Nisyros færge

Nisyros passagerskibe og færger

Nissiros passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Nissiros Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Paros, Piræus, Rhodos og Tilos.

Sammenligne alle tilgængelige Nissiros færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Nissiros bilen og passager færgen sejler til og fra Nissiros, Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Paros, Piræus, Rhodos og Tilos med Blue Star Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Nissiros færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Nissiros færger
Billet priser & reservationer


Bog Nisyros færge billetter
med Blue Star Ferries færger, der sejler fra Nissiros Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Paros, Piræus, Rhodos og Tilos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Nissiros passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Nissiros færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Nissiros

Nissiros er en af de Dodekanesiske øer locared mellem Kos og Tilos.

Nestling blandt hills i den nordvestlige del af øen ligger den største by og havn i Nissyros, Mandraki.

Byen Mandraki er hvor størstedelen af befolkningen lever og er en travl lille by med hvidkalkede huse, som ganske få traditionelle nataural og sten huse.Centrum af byen kan prale med en charmerende firkant, hvor lokalbefolkningen og turister sidder om aftenen nyde de kulinariske lækkerier i de mange taverner.Rejser øst fra Mandraki er spa fjedre af Loutra der stadig opererer i dag.

Ud over Mandraki, resten af den meget lille befolkning i Nissyros tendens til at leve i den gammeldags fiskeri landsby Palli.Beboerne i øen organisere ofte ture og arrangementer for unge, ældre og besøgende til øen.

Nissiros færger

Nissyros er ikke kendt for sit livlige natteliv men maleriske taverns, traditionelle, caféer og barer findes og skabe en behagelig atmosfære for besøgende.Nissyros er ideel til indkøb af traditionelle produkter såsom den lokale drik Soumada fremstillet af mandler, honning, konserveret baby tomater og Kapers.Håndgjort broderier er også skal findes.Der findes færge forbindelser fra Rhodos og Kos, hvis du kommer fra Athen.

Anbefalede seværdigheder

Slotte, klostre, kirker, landsbyer af enestående arkitektur, brosten firkanter, traditioner og skikke - alle bliver et vidnesbyrd til tusinder af år af historie og inviterer dig til at udforske det.Baner, de fleste af dem sten brolagt, føre dig til et tæt møde med natur og historie.Sejler rundt Nissiros og betaler et besøg til nærliggende øer er en mindeværdig oplevelse - et must når udforske øen.Dens milde klima gør det egnet til turist året rundt.

MANDRAKI : Den største landsby, hvor du vil se harbor, den populære Kunstmuseum, det arkæologiske museum, Palaeokastron (gamle slottet) (6th-d.4. århundrede f.kr.), den venetianske slot med kirke i Panagia Spelianie (Jomfru Maria i hulen) (fjortende århundrede A.D.-ferie fra 6 til 15 August), de kommunale Hot Springs, brosten kvadrater Demarcheion (rådhuset) og Potamos (flod) og Chochlakoi stranden for svømning og nyde en sikkerhedspolitk solnedgang.

PALOI : En maleriske fiskerleje, port-by af Emporeio, hvor der er fortøjning faciliteter.Der finder du den hippokratiske bade, Panagia (Jomfru Maria), Thermiane og "Pacheia Ammos" (tyk Sand) og lud strande, som er perfekte til svømning og nyde ouzo og snacks.

EMPOREIO : En bjergrig traditionelle landsby featuring Castle Pantoniki, kirke Taxiarches og naturlige saunaen.Fra "balkon af Emporeio", kan du nyde spektakulære visningen til vulkanen og profeten Elias, samtidig med at drikke en kop kaffe eller et glas ouzo og glædeligt din ganen med traditionelle retter.

NIKEIA : En bjergrig landsby af traditionel arkitektur og panoramaudsigt til vulkanen.Her vil du se Porta (døren), en firkantet, berømte brosten præsentation af Jomfru Maria, kloster i Saint John teolog (ferie afholdt den 26 September) og kloster Jomfru Maria, vor Frue kirke (1600-tallet; ferie 23. august).

LAKKI : Dalen af Hefaistos, et faktiske open-air geologiske museum, hvor du kan besøge Stefanos, Polyvotis og andre kratere.For at udforske området og nyde dette enestående fænomen, skal du bruge specialudstyr

I landsbyen Mandraki er placeret Knights slottet, hvor du kan finde klosteret Panaghia Spiliani (Holy Virgin af hulerne) datering tilbage fra år circa 1400.

Startende fra perioden antik Akropolis af den antikke by Mandraki, Palaiokastro, bevares i en perfekt stand.Den samlede længde af fæstningen er temmelig store.Muren og klippen angive kanten af en overflade af circa 130.000 m2 i alt med en samlet perimeter circa 2 kilometer henviser til vægten af flere sten komponere muren kan nå de 3,5 tons.

Du kan finde den antikke romerske bade som den lille kirke af Panaghia Thermiani (Holy Virgin af termiske fjedre) er placeret samt i landsbyen Paloi.

Den beachside , cliffy i sit flertal, afbrydes ved kysterne, ikke talrige men jeg dyllic, som du kan finde rundt om øen som f.eks: Lefki Beach (hvid beach), stranden i landsbyen Paloi, stranden i Pachia Ammos (tyk sandet), beach ligger landsbyen og den eneste beach af landsbyen Chochlakoi, som blev opkaldt efter sin big black have været småsten.Smukke strande findes også i den nærliggende islet kaldes Gyali.

 


Bedst rådighed Nissiros færge billet prisgaranti

Bedste Nisyros færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Nissiros.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Nissiros færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Nissiros billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Nissiros bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Nissiros Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Nissiros færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Nissiros til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Nissiros og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her