Oban færge

Oban passagerskibe og færger

Oban passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Oban til Castlebay og Lochboisdale.

Sammenlign alle tilgængelige Oban færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Oban bilen og passager færgen sejler til og fra Oban, Castlebay og Lochboisdale med Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Oban færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Oban færger
Billet priser & reservationer


Bog Oban færge billetter
færge billet pris med Caledonian Mac Brayne (Calmac) for færger sejler fra Oban til Castlebay og Lochboisdale online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Oban passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Oban færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Oban

Oban er placeret på Firth Lorn mellem Helensburgh og Fort William i Argyll og Bute region i Skotland er simpelthen en fantastisk beliggenhed med malerisk visninger rundt.Oban er omgivet af smukke strande og betagende scenerier bjerge, søerne og andre øer.

Argylls vestkyst travle by af Oban er en fast favorit med Skotlands besøgende tiltrække store tal hvert år for at nyde det harbour, bombeundersøgelser esplanade med enorme række butikker, traditionelle skotske Fayre og de talrige attraktioner i regionen.

Obans nærkontakt til Isles af Mull og Iona gøre dette også et godt sted at basere din skotske ferie og med masser af indkvartering i Oban kan du altid finde et hotel, B & B eller self catering cottage, der ville passer dig og din familie perfekt.

Der er altid masser af ting at gøre i Oban uanset hvilken tid af året, du besøger os.

Oban Ferry Terminal
Introduktion til Oban og de vestlige øer 

Rejser til Oban , på den Skotlands vestkyst, er en glæde.Omkring tre timer med bil, bus eller toget fra Glasgow eller Edinburgh og mindre end 2 timer fra Stirling, er naturskønne rejsen en mindeværdig del af et besøg i denne travle havet side by.

Oban er nemt nås fra Central Scotland ved at tage den A82, som skirts den vestlige side af Loch Lomond.Derefter enten via Tyndrum eller følge A83 over den» resten og være Thankful' gennem Inveraray.Begge ture tage mellem 2 og 3 timer, selv om du kan være fristet til at stoppe adskillige gange at beundre sceneri.

Den bedste måde at komme til den sydlige ende af de vestlige øer er via færgen forbinder Oban med Castlebay på Barra og Lochboisdale på South Uist.

Skibet bruges normalt på ruten er M.V.Clansman.Dette moderne skib blev bygget i 1998 på Appledore i Devon, vejer i på 5500 tons, og er en brøkdel mindre end 100 m i længden.Det kan bære 100 biler og 638 passagerer.Bruges også sommetider på ruten siden 2003 har været Isles, udgivet fra Mallaig til Armadale rute med den nye MV Coruisk Herre.The Lord of the Isles blev bygget på Clyde i 1989 og kan bære 56 biler og 506 passagerer.En lejlighedsvis besøgende på ruten er CalMacs fritagelse fartøjet, Isle Arran, bygget i 1984.

Denne rute er en af de mest scenic på CalMacs netværk.Efter rydning Oban Bay omkring den nordlige ende af Kerrera du passerer den sydlige ende af øen Lismore og sejle længden af lyd Mull med Mull din venstre og Morvern, og senere den Ardnamurchan halvø, din højre.

Højdepunkter inkluderer Duart Castle, skomagerens på toppen af en klippe med udsigt over havet; Tobermory, ane levende i sine bay; og fyrtårnet ved Ardnamurchan punkt.Yderligere gå du, den nordlige ende af øen Coll, før den kommer til syne, Barra.Du beundrer her som skibet vendes onto lastning rampen samtidig undgår nærliggende klipperne omkring Kisimul slot i Castle Bay selv.Du har en anden forbavsende naturskønne tur omkring den østlige side af Barra og Eriskay før de nåede Lochboisdale fra Castlebay.

Clansman er en fremragende skib på mange måder, med komfortable lounge, cafeteria og bar områder.Det er en skam, imidlertid, at CalMac har valgt at bruge det på en så naturskønne som denne rute.Clansmans vigtigste svigtende er dets alvorlige mangel på åbne dæk områder.Passagererne ønsker at nyde visningen har adgang til kun et par afgrænsede områder på skibet.

Derfor er det vanskeligere at nyde Hvad ellers ville være en vidunderlig tur.En mere funktionelle føler har derimod internt i Isle Arran, som du ville forvente fra dens større alder.Men det mere end gør for det med virksomhedens størrelse og rækkevidde af de åbne dæk områder tilgængelig for passagerer: inklusive et åbent område lige under, og i front af broen.

Men uanset hvilken skibet du finde dig selv om bord og dette bemærkelsesværdige færge tur gør et glimrende starte eller slutte, at enhver tour of the Western Isles.Og nogen tænker gøre dette, det er værd at huske på, at lyden af Barra færgen også drives af CalMac, og er medtaget i de tilgængelige valgmuligheder som en del af deres god værdi "Øen hinke" billetter.

Disse kan du streng sammen en række forskellige rejser til langt mindre end summen af de individuelle billetpriser.Dette, kombineret med en ny og meget større lyd af Harris Ferry gør det lettere end nogensinde før at se hele længden af de vestlige øer.

 


Bedst rådighed Oban færge billet prisgaranti

Bedste Oban færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian Mac Brayne (Calmac) passager og bil-færger billetprisen til og fra Oban.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Oban færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Oban færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Oban færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Oban Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Oban færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Oban til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Oban og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her