Mostyn færge

Mostyn passagerskibe og færger

Mostyn passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Mostyn til Dublin.

Sammenlign alle tilgængelige Mostyn færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Mostyn bilen og passager færgen sejler til og fra Mostyn, Dublin med P & O North Sea færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Mostyn færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Mostyn færger
Billet priser & reservationer


Bog Mostyn færge billetter
færge billet pris med P & O North Sea færgen Line færger, der sejler fra Mostyn til Dublin online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Mostyn passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Mostyn færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Mostyn

Mostyn er en af Storbritanniens ældste færge havne og rige i historie.

Området tegner tusindvis af turister, der flok til området for den længe naturlig sandstrand.Mostyn dokker er den sidste bearbejdning overlevende fra den tidligere streng af små havne langs den sydlige bred af Dee Estuary.

Er den nyeste færge havn i Wales efter at modtageren af en investering af £17.5m.Efter eftersyn P & O besluttede at skifte sine irske hav sporkrydsninger fra Liverpool til Mostyn.

Dokker ved er blevet udvidet og opgraderet til at håndtere en voksende shipping virksomhed, som omfatter nu to daglige færge afsejlinger mellem North Wales og Dublin.

Bemærk venligst : Mostyn færge ruten til Dublin var blevet lukket af operatoren P & O Irish Ferries i 2004 og har siden da fungeret fra Liverpool til Dublin.Liverpool færge havn handler om en time drev fra Mostyn og tilbyder bedre faciliteter.

Mostyn Ferry Terminal

Mostyn en landsby i county Flintshire, North Wales, liggende på Dee estuary mellem Prestatyn til North West og Holywell syd øst.Landsbyen dækker A548, Old Coast Road, med floden Dee mod nordøst og walisisk bakkerne mod sydvest.

Port Mostyn tjente en gang som en havn, hvorfra færgerne sejlet til Dublin på ruten Liverpool-Dublin.Dog dette endte i 2004 og porten har udviklet andre virksomheder, herunder opførelse af og støtte tjenester til off shore vind gårde i det irske hav.

Mostyn historie & seværdigheder

Den historiske Mostyn Hall og haver findes til nordvestlige del af landsbyen.Hallen er en lønklasse I er anført bygningen og ejendommen har været i hænderne på Mostyn familien i flere århundreder og er sæde for baronets og baroner af Mostyn.

Lige ned i A548 er vejen fra Mostyn på Llanerch-y-Mor 'Mostyn sjov skib' rustende hulk.Skibet begyndte liv som hertug af Lancaster, en bilfærge og cruise skibet, indtil det var permanent dry-docked i Mostyn.
Historie

En interessant fodnote til historie vedrører Mostyn familie, Mostyn Hall og King Henry Tudor erobringen af tronen i England.
Familien Mostyn nedstammer fra ægteskabet af Ieuan Fychan (d.1457), af Pengwern, Llangollen, med Angharad, datter og arving af Hywel (eller Howel), søn af Tudor ap Ithel Fychan.Deres underliggende Richard ap Hywel (Howel) understøttes af Lancaster hus i dets kamp for tronen i England.

Ved én lejlighed Henry Tudor var kendt for at besøger Richard ap kom Howel ved Mostyn og Richard IIIs mænd til at søge efter ham.Som de tvunget deres vej i gennem forsiden gik han ud igennem ryggen.Den fremtidige konge mentes at har sejlede fra Mostyn Dock til Bretagne blandt en belastning på strå.

Richard ap Howel eller Richard Mostyn, var at mødes med Henry Tudor igen senere – ved Bosworth slagmarken.Mostyn afgiften af 1.600 Flintshire mænd var ingen små bidrag til sejren og kongen gav Richard sværd og bælte han havde nedslidt dag.

 


Bedst rådighed Mostyn færge billet prisgaranti

Bedste Mostyn færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige P & O North Sea færgen Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Mostyn.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Mostyn færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Mostyn færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Mostyn færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Mostyn Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Mostyn færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Mostyn til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Mostyn og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her