverige og København i Danmark.Tog, der kører i Oslo administreres af den norske stat jernbane operatør (NSB). Du kan rejse med tog til nå Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand i Oslo.Lokale og regionale tog kan også tages fra metrostationen Nationaltheateret, som ligger under metrostation kaldes også Nationaltheateret.

 


Bedst rådighed Oslo færge billet prisgaranti

Bedste Oslo færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige DFDS Seaways, Stena Line eller Color Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Oslo.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Oslo færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Oslo færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Oslo færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Oslo Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Oslo færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Oslo til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Oslo og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her