Methana færge

Methana passagerskibe og færger

Methana passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Methana Aegina, Piræus og Poros.

Sammenlign alle tilgængelige Methana færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Methana bilen og passager færgen sejler til og fra Methana, Aegina, Piræus og Poros med Hellenic Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Methana færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Methana færger
Billet priser & reservationer


Bog Methana færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Methana Aegina, Piræus og Poros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Methana passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Methana færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Methana

Methana er en vulkansk halvø, der ligger nord for Trizina.Det er forbundet til Peloponnes ved en meget smalle næs.

Berømt for sine varm healing fjedre, Methana by bifalder hundredvis af græske turister hvert år, men stadig er fjernt fra udenlandske besøgende.En ny naturskønne kystnære vej forbinder næs med byen og havnen af Methana på den sydøstlige side af halvøen.

Det første glimt af byen og havnen af Methana er fra vejsiden som du tilgang byen fra nærliggende hills.Den berømte spa bygning står ved indgangen til byen.Dens karakteristiske lugt af svovl blev brugt til behandlingsformål fra slutningen af 1800-tallet.

En favorit stedet blandt besøgende er de små grønne islet af Nissaki, forbundet af en dæmning, hvor Luksus yachter er fortøjet parallelt med de traditionelle bittesmå fiskerbåde.Spor af et Fort og Spartan mønter fra det fjerde århundrede f.kr blev fundet på denne lille islet.Store færger fra Piræus og Aegina kald til den vigtigste havn Methana, fortsætter på deres vej til Poros.

Methana Ferry Port

Storslåede landskaber og kulisser her gøre Methana en yderst smukke del af Grækenland, og det er den perfekte kombination af bjergområder og havet, blå og grøn og et sted, der tiltrækker mange besøgende hvert år.Kystlinje Methana er meget interessant, og der er talrige grotter langs kysten, der er meget interessante.Der er også nogle smukke strande som Almyra hvor du kan svømme i forfriskende farvande i løbet af sommeren.

Der er en række hoteller og indkvartering som lejligheder og studios, der opererer i Methana.Du vil også finde en nice valg af Taverner hvor du kan nyde et måltid eller drikkevare.

Langs langrend road ligger 9 kms vest fra Methana by, hvilende vulkanen.Vulkanen eksploderede senest i 283 BC, og med de ledsagende jordskælv, hvilket resulterede i ødelæggelsen af antikke Troezen (Trizina). Besøgende ønsker at kravle op til topmødet i vulkanen kan forlade deres bil på basen, hvor der er en gammel busstoppestedet og vejen slutter.Det tager ca. 45 minutter at gå til topmødet langs en smal vikling sti, med træer tilbyder skygge i varm sommermånederne.Du vil blive belønnet med fantastisk panoramaudsigt over det omgivende hav og øerne Aegina, Angistri og Moni.Vulkanen 'krater' på topmødet er imidlertid ret skuffende, som du vil kun se en lille grotte med et skilt over indgangen.

Langs samme bjerg vejen til vulkanen er det også værd at standse ved den lille kystfiskeri landsby Vathy til en lang køligt forfriskende drikke.Traditionelle Taverner omgive den lille Bugt, hvor et par sejle boats kommer til at binde og Spidssnudet op.Du kunne blive tilgivet for at tænke på, at du har bare forskydninger tilbage 50 år i gang, som du slappe af og se de gamle mænd om deres æsler tager deres sædvanlige rute omkring bugten, med lokale fiskeri mænd sortering deres fangst og plyndrede deres redskaber.

 


Bedst rådighed Methana færge billet prisgaranti

Bedste Methana færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Methana.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Methana færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Methana færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Methana færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Methana Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Methana færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Methana til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Methana og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her