Minorca færge

Minorca passagerskibe og færger

Minorca passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Minorca til Barcellona og de Kanariske Øer.

Sammenlign alle tilgængelige Minorca færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Minorca bilen og passager færgen sejler til og fra Minorca, Barcellona og de Kanariske Øer med Balearia eller Acciona færgen linjer billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Minorca færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Minorca færger
Billet priser & reservationer


Bog Minorca færge billetter
færge billet pris med Balearia eller Acciona færgen linjer for færger sejler fra Minorca til Barcellona og de Kanariske Øer online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Minorca passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Minorca færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Minorca

Minorca er den næststørste af de Baleariske Øer, beliggende nordøst for Mallorca og er den mindste overskridelsen og mest rolige af Balearerne.

Trods dets ry som et feriemål stadig Minorca for at være en af de mest uberørte Baleariske Øer i Middelhavet.

På grund af sin uberørte skønhed gør det mere adventerous mulighed for at opdage nye charme og erfaringer.Trods dets mindre størrelse blandt andre spanske øer, er antallet af strande Menorca har lig med antallet af strande, der kan findes i Mallorca og Ibiza kombineret.

Muligheden for at en smuk strand i vid udstrækning til dig selv i sommeren, kombineret med alfresco spise og fredelig ferie resorts, gør Minorca en yderst ønskværdigt sted at besøge.

Beliggende off Spaniens kyst, er Minorca den næststørste af de Baleariske Øer, efter Mallorca.

Minorca Beach
Med en anslået befolkning på lige under 90.000 indbyggere tiltrækker Minorca turister, der ønsker et varmt middelhavsklima og en mindre kaotisk ferie.Øen får ikke alt for overfyldte og en masse af dens landskab er forblevet uberørt, da det styres af den lokale befolkning, der ønsker at bevare Minorcas naturlige skønhed.

Mahon er hovedstad i Minorca og er et vigtigt kommercielt og industrielt center for Minorca.Beliggende i den østlige del af øen, har Mahon et af de dybeste naturlige punkter i verden.På grund af den rigdom, der genereres af turisme Mahon historiske hovedstad blev renoveret i slutningen af det tyvende århundrede og nu er berømt for dens arkitektur, messer, festivaler og fester.

Ciutadella charmerende byen huser nogle af de mest betydningsfulde religiøse bygninger i Minorca.De fleste af monumenter datoen tilbage fra 1700-tallet, med de vigtigste gotisk bygning bliver Minorca katedralen.Den historiske by Ciutadella er et must besøg for enhver, der ønsker at opdage Minorcas fortid.

Øen Minorca huser mange holiday resorts, som tilbyder moderne faciliteter og rolige atmosfære.Farvandene omkring øen er krystalklart og strandene er uberørt som er perfekt for dem, der ønsker at solbade og svømme.Med Minorcas dybe kultur og historie samt dens naturlige landskaber med betagende udsigt er øen byen nemt en af de øverste destinationer i Middelhavsområdet.

Regelmæssige færger fra fastlandet Spanien og Mallorca er også tilgængelige.Modest mellemstore krydstogtskibe besøg lejlighedsvis.De bruger primært den dybe harbor Mahon, som tilbyder meget naturskønne visninger af huse, hoteller/resorts og historiske strukturer og befæstninger.

 


Bedst rådighed Minorca færge billet prisgaranti

Bedste Minorca færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Balearia eller Acciona færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Minorca.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Minorca færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Minorca færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Minorca færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Minorca Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Minorca færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Minorca til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Minorca og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her