Melilla færge

Melilla passagerskibe og færger

Melilla passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Melilla til Almeria og Malaga.

Sammenlign alle tilgængelige Melilla færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Melilla bilen og passager færgen sejler til og fra Melilla, Almeria og Malaga med Acciona færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Melilla færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Melilla færger
Billet priser & reservationer


Bog Melilla færge billetter
færge billet pris med Acciona færgen linje for færger sejler fra Melilla til Almeria og Malaga online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Melilla passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Melilla færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Melilla

Den by Melilla er et vindue, hvorfra du kan se to kontinenter.

En enklave af den i Nordafrika i mere end 500 år af badet ved Middelhavet, hvor den villig til at kende uventede smagsoplevelser besøgende kan finde en fuld af Eksotisme, kulturelle sort og udendørs aktiviteter ferie.

Fra charmen af dens gamle Citadel vægge til eksplosion af farve og af dets modernistiske arkitektur af over 900 Modernist og Art Deco bygninger tilbyder Melilla besøgende en uendelig lang mens walking gennem byens gader.

Nærheden af havet og påvirkning af fire kulturer afspejles på byens udsøgte gastronomi og på forskellige dens kunstneriske traditioner og kulturer.F

EW mennesker er klar over de flere attraktioner, inviterer én til at opdage den by Melilla.Fra absolutte skattene vise Mindset i en by med en historie som et mødested for to kontinenter, at strandene i fint sand mellem byen og Middelhavet.

Melilla Ferry Port

Melilla (Mrič i berbisk) er en spansk selvstyrende by i det nordlige Afrika, i den østlige del af bjergkæden Rif.Den ligger ved kysten af Middelhavet foran ud for den Iberiske Halvø, Almeria, Grenada og Malaga kyster.Det har en meget vigtig havn og strand, i Gurugú Mount og Oro floden munden Cape Forcas Tres.Landsbyen er 1 meter over havet.Områdedelens areal er ca. 5 kvadrat miles (12 firkantet km). Oprindelige byens centrum var en fæstning bygget på en bakke nogle 30 m høje fra hvor område var domineret hvori nu den moderne by er beliggende.

Klima 
Klimaet er typisk Middelhavsområdet, mildt og fugtigt, med øst og vest vinde og lejlighedsvis vinde fra Sahara.Gennemsnitlige temperaturer i Melilla nå 13ºC i vinter- og 24ºC i sommeren.

Hvornår skal gå
Grund af turisme betydning i Melilla tilbyder det fritidsaktiviteter i begge dens kulturelle og naturlige miljøer, en stor nummer festlighederne, der giver lysstyrke til byen.Som dens vejr er et af de mildest i Middelhavet, er denne by en destination at nyde hele året.

Hvordan at gå
Færgeselskab Trasmediterránea tilbyder seks afsejlinger en uge til havne i Malaga og Almeria, således at tilvejebringe et antal forbindelser mellem Melilla og fastlandet spanske havne, herunder hurtig færgen (kører fra juni til September) med hytter og et 'Canguro' skib, som tilbyder både hytter og liggende sæder for op til 1.000 passagerer.Båden kan også bære 250 biler og 500 meter længde af lasten.

Gastronomi 
Den kulinariske manifestation af Melillas kulturelle rigdom er en ekstravagante melange af smag og aromaer tilbyder en enorm sort for valg til gourmet.Som en Middelhavsområdet by Melilla vedligeholder og fremmer den typisk spansk tradition for "tapas" og småtterier ledsaget fint vin eller thirst-quenching øl.

Hver søjle har sit eget 'tapas' specialitet, og der er tre områder, der er særlig kendt for dem: centret, området omkring Promenade og Real-distriktet.Byen 'tapas kredsløb' er et must.Den middelhavsretter tegnes hovedsagelig fra havet: fisk specialiteter omfatter whitebait, friske ansjos, blæksprutte, sardiner og ansjos i saltlage; et væld af skaldyr omfatter hummer, Krebs, rejer og udsøgt konge rejer, samt muslinger og muslinger stegt op i lækre velsmagende blandinger.

