Napoli færge

Napoli passagerskibe og færger

Napoli passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Napoli til Cagliari, Lipari, Palermo, Panarea, Ponza, Salina, Stromboli, Ventotene og Vulcano.

Sammenlign alle tilgængelige Napoli færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Napoli bilen og passager færgen sejler til og fra Napoli, Cagliari, Lipari, Palermo, Panarea, Ponza, Salina, Stromboli, Ventotene og Vulcano med Tirrenia færger, Hurtigbåde færgen eller Grandi Navi Veloci billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Napoli færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Napoli færger
Billet priser & reservationer


Bog Napoli færge billetter
med Tirrenia færger, Hurtigbåde færgen eller Grandi Navi Veloci færger, der sejler fra Napoli til Cagliari, Lipari, Palermo, Panarea, Ponza, Salina, Stromboli, Ventotene og Vulcano online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Napoli passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Napoli færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Napoli

Napoli er den største by i det sydlige Italien og en af de smukkeste specielt omkring Bay Napoli.Hovedstad i Campania, denne henslængt metropolis blev grundlagt af grækerne og senere udvidet af romerne, og som følge heraf er rig på historie og imponerende arkitektur.

På den ene side af Napoli Vesuv, og ved bugten er de smukke øer Capri, Ischia og Procida, som alle egner sig til dagsture.Pompeji og Herculaneum er fuld af nogle af de mest interessante og afslørende romerske ruiner i Italien, efter at blive ødelagt af Vesuv, når det eksploderede næsten 2.000 år siden.

I centrale Napoli, informationscentre officielle turist stå på Piazza dei Martriri, Piazza dei Tuscolo Nuovo og den Via San Carlo, mens yderligere turisme afsætningsmuligheder er baseret på Mergellina og Stazione Centrale togstationer.Disse alle grene materiel fremragende 'Qui Napoli' brochuren, som kommer med en god kort og en engelsk vejledning til de vigtigste seværdigheder.

Napoli er fuld af kunstgallerier og er en hyldest til den mest fantastiske periode af sin fortid, da det var en af hovedstæderne i europæiske handel langs Middelhavet.

Napoli Ferry Port

Kendt som Napoli til locals (ellers Naples), er denne provins en af de mest ofte besøgte i Italien, i nogen lille del på grund af storheden af byen og dens berømte bay, der gjorde det et kommercielle kraftcenter under renæssancen.

Der er imidlertid mere i provinsen Napoli end byen og dens forstæder.Af de ca. 3 millioner mennesker hvem kalder provinsen hjem, over langt over to tredjedele af dem bor i de små byer at prik omgivende landskabet, mange af dem findes langs havet.

Napoli er fuld af kunstgallerier og er en hyldest til den mest fantastiske periode af sin fortid, da det var en af hovedstæderne i europæiske handel langs Middelhavet.Selvom underkastes en crush af turister i sommermånederne, bliver byen ligesom andre europæiske kapital løbet af lavsæsonen.Provinsen er også hjem til nogle af Italiens mest berømte brænderier og et par citron plantager.

Napoli bymidten er kompakt og fuld af grand paladser, imponerende kirker, klostre, munkeklostre, Slotte og andre pragtfulde bygninger.Steder af særlig interesse omfatter Duomo - en antikke katedralen, der blev bygget mellem 1294 og 1323; Palazzo Reale (kongeslottet) - et fremragende eksempel på den vidunderlige italienske arkitektur, som kan findes i denne historiske by; Teatro San Carlo - en Opera theatre, der indeholder en entydig baggrund, der kan fjernes repræsentationsudvalget Palazzo Reale; haver den Museo Archeologico Nazionale (nationale arkæologiske Museum) - fuld af nogle af de mest omfattende samlinger i Italien; og Napoli Sotterranea - en fascinerende serie af underjordiske tunneler, forbindelsesveje, trapper, værelser og haller, ret i hjertet af Napoli.Yderligere oplysninger om Napoli turistattraktioner.

Napoli strækninger langs havnefronten og i hele byen der er mange firkanter, parker og haver, men måske den mest imponerende er Orto Botanico (botaniske haver), en af de største botaniske haver i hele Italien, med en enorm samling af eksotiske planter fra hele verden.Byen er inddelt i distrikter og det største shoppingområde er baseret omkring Piazza dei Martiri, langs Via Chiaia, Via Roma og kun fodgænger-Via Calabritto.Galleria Umberto på Via San Carlo er absolut værd at besøge, så meget for sine simpelthen forbløffende arkitektur som for de mange butikker inde.Denne indkøbscenter i centrale Napoli har en lang række detailforretninger handel i de fire glas-roofed arcades.De livlige markeder er også et godt sted at finde en lejlighedskøb, fuld af atmosfæren og italienske marked drillerier.

Der er utallige restauranter, cafeer og barer i Napoli, og mange råd store visninger af byen og bayfront.Hoteller i Napoli varierer meget med nogle af de mest overkommelige valg er baseret omkring Piazza Garibaldi og Mercato kvartal.Især central er Centro Storico, hvor indkvartering er rigelige og i gåafstand fra mange attraktioner.Til lidt luksus nåede de ferieønsker Hoteller i områderne Chiaia og Santa Lucia af Napoli kommer stærkt anbefalet, som gør dem i Vomero forstad, som er bedst ved naturskønne svævebane rides.Campister vil finde, at de nærmeste campingpladser bosat i nærliggende Pompeji og Pozzuoli.

 


Bedst rådighed Napoli færge billet prisgaranti

Bedste Napoli færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tirrenia færger, Hurtigbåde færgen eller Grandi Navi Veloci passager og bil-færger billetprisen til og fra Napoli.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Napoli færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Napoli færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Napoli færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Napoli Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Napoli færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Napoli på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Napoli og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her