Nynashamn færge

Nynashamn passager- og færger

Nynashamn passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Nynashamn til Gdansk.

Sammenlign alle tilgængelige Nynashamn færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Nynashamn bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Nynashamn, Gdansk med Polferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Nynashamn færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Nynäshamn færger
Billet priser & reservationer


Bog Nynäshamn færge billetter
færge billet pris med Polferries færger, der sejler fra Nynashamn til Gdansk online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Nynashamn passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Nynashamn færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Nynäshamn

Nynäshamn er Sveriges mest sydlige port.Det ligger ca. 60 km syd for Stockholm og bådene transport af både gods og passagerer fravige Nynäshamn.

Port Nynäshamn er en moderne passager og Ro-Ro havnen.Dette er i dag en af de to fastland porte fra hvilken Destination Gotland-færger tjenester til Visby (på ø Gotland). Fra Nynäshamn er der også trafik til destinationer i Gdansk og Ventpils.

Nynäshamn  er en kommune i østlige Sverige lige syd for Stockholm.Der er over 1.000 øer og Holme i kommunen.

Havet dominerer Nynäshamn - i sommeren havnen er positivt levende med aktivitet.Dens perfekt beliggenhed til et harbour var blot en af grundene til Nynäshamn blomstrede.

Nynashamn Ferry Port

På the turn of the century, den lille fiskerleje voksede til et Center for færgetrafikken til Gotland og Rusland, og det blev også kendt internationalt som en spa resort.Under de olympiske lege 1912 vært Nynäshamn hændelserne Olympiske sejlsport.

Rigt og varieret landskabet omkring Nynäshamn har meget at tilbyde elsker af den store udendørs.Der er flere naturreservater omkring Nynäshamn og chancerne for kommer på tværs af vilde dyr som elg, hjorte eller endda vildsvin er højt! 

I dag kan et stort antal årlige racer til sejlsport og motorbaade set fra den smukke vantage punkt af Strandvägen i den sydlige del af byen.Nynäshamn er i dag en attraktiv lille by med et bredt udvalg af butikker og restauranter.Byens centrum ligger i let gåafstand fra både harbour og station.

Rejser til Port Nynäshamn

Nynäshamn ligger omkring 60 kilometer syd for Stockholm.Det kan nås med bil, bus og pendler træne året rundt.

Introduktion til port Nynäshamn i bil

Hvis du nærmer fra Stockholm, tage rute 73 sydgående fra Årsta eller Gullmarsplan.

Hvis du nærmer fra Södertälje, tage rute 225 og ophold på denne vej, indtil det afbryder på porten Nynäshamn.

Andre måder at få til porten

Du kan rejse mellem Stockholm og Nynäshamn ved hjælp af commuter toget (ændringen tog i Västerhaninge). Terminalen bygning på Nynäshamn er ca. 400 m nord for hvor commuter toget stopper.Læs mere på sl.se (eksternt link)

Der også forbinder lufthavnen bus tjenester at fungerer efter Gotland færge ankomster og afgange.Læs mere (eksternt link)

I færgen har terminal bygning du adgang til:

•Arrivals/afgang hall
•Kiosk (indledning gange varierer med fartøj opkald) 
•Computer terminaler leverer internetadgang 
•Elevator 
•Wheelchairs (tilgængelig for passagerer at bruge) 

Parkering

Ved havnen Nyäshamn der er en parkeringsplads for passagerer og en yderligere parkeringsområde er ved at blive gjort tilgængelige.Parkering er løn og vises og administreres af Europark.

Shopping

Nynäsvägen og Nynäshamn centrum kan prale med et bredt udvalg af butikker, hvor du vil finde tøj, musik, smykker, håndværk, sko, bøger, elektriske varer, boligudstyr og meget mere.
De fleste butikker er åben hverdage 9.30 PM-6 pm og lørdage 9. 30 am - 2 pm.Nogle butikker også åbent søndage, og fødevarer butikker er oepn hver dag.

Harbour tolkekabiner på Fiskehamnen er åben i sommermånederne, tilbyder alt fra antikviteter, kunst og strikket varer til cafeer tjener Lejonet & Björnen ice cream, vafler og andre kager.Harbour tolkekabiner er et behageligt sted til en spadseretur, eller hvorfor ikke nyde en forfriskende drink på en af cafeer?Harbour boths er åben hver weekend i maj og hver dag i juni, juli og August.

 


Bedst rådighed Nynashamn færge billet prisgaranti

Bedste Nynäshamn færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Polferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Nynashamn.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Nynashamn færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Nynashamn færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Nynashamn færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Nynashamn Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Nynashamn færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Nynashamn til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Nynashamn og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her