Olbia færge

Olbia passagerskibe og færger

Olbia passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Olbia Arbatax, Civitavecchia, Genova, Livorno og Piombino.

Sammenlign alle tilgængelige Olbia færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Olbia bilen og passager færgen sejler til og fra Olbia, Arbatax, Civitavecchia, Genova, Livorno og Piombino med Tirrenia, Grimaldi linje, Grandi Navi Ferry, Moby linjer eller Hurtigbåde billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Olbia færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Olbia færger
Billet priser & reservationer


Bog Olbia færge billetter
med Tirrenia, Grimaldi linje, Grandi Navi Ferry, Moby linjer eller Hurtigbåde færger, der sejler fra Olbia Arbatax, Civitavecchia, Genova, Livorno og Piombino online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Olbia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Olbia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Olbia

Olbia er på Sardinien, en region i Italien

Olbia  er reelle "vigtigste havn" for turist på Sardinien.Det har en stor havn hvor færger fra det italienske fastland ankommer og en lille lufthavn.

Olbia  er også et passende udgangspunkt for at udforske de velkendte resorts af Costa Smeralda, Porto Rotondoor øen La Maddalena.Mange archological websteder er også nærliggende: nuragic gruppen af "Cabu Abbas", hellige godt af "Sa Testa" og "Su Monte og S'Abe" giants grav.

Byen selv er ikke så kønne som kysten omkring, men det har et par attraktioner og flere faciliteter end andre byer.Der er et par internetcaféer her, der er et par gode italienske restauranter og nogle nice barer og pubber.

Olbia er en færge havn, så du kan let få med færge/cruise skib, fra Civitavecchia (Roms ferry port), Genova, Livorno og Napoli.

Olbia Ferry Terminal

Olbias  antikke oprindelse gå tilbage til nuragic alderen; i dage gået blev det koloniseret af fønikerne, Puner, romerne og kartaginienserne.På grund af sit frugtbare bagland og dets strategiske position for handel mod andre Middelhavslande blev Olbia en rig og vigtig by.Denne by antikkens historie kan stadig ses i dag.Der os en punic necropolis, gamle by vægge og romerske bade.S. romansk kirkeSimplicio, der er fuldt ud fremstillet af granit og som holder i indvendige en virkelig interessant samling af romerske begravelse påskrifter er vigtigste synet datering fra middelalderen.I det historiske centrum bør du også tage et kig på XVII århundredes Kirke af S.Paolo, med dens Gallurese stil og mange gamle huse og bygninger.

Område Olbia har været beboet siden VIII århundrede f.kr.selvom selve byen blev grundlagt af kartaginienserne tidligst om VI århundrede f.kr.Lige fra starten var havnen af væsentlig betydning for byens økonomi, navnlig på grund af sin majs eksportindustri, som har udgjorde den vigtigste kilde til indtægter.

Ordet "Olbia" betyder en "glade by" (città felice), selv om byen 's tidligere har været temmelig vanskeligt.Olbia blev ødelagt og rekonstrueret mange gange i hele sin historie.Dette kan være årsagen til tabet af dets oprindelige navn, under forskellige dominations af området, som blev endelig genvandt i 1939.

I 60's undergik Olbia en reel demografiske boom og omfattende turisme udvikling af området.I dag, byens befolkning er over 50 000 og strækker sig over en større end byen Sassari - hovedstad i provinsen overflade.Denne udvidelse er blevet opnået takket være delvist til Olbia's harbour, som har blev den vigtigste havn for passagerer i Italien og delvist på grund af dets internationale lufthavn.

Blandt dens betydelige monumenter er byens tidl Cathedral, beliggende i den gamle by og dedikeret til St.Simplicio, biskop af Olbia martrede under kejser Diocletian i III-tallet A.D.Kirken blev bygget i tre forskellige faser fra XI og XII århundreder og over en Roman Necropolis resterne af som er stadig synlige inde i kirken (dvs.mindesmærke tabletter).
Olbia er også blevet berømt på grund af den nylige arkæologiske opdagelse af 24 skibsvrag - 2 af dem fra en alder af Nero og 16 fra V-tallet A.D.De resterende 6 kommer fra den retslige periode.Vrag blev fundet under bygningen af den nye vejtunnel.

Kun få kilometer fra Olbia er Pedres slot (Castello di Pedes). Dets stil af konstruktion kommer fra den retslige periode af Visconti i Gallura.En anden slot, Castello di Sa Paulazza, er beliggende på den lille bakke og er af byzantinske oprindelse.Det er firkant-formet og har 4 hjørne tårne i området hvor en antikke Nuragh steg i perioden når kejser Giustiniano erobrede Sardinien i 534 A.D.The stones fra Nuragh blev anvendt til opførelsen af borgen.

Olbia er derfor ikke kun en destination for ferierende passerer Costa Smeralda; Det er blevet en sand turist placering kunne endda til imødekommelse af de mest krævende.

 


Bedst rådighed Olbia færge billet prisgaranti

Bedste Olbia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tirrenia, Grimaldi linje, Grandi Navi Ferry, Moby linjer eller Hurtigbåde passager og bil-færger billetprisen til og fra Olbia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Olbia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Olbia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Olbia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Olbia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Olbia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Olbia til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Olbia og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her