Oran færge

Oran passagerskibe og færger

Oran passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejlede fra Oran til Alicante, Almeria og Marseille.

Sammenlign alle tilgængelige Oran færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Oran bilen og passager færgen sejler til og fra Oran, Alicante, Almeria og Marseille med Algérie færger, Acciona eller SNCM færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Oran færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Oran færger
Billet priser & reservationer


Bog Oran færge billetter
med Algérie færger, Acciona eller SNCM færgen Line færger, der sejlede fra Oran til Alicante, Almeria og Marseille online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Oran passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Oran færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Oran

Oran er den næststørste by i Algeriet, er det et industrielle, kulturelle og uddannelsesmæssige center for landet.

Selvom del af det er dækket af apartment højhuse og almindelige boliger, er der ældre dele, der gør for interessante vidne til syne.Den store moské bygget i 1769 er et godt sted at starte.Det er åbent for offentligheden, hvilket er helt usædvanligt i denne del af verden.Marabout Sidi Mohammed El Haouri er et meget godt eksempel på andalusiske arkitektur.For alle ting historiske har Demaegth museet udstillinger, der spænder over tusinder af år.Cathedral de Sacre Coeur er en smuk gammel bygning der er blevet konverteret til et offentligt bibliotek.

Oran  er en kystby, men strandene i umiddelbar nærhed af byen er ikke frygteligt godt.Dog en kort tur borte fra trængsel og travlhed vil forlade du med miles smukke sand og opdatere havvand.Det kan være lidt af vejen, men Oran er et fantastisk sted at besøge mens udforske Algeriet.

Oran Ferry Port
Oran turisme

Oran er den vigtigste by i vestlige Algeriet.Orans store krav til berømmelse er det faktum, at det er hjem for Rai musikken.Næsten alle store sangere (Khaled, Cheb Mami, Faudel) er fra Oran.

Byen blev grundlagt af andalusiske søfolk i AD937 og trivedes under Zianid styre, udvikle stærke handelsmæssige bånd med Spanien, som til sidst førte til spanske besættelse fra 1509 til 1708 når Oran blev erobret af osmanniske styrker.Spanske generobrede byen to år senere, men trak sig tilbage efter et jordskælv ødelagde de fleste af byen i 1790.

Oran har talrige Hoteller i alle kategorier, fra luksus til grundlæggende, vel som mange restauranter tilbyder algeriske specialiteter og andre fødevarer.Turister vil også finde en række biografer, arts centre, regionale teatret, et udendørs teater, museet, Oran, Landkreis Sidi El Houari, kommunale haver, Médina Djedida med sine håndværksmæssige produkter, katedralen, Djebel Murdjadjo, og i nærheden seaside resorts historiske centrum.International lufthavn i Es-Senia er 7.4 kilometer fra byens centrum.Man kan også nå Oran Ferries fra havne i Marseille, Sète, Alicante og Almería, gennem det nationale selskab Algérie færger.

Oran er i dag en meget travl havn og by.Der er en masse ting at gøre, og se i byen.Byen centret kystlinjen (front de mer) er det ideelle sted at hænge ud med venner, drikke mynte te og har en ice cream.

Oran transport

Jernbanestationen i OranThe city har begrænset transportmidler, som ikke tilstrækkeligt dækker de ikke-urban zoner.Erhverv ETO (selskab af Oranian Transport) erhvervede nye busser brænde kul.Der er et omfattende netværk af "illegale" taxier i byen.Arbejde vil starte i 2008/9 og vil vare i ca. to til tre år for at levere den første linje i sporvogn i 2010.Det bør omfatte 31 stationer, distribueres på 17,7 kilometer vil Es-Orly, i syd, jusqu «à Sidi Maarouf, med l'Est, mens passerer ved centret byen sporvogn bør tjene lokalitet d» Haï Sabbah, l University of Sciences og teknologi (USTO), en korsvej mellem de tre Private klinikker, loven domstole, Dar El Baïda, plade-Saint-Michel, stedet, hvor den 1st NovemberSaint-Anthony, Boulanger, Saint-Hubert, 3rd ringvej og endelig l University Es-Orly.Oran Es Senia lufthavnen, for indenlandske og internationale flyvninger.Oran Es Senia lufthavn tjener både indenlandske og internationale flyvninger med hyppige forbindelser til hovedstaden Algier, betjenes af offentlige flyselskabet Air Algerie.Samme selskab har også flyvninger til mange franske byer (Marseille, Paris, Lyon, etc.) og andre europæiske og EMEA byer.Es Senia lufthavnen betjener også passagerer fra mest mindre byer i nærheden af Oran (Mostaganem, Arzew osv.). Lufthavn bygningen er en temmelig begrænset konstruktion og drives ikke på grundlag af 24-h.

 


Bedst rådighed Oran færge billet prisgaranti

Bedste Oran færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Algérie færger, Acciona eller SNCM færgen Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Oran.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Oran færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Oran færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Oran færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Oran Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Oran færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Oran til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Oran og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her