Marseille færge

Marseille passagerskibe og færger

Marseille passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Marseille til Ajaccio, Alger, Annaba, Bastia, Bejaia, Ile Rousse, Oran, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Sfax, Skikda og Tunis.

Sammenlign alle tilgængelige Marseille færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Marseille bilen og passager færgen sejler til og fra Marseille, Ajaccio, Alger, Annaba, Bastia, Bejaia, Ile Rousse, Oran, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Sfax, Skikda og Tunis med SNCM, Algérie færger, La Méridionale eller CTN færger linjer færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Marseille færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Marseille færger
Billet priser & reservationer


Bog Marseille færge billetter
færge billet pris med SNCM, Algérie færger, La Méridionale eller CTN færger linjer for færger sejler fra Marseille til Ajaccio, Alger, Annaba, Bastia, Bejaia, Ile Rousse, Oran, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Sfax, Skikda og Tunis online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Marseille passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Marseille færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Marseille

Marseille  er anden befolkede mest byen af Frankrig (og tredje byområde) den største Middelhavsområdet havn og økonomiske centrum af regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Med sin terracotta-roofed bygninger til farve cracked hvede, modnet abrikos og blegede Mandel spredt rundt i mistral-pisket havet, tilført Marseille med en mærkbar og urokkelige energi.

Pulserer til et trykkende sydlige europæiske tempo, slår Marseille også til tromlen i nabolandet Nordafrika.Dens fusion af kulturer opleves bedst på dens vist gade markeder af Provençal producere båse, algeriske souk-lignende bazaars og friske off båd fangster splayed langs den Vieux Port dokker ved dens århundreder gamle fisk marked, sælge de base ingredienser til gryderet fisk lokal specialitet bouillabaisse.

Dens navn bogstaveligt oversætter til sine madlavning metode: når det koger (bouillir), lavere varme til en småkoge (baisser) – som er måske en god opskrift til håndtering af den berusende, opvarmet smeltedigel, der er Marseille.

Marseille Ferry Port

Marseille består et vidunderligt forskelligartet sted 16 arrondissementer eller distrikter og en total 111 forskellige quartiers eller kvarterer.Hver enkelt er uafhængig og har sin egen særskilte funktioner.

Le Vieux-Port
Den gamle port er en af de bedst kendte dele af Marseille og dens gader er foret med restauranter og caféer.I formiddag udøve fiskehandel deres håndværk i fisk markedet modsat bådene.Dette er hvor Louis XIV fortøjet sin flåde.Du vil også finde gallerier her.Ved siden af Cours Estienne d'Orves vil du finde sted Thiars, den livligste del af dette distrikt.God kvalitet restauranter står side om side med turist fælder.Teater nationale de la Criée er meget populære.Lidt længere er på, eftersom St Victor kendt lokalt som nøglen til porten.

La Canebière 
Dette er den mest berømte vej i byen.Langs det vil du se shopping-gader som Rue St Ferréol og Musée de la tilstand, Musée de la Marine et de l ' économie, og Opéra kommunale.Odéon er rigtigt i slutningen.

Le Panier
En gåtur gennem dette populære distrikt, tæt på den gamle havn, tager du omkring de Provençal gågader foret med mangefarvet bygninger.Accoules des Toulouse la sted des Moulins, la Vieille Charité og la Major er alle rige på historie.

La Joliette
Joliette dokker er lange røde murstens bygninger langs motorvejen gangbro.De fire blokke af bygninger blev bygget i 1800-tallet og interiøret er blevet fuldstændigt renoveret.Musée des Docks Romains charts i havnen Marseille historie.Prøv at tilbringe en aften på Suds des Docks.

La Plaine 
Place Jean Jaures er i Marseille, også kendt som La Plaine.Denne enorme kvadrat har et marked på tirsdage, torsdage og lørdage og en optaget shoppingområde på andre tidspunkter.Tilstødende gaderne levere et bredt sortiment af restauranter, barer og pubber frekventeres af lokalbefolkningen f.eks l'Intermédiaire eller Bar de la Plaine.

Le Cours Julien
Blot langs fra La Plaine er le Cours Julien en populær spot for yngre skarer på grund af dens række cafeer, kabareter og teatre som Chocolat-Théâtre.Til koncerter er Espace Julien sted at gå.Vandre rundt omkring i antikke butikker og tøj butikker ligesom Madame Zaza i Marseille.

Castellane
Barer og biografer som César og Prado holde denne firkant i slutningen af Rue de Rome helt travl dag og nat.Angivet i forretningsdistriktet, markerer det også skæringspunktet mellem hovedveje som Boulevard Baille og Prado.

Le Prado
Mennesker kommer til Prado at se borgerlige bygningerne, linje hovedvejen, Boulevard Périer og den Rue Paradis.Parc Borély og dens slot giver et af Marseilles største åbne rum.Racecourse her er også meget populære.

Endoume
Locals er delvis til dette distrikt, som er domineret af Notre Dame de la Garde.Navnet La Bonne Mère (bogstaveligt "god mor") stammer fra enorme statuen af Jomfru Maria oven på Klokketårnet.Denne kirke er også et vigtigt sted for pilgrimme.

La Corniche
Corniche (kystnære vej) vindene langs Middelhavskysten og alle fanciest villaer er placeret i dette distrikt, som er MAC-Galeries Contemporaines des Musée de Marseille.Der er masser af gode synspunkter, men strandene er hovedsagelig skjulte.Palais de Pharo er et fantastisk sted til rullefortove og Vallon des Auffes er en behagelig overraskelse.Uanset hvor du er, kan du beundre det åbne hav.

Longchamp
Palais Longchamp er et godt sted at gå ture og tage i lidt kultur.Du kan også besøge Musée Grobet-Labadie, Musée des Beaux-Arts og Muséum d'Histoire Naturelle — natural history museum


Marseille 
har en stor harbour.Der er direkte færger ruter fra Marseille til Ajaccio, Bastia, Porto Torres, Porto