Cape Oma færge

OMA passagerskibe og færger

OMA passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Oma til Hakodate.

Sammenlign alle tilgængelige Oma færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Oma bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Oma, Hakodate med Tsugaru Kaikyo færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Oma færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Cape Oma færger
Billet priser & reservationer


Bog Oma færge billetter
færge billet pris med Tsugaru Kaikyo færgen linje for færger sejler fra Oma til Hakodate online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Oma passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Oma færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kap Oma

Cape Oma (Omasaki) er det nordligste punkt af den Shimokita Halvø og det hele Honshu Ø, Japans hovedøen.

Kap ser på tværs over Tsugaru Kaikyo strædet til sydlige Hokkaido, hvor byen Hakodate er synlig på klare dage.Cape Oma lookout websted er foret ved restauranter og souvenir butikker, der sælger fisk og tang.Et observatorium, som bygger på Kap ser over strædet.

Foruden sine geografiske berygtet er Oma velkendt for dets tunfiskeindustrien.OMA tun er blandt de bedste og dyreste i Japan, og gør mest deres vej til Tokyo's Tsukiji marked og til sushi restauranter på tværs af Japan.

Den Shimokita halvø er generelt kendt for sin forrevne landskaber, vilde landskab og barske vejr.Mens disse aspekter indgår i regionens tiltrækning, resulterer de også i udbredt lukninger i vintermånederne.

OMA Ferry Terminal

Tsugaru Kaikyo færge tilbyder en tjeneste fra Hakodate på Hokkaido til Oma på nordvestlige spidsen af halvøen.Der er mellem to og fire tjenester pr. dag, alt efter sæsonen.Drivere og motorcyklister tilskyndes til at foretage reservationer på forhånd, især i højsæsonen.Bemærk, at der er ingen busser eller en taxi rank direkte fra Oma færge havn; enten forbeholde en taxa på forhånd, eller bede taxachaufførerne, som venter på passagerer, der har reserveret.Der er ellers stoppesteder i byen langs en rute, der fører op til Capr Oma (Oma-zaki). Busser er sjældne.

Cape Oma at se &

Det er muligt at besøge Cape Oma, det nordligste punkt Honshu, uden din egen transport Hvis du ankommer på 11: 10 i Oma-færgen og kan få en taxa til Oma-zaki (kap), og derefter fortsætte sydpå til Mutsu.En bus, som går fra Oma til Mutsu anløb af Kap 11: 58, men standser ikke til fotografier osv.pauser.Kap selve funktioner flere touristy photo opportunities, masser af små butikker, der sælger gaver, tun og blæksprutte, plus god visninger af Hokkaido.

Cape Shiriyazaki er den mest nordøstlige punkt Honshu.Det indeholder smukke hav klipper og "wild horses" du kan få tæt nok selskabsdyr.I vinteren indgangen til Kap er låst og du skal vandre og heste holdes i en mere læ fra den hårde vinter vinden græsarealer, det er stadig tilgængelige, men ikke rigtigt på vandet.Om sommeren kan du fortraenge onto Kap og se hestene og fyr.

Yagen Valley er en af de smukkeste bjerg dale i alle Japan, featuring frie hot springs og campingpladser.

Mount Osore er mytiske japanske indgangen til helvede, en øde ødemark af svovlsyre fjedre.

 


Bedst rådighed Oma færge billet prisgaranti

Bedste Oma færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tsugaru Kaikyo færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Oma.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Oma færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Oma færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Oma færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Oma Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Oma færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Oma til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Oma og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her