Kulturelle smeltende-puljen af Melilla fremgår også i arabiske forberedelse af mange ingredienser og kvalificerede brugen af urter og krydderier.En anden skal er den typiske 'pincho Melillense', ledsaget af en mynte te der kan kun findes i denne by, eller en skål af lækre couscous, fuld af Middelhavsområdet smag.

Historie
Oprindelsen af den by Melilla kommer fra fønikisk kolonisering i det vestlige Middelhav.Siden det sjette århundrede f.kr havde det været i puniske hænder, og senere bestået for at være en del af Romerriget.I år 429, efter passerer Hispania, vandalerne turdet til Afrikas nord for ødelæggende de mauretanske provinser på deres vej til Carthage.Med den muslimske ekspansion, blev området hvor Melilla er beliggende erobret i slutningen af det syvende århundrede.

I 859, med Viking indtrængen i Middelhavet, var Melilla plyndret og brændt ned.I 927 indarbejdet Abd-p.a. Rahman III det i det Cordovan Emirat, som senere ville blive Cordovan kalifatet.Linket med al-Andalus havde en kort varighed, og Melilla blev et ømt punkt mellem Sultanerne af Fes og Tlemcen, til punktet at blive ødelagt og næsten affolket.

1400-Tallet var vidne til begyndelsen af Portugals ekspansion i Kongeriget Fes, og de katolske monarker, som sluttede sig til udvidelsen.I 1497 foregik erobringen af byen af castiliansk tropper.I 1509 genetableret aftale Sintra grænserne i nord Afrika indflydelse mellem Portugal og Castilla, om oprettelse af at Portugal vil dominere Atlantic Coast fra Ceuta, forlader Middelhavet til Castilla.Byen blev fra da af konstant udsat for fjendtligheder af "rifeños" (lokale syd for Sahara stammer). 

I 1860, blev i traktaten af Wad-Ras med sultanen af Marokko underskrevet.Gennem denne traktat, var grænser mellem marokkanske territorium og den spanske by etableret.Marokkanske krigen, som fortsatte periodisk i området i begyndelsen af det tyvende århundrede, var særligt kritisk til Melilla.Den militære opstand, som opfordrede den spanske borgerkrig begyndte på 17 juli 1936 i Melilla.Derfor omtales den pro-Franco propaganda denne by som "La Adelantada" ("The forløberen"). Siden slutningen af de spanske og franske protektorater over Marokko, i 1956, påstår dette land byen som en del af dens område.På den anden side har den spanske regering aldrig fastholdt enhver form for forhandling om sagen.

Traditioner 
Med sådan en melange kulturer er der forskellige festligheder i Melilla på næsten alle tidspunkter af året.Efter den sol kalender omfatter kristne religiøse fester ikke kun påske, jul og Helligtrekongersdag, men også feststemning i vor Frue af La Victoria og St Frans af Assisi (patron saints af byen). 

De vigtigste islamiske fester følge den månekalenderen: Ramadan, Id El-Fitr (mærkning udgangen af Ramadam), støtten El Kebir (fest af offeret), Mulut (mindehøjtidelighed fødslen af profeten), Achra ("El Diezmo") og den muslimske nytår (Muharram). 

Det jødiske samfund følger også den månekalenderen, og deres vigtigste festligheder er Purim (Karneval), Pesaj (påske), Shavuot (pinse), Ros-hashaná (nytår) og Yom Kippur (Absolution feststemning). 

Det hinduistiske samfund, de seneste bosættere i Melilla, fejre Divali, som er Hindu nytår feststemning.

 


Bedst rådighed Melilla færge billet prisgaranti

Bedste Melilla færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Melilla.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Melilla færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusiv Melilla færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Melilla færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Melilla Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Melilla færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Melilla til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Melilla og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her