Mykonos færge

Mykonos passagerskibe og færger

Mykonos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Mykonos Andros, Folegandros, Heraklion, Ios, Koufonissi, Milos, Naxos, Paros, Piræus, Rafina, Santorini, Syros og Tinos.

Sammenlign alle tilgængelige Mykonos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Mykonos bilen og passager færgen sejler til og fra Mykonos, Andros, Folegandros, Heraklion, Ios, Koufonissi, Milos, Naxos, Paros, Piræus, Rafina, Santorini, Syros og Tinos med Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger, havet Jets, Hellenic Seaways eller det Ægæiske Hav hastighed linjer billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Mykonos færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Mykonos færger
Billet priser & reservationer


Bog Mykonos færge billetter
med Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger, havet Jets, Hellenic Seaways eller det Ægæiske Hav hastighed linjer for færger sejler fra Mykonos Andros, Folegandros, Heraklion, Ios, Koufonissi, Milos, Naxos, Paros, Piræus, Rafina, Santorini, Syros og Tinos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Mykonos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Mykonos færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Mykonos

Mykonos er Grækenlands Ibiza.En smuk ø i Kykladerne, hvilket udseender ligesom postkortene: hvide lidt huse med blomster og blå vinduer og døre, hånd malede gader, vindmøller, pigeon ihændehavere, skorstene, masser af lidt kirker og vidunderlige restauranter og cafeer.

Øen af vinde, er som locals kalder det, næsten på midten af Cyclades øer og mellem Tinos og Naxos.Det er den nærmeste ø til Delos.Bådene fra port Mykonos foretage trips den hellige ø i antikken.

Mange af græske "jetsetters" enten her har et hus eller besøger hver sommer, og nattelivet er meget udviklede.Du vil se en masse galninge især på NAT tidspunkt.Selvom det er en part-øen, er det ikke så højt som for eksempel Ios og Kos, så du kan få søvn natten.

Mykonos har et ry for at være en sommer udvej hovedsagelig homoseksuelle mænd, som er ikke helt rigtigt.Homoseksuelle publikum er til stede, men det er også et glamourøse sted for rige og berømte, hvilket er smerteligt klart, hvem har et kig på priserne på menuerne.

Mykonos færge havn natten

Mykonos er en af de første øer i Grækenland, foretaget turist værd sin naturlige porer, solen og havet.Det begyndte at sprede sit rygte i de midterste senste da de første besøgende begyndte at ankomme til øen.

I de midterste 60's var Mykonos allerede berømtheder fra det internationale jetset favorit rejser destination.Under 70's, 80's, 90's Mykonos blev fashionable for hver kunstner, politiker eller forretningsmand fra dengang.Vigtige personligheder som Aristoteles Onasis, Maria Kallas, Tzaki Kennedy - Onasi, Brigit Bardo, Zan Moro og Grace Kelly er nogle af de berømtheder, besøgt denne Ægæiske Hav ø i regelmæssige baser.

Mykonos er ikke længere et fashionable sted, men en stabil værdi.Mange græske berømtheder har valgt at bygge deres landdistrikter huse i øen for at gøre stærke forbindelser med Mykonos.

Men hvad, virkelig gør Mykonos så berømt?Fortryllende hovedstaden med autentiske skønheder, traditionel arkitektur og almindelig charme, tiltrækker alle besøgende.

Alefkandra eller Litle Venedig, er et entydigt kvarter i Grækenland.Bølger splat windows og oprette et unikt landskab.Kastro, kirke Panagia Paraportiani, det arkæologiske Museum, de maleriske vindmøller og shopping i Matogianni, den berømte street med modebutikker, nabolaget er nogle af hotspots Mykonos ø.

Mykonos' strandene er berømte hele verden, tilbyder alle slags underholdning.Du kan kombinere svømning, sport og fritid.Super Paradise og Paradise er øverst og mest berømte strand i Cyclades øer.Elia strand med en endeløs gyldne shore og krystalklar farvande er ideel til svømning.Hvis du er en elsker sport, besøg Platys Gialos, med alle de passende infrastrukturer for vandsport.

Stranden Agios Ioannis fik international berømmelse, når Hollywood filmen Shirley Valentine blev der skudt.
Alle rundt om øen vil du finde korte og udvidede kyster, organiseret strande og virgin kyster, til enhver smag.
Kalafatis, Ftelia, Ornos, Mykonos, Tourlos, Houlakia, Agios Stefanos, Ano Mera og Megali Ammos, er nogle af dem.

Mykonos  tilbyder en behagelig indkvartering i luksuriøse hotelkomplekser og villaer og i værelser til at lade alle rundt om øen.Priserne er overkommelige for alle rejsende.

Øen har regelmæssige forbindelser med portene i Piræus og Rafina.Der er en lufthavn forbindelsesstrækninger Mykonos med Athen, Thessaloniki og andre byer i Grækenland.Der er charterflyvninger fra hele verden i sommeren periode.

 


Bedst rådighed Mykonos færge billet prisgaranti

Bedste Mykonos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Tilbyder altid vi dig vores lavest tilgængelige Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger, havet Jets, Hellenic Seaways eller det Ægæiske Hav hastighed linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Mykonos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Mykonos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Mykonos færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Mykonos færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Mykonos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Mykonos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Mykonos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Mykonos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her