Nice færge

Nice passagerskibe og færger

Nice passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Nice til Ajaccio, Bastia, Calvi og Ile Rousse.

Sammenlign alle tilgængelige Nice færge billetpriser i realtid og bog den billigst Nice bil og passager færgen sejler til og fra Nice, Ajaccio, Bastia, Calvi og Ile Rousse med Corsica Ferries billetter eller SNCM færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre efter Nice færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Nice færger
Billet priser & reservationer


Bog Nice færge billetter
med Corsica Ferries eller SNCM færger, der sejler fra Nice til Ajaccio, Bastia, Calvi og Ile Rousse online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Nice passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Nice færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Nice

Rar er placeret på den franske Riviera i Provence-Alpes-Côte d'Azur.Velsignet af et solrig, tempereret klima, tiltrækker Nice besøgende fra hele verden.Blandt sine mange attraktioner er dens smukke strande, dejlige seaside promenade, interessante museer, berømte byens vartegn og andre turistattraktioner.

Rar , hovedstaden i Côte d'Azur er en virkelig kosmopolitisk turistmål.Denne del af den glorværdige franske Riviera er perfekt udvej for solen elskere, med mange mennesker vælger at slappe af langs Nices spektakulære kystlinje under solrige sommermånederne og milde vintre, hvor du er kunne solbade, sejl i azure havet, svømme, waterski, parascend, jet-ski eller simpelthen SIP-en glat cocktail.

Mange besøgende opholder sig i Nice nyde en spadseretur langs Promenade des Anglais (Promenade af engelske), som stammer tilbage næsten 200 år og linjer byens Middelhavskysten på Baie des Anges (Bay of Angels). Centrale til livet inden Nice, denne legendariske boulevard er bedre kendt som blot Promenade og strækker sig til omkring 6 km/4 sømil, featuring mange lyse blå stole hvor du kan sidde, slappe af og nyde fremragende havudsigt.

Nice Ferry Port
Turistattraktioner i Nice

Turister Nice vil finde masser af muligheder for sightseeing rundt omkring byen.Mange af disse er historisk og dato fra 1600-tallet, som den storslåede Palais Lascaris, katedralen de Sainte Réparate og bygninger af Monastère Notre Dame de Cimiez.Dog for mange besøgende, den legendariske kyststrækning er Nices vigtigste turist drawcard og i særdeleshed de polerede småsten af Neptun Beach er blot unmissable, samt dens liggestole, pedalos og børns play områder.Af interesse for turister i Nice, ser også til eftersom Notre Dame, Cathedrale Orthodoxe Russe St.Nicolas, og også Phoenix Parc blomstermotiver de Nice, byens vigtigste botaniske haver.Yderligere oplysninger om Nice turistattraktioner.

Mange af de vigtigste turistattraktioner omkring Nice pålægger landemærker i deres egen ret, som 1500-tallet Fort du Mont Alban, som tilbyder både imponerende franske militære arkitektur og fantastisk udsigt.Mens ikke ligefrem historisk, Nice Acropolis dominerer området og er et iøjnefaldende multimedie- og konference Center.Også er værd at leder efter den gamle Port, en fremtrædende påmindelse om sin position som den franske Riviera hovedstad, bliver fyldt med luksusferiested yachter og omgivet af en række grand 1700-tals bygninger.Yderligere oplysninger om Nice vartegn.

Kultur bugner i Nice og byen kan prale af en række gode museer og populære kunstgallerier.Højdepunkter inkluderer Musée de Palaeontologie Humaine Terra Amata (Museum af menneskelige palæontologi), Musée d'Archéologie de Nice-Cimiez (arkæologiske Museum) og også Musée Départemental des Arts Asiatiques (regionale Museum af asiatisk kunst), som alle er fyldt med godt viste udstillingsgenstande og uddannelsesmæssige oplysninger.For kunst elskere i Nice, Musée des Beaux Arts (Museum of Fine Arts) kan findes langs Avenue des Baumettes, mens Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain (MAMAC) langs den Avenue St.Jean Baptiste er fuld af internationale moderne malerier og pop-art.Yderligere oplysninger om Nice museer og Nice kunstgallerier.

Kystlinjen fra Nice er fuld af turistattraktioner, selvom i nærheden findes en række tiltrækkende Côte d'Azur byer.Også er tæt på Nice mange traditionelle Provençal landsbyer, som er fulde af tegn.Monaco er for høj fashion og historie, fuld af muligheder, sightseeing og regelmæssigt frekventerede ved film stjerner og berømtheder, som er den tilstødende resort by i Cannes, især i maj, da dens verdensberømte filmfestival er holdt.

 


Bedste tilgængelige Nice færge billet prisgaranti

Bedste Nice færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Corsica Ferries eller SNCM passager og bil-færger billetprisen til og fra Nice.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Nice færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Nice færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Nice færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Nice Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Nice færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Nice på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Nice og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her