Lesbos færge

Lesbos passagerskibe og færger

Lesbos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Lesbos Piræus og Chios.

Sammenlign alle tilgængelige Lesbos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Lesbos bilen og passager færgen sejler til og fra Lesbos, Piræus og Chios med Hellenic Seaways færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Lesbos færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lesbos færger
Billet priser & reservationer


Bog Lesbos færge billetter
færge billet pris med Hellenic Seaways sejler fra Lesbos Piræus og Chios online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lesbos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lesbos færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Lesbos

Lesbos er den moderne hovedstad i den smukke øen Lesbos.Det er også hjem for den vigtigste havn af øen.Mytlilene er også navnet på hele øen ved mange locals.Lesbos kan spelt Mitilini og andre måder.

Lesbos er den tredjestørste ø Greeces.Olivenlunde, der går på evigt, tykke pine skove, sandede strande, klostre, temmelig traditionelle huse og gamle palæer.Oldtidshistorie virkelig af øen er synlig overalt i Lesvos.Start fra hovedstaden Mitilini, som var bygget oven på ruinerne af den gamle bydel, begynder en at komme i nærkontakt med de endeløse skønheder af øen.

Nordøst for byen er den romerske akvædukt, yderligere nord Pirgi Thermis med traditionelle gamle huse og Loutra Thermon.Naturskønne seaside landsbyer med vidunderlige strande, ligesom Plomari, kendt for sine ouzo, er overalt.

Bjerg landsbyen Agiassos på foothills af Mt.Olympus, har charmerende huse og lidt gader.Sandy strande ved Vatera, Kaloni, Mithimna og berømte Molivos.

Lesbos færger

Lesbos by, der ligger på den sydøstlige kyst af øen, er en moderne by med mange elementer fra tidligere.Det er øen kapitalen og formanden for præfekturet Lesbos; en administrativ, kommercielle og kulturelle centrum med en befolkning på 40.000.

Nutidens Lesbos optager syv hills, mens dens fæstning, en af de største i Middelhavet, ligger på en fyr-dækket hillock øst for byen.

Hvad er bemærkelsesværdigt om hillock er, at indtil 1st århundrede Annoncen, omfattede en separat ø.Senere, blev havet afstanden adskille det fra de tilstødende by Lesbos gradvist elimineret ved jord indlån, som dannede banker; således byen udvidet vestpå.Der er beviser, øen Lesbos var forbundet med de modsatte kyster via broer under de klassisk tid.En kanal, åbningen af som blev fundet i Landkreis Epano Skala, knyttet den nordlige og sydlige port.

Havnefronten i den indre havn (sydlig) egner byen dens særlige farve; Båden nærmer sig øen, træder en kombination af gamle manor huse og moderne bygninger i visningen.Langs havnefronten stødt besøgende på præfektur Municipal teatret (under konstruktion), rådhuset, den århundredeshiftet neo-klassisk stil bygninger, samt banker, hoteller, kaffebarer, søde butikker, restauranter, rejsebureauer, shipping virksomhed kontorer osv.Kirken St Therapon skiller sig ud blandt andre bygninger med sin imponerende, udførlige kuppel, som næsten dominerer porten.Havnefronten er ideel til en "promenade", især under om aftenen.Dette er når de lys peers over the hills, udlån farve til porten, og en følelse af sindsro til sine besøgende.

Tilstødende til havnefronten ligger Ermou street, som er den største shopping gade i byen.Som du gå via markedet ned mod slutningen af gaden du får kommer på tværs af traditionelle antikke butikker og gammeldags lidt butikker, mens "Koumidia" og "Ladadika" sektioner af markedspladsen, med en lang tradition for kommerciel aktivitet, udvide til din højre.Du kommer også på tværs af grafisk stræder og kommercielle bygninger, som gradvist bliver gendannet.

Ermou street udvider til Northern Port (Old Port), "Malois limin", som de gamle grækere kaldte det bunden af som blev bevidst lagt med brostensbelagte så det fjendtlige skibe ikke kunne forankre.Den gamle port med sit smuldrende pier og ruiner fra fortiden, er nedlagte i dag.Men området er ved at blive opgraderet, og besøgende kan lægge tilbage og nyde sceneri i en af open air soda fountains langs havnefronten i den gamle havn.Derfra skal du have en Fugleflugtsvisning Landkreis grafisk Epano Skala til venstre og slottet til højre.

 


Bedst rådighed Lesbos færge billet prisgaranti

Bedste Lesbos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Lesbos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Lesbos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Lesbos færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Lesbos færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lesbos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Lesbos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Lesbos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Lesbos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her