Naxos færge

Naxos passagerskibe og færger

Naxos passager og bil ferry billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Naxos, Amorgos, Aegiali, Anafi, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kimolos, Milos, Paros, Piræus, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros og Thirassia.

Sammenligne alle tilgængelige Naxos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Naxos bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Naxos, Amorgos, Aegiali, Anafi, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kimolos, Milos, Paros, Piræus, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros og Thirassia med Anek linjer eller linjer, det Ægæiske Hav hastighed færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Naxos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Naxos færger
Billet priser & reservationer


Bog Naxos færge billetter
med Anek linjer eller det Ægæiske Hav hastighed linjer for færger sejler fra Naxos, Amorgos, Aegiali, Anafi, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kimolos, Milos, Paros, Piræus, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros og Thirassia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Naxos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Naxos færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Naxos

NAXOS sidder i hjertet af det centrale Cyclades gruppe af græske øer.Naxos er en stor ø, men de fleste af turistindkvartering er begrænset til den sydvestlige kyst.

Brochurer lover de bedste strande i Middelhavet, og strandene Naxos har bestemt.Den sydvestlige kyst er én lang blonde masse af sand.Desværre meget af det er grove og grovkornet og mange strande understøttes af en flad og øde salt sumpene.Inde i landet, har Naxos nogle imponerende bjerg kulisser, specielt omkring Mt Zas - den højeste top i Kykladerne.Rigelige fjedre og rige jord oprette rackkompakt grønne dale af citrus- og olivenlunde.

Naxos  øens rige landbrugs arv har betydet, at islanders har haft ingen grund til at gøre mange indrømmelser til turisme.Naxos vedligeholder følgelig en stærk græske identitet og mange landsbyer har en traditionel karakter ikke ødelagt af kravene fra den pakke tour industri.
Ferierejsende på udkig efter en god strand ferie uden folkemængderne og med nogle indre vandveje interesse og let island hopping vil helt sikkert føje Naxos til deres græsk ø ønskeliste.

Naxos Ferry Terminal

Naxos er den største og højeste ø i Kykladerne og de mest frugtbare med mange afgrøder og plantager i de dyrkede dale.Miles af hvidt sand strande er bedste i Kykladerne.De er sikkert store og sandet sukker ofte hvid.Men det kan også være hårde, kugleleje granulerne, og et stænk i havet kan betyde klatring over undersøiske klipper linjen meget af kystlinje.Salt flats tilbage mange af de bedste Naxos strande, oprettelse af en luft of desolation ikke er alles kop te.De lange tom strækninger føje til attraktion for dem, der ikke kan lide selskab, men det kan føles lidt ensom for dem, der gør.

Alt er store - pålægger-, sammenlignet med resten af Cyclades øer.Omfanget af øen er 435 sq.km og længden af kyster 91 km.Formen er en ellipsoiden og med et bjergrigt volumen fra nord til syd på tværs af øen.
I rygraden i denne højderyg dominerer Za Mountain (1004 m.) og Fanari (908 m.) den højeste i Kykladerne.

Landskabet på øen har mange rotationer.Plains lykkes øde områder, marmor bjerge bly i dyb skygge Dale, områder med vegetation vært alle hvide landsbyer og sandstrande opfylde havet.Kyst af øen er næsten lige og ikke danner store naturlige havne, som ramte besættelser af beboere fra de antikke år.Øen er fra ende til anden smukke og rene kyster beliggende ved siden af små solitary bugte.Jorden af øen er velsignet og giver selvforsyning til livet på dette sted.

Den rige grundvandsmagasin af Naxos tilbyder drikkevand til brønde og streams af øen.Den frugtbare jord frembringer citrusfrugter, oliven, frugt, grøntsager, kartofler Naxos specialafsnit og forbløffende vin.Husdyrbrug og biavlen er især udviklet og tilbyder exceptionel kvalitet kød, mælk, ost og timian honning.

Fra geologiske aspekt præsenterer undergrunden stor interesse på grund af tilstedeværelsen af emery, marmor og Granit, der udnyttes produkter.Klipperne udgør solidt fundament af Naxos og gøre øen stabil mod jordskælv.

I dette imponerende og store ø i Kykladerne, hvor bjergrige diskenheder dominere, med de højeste højder i det Ægæiske Hav - med den højeste top Kykladerne, toppen af Za (1004 m.) - giver straks en følelse af sikkerhed og "stable", i denne turbulente marine tilstand af Cyclades.

Naxos  er midt i Kykladerne færgen system med andre øer ikke langt væk, og Naxos er et ideelt sted for en ø hopping ferie.

Naxos færger

Fra det græske fastland kører færger og højhastighedsadgang katamaran tjenester dagligt fra Piræus, Rafina og Lavrio.Naxos er en central hub i transportsystemet havet og nyder flere forbindelser i alle retninger.Færgen bådene og høj hastighed katamaran tjenester, henholdsvis koster omkring € 29 og € 45 envejs i økonomi klasse, køre dagligt fra Piræus i højsæsonen.

Forskellige rederier sejle til Naxos (via Paros), herunder: 

Hellenic Seaways 
Blue Star Ferries 
NEL linjer 
GA færger 
Ægæiske Hav hastighed linjer 
Anek Lines 

NEL linjer opererer også en højhastighedsadgang til kæde fra Lavrio i Attika.Dette er en behagelig port at rejse fra, hvis du har mulighed for, som det er relativt nær lufthavnen og har ikke stress og kaos i Piræus.

Der er også den høje hastigheder (Hellenic Seaways), som forlader fra Rafina, tættere til Athens lufthavn end Piræus og et behageligt sted at have frokost, hvis du har tid, før du går ombord i din færge.Den høje hastighed tager lige under 4 timer og er omkring € 40 i højsæsonen.

I Naxos, kan billetkontorer for færger i alle retninger findes langs kajen i Hora.Færger fra Pireaus til Naxos er hyppige, så mange som halvt dusin en dag i løbet af sommeren men generelt to eller flere.Længden af turen kræver ikke en hytte.Blå Star linjer er de mest almindeligt transportselskab mellem Pireaus og Naxos.Færgen tager omkring 6 timer og højhastighedstog tager halvdelen denne tid og koster dobbelt så meget.Normalt findes der flere afvigelser på 7: 30 AM hver dag og derefter et højhastighedstog og færge på omkring 5 PM og om sommeren en færge, der forlader Pireaus på omkring 10 PM.Hellas Flying delfin høj-hastigheder er katamaraner og tage omkring 4 timer for at komme til Naxos fra Pireaus.

 


Bedst rådighed Naxos færge billet prisgaranti

Bedste Naxos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anek linjer eller linjer, det Ægæiske Hav hastighed passager og bil-færger billetprisen til og fra Naxos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Naxos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Naxos færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Naxos færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Naxos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Naxos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Naxos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Naxos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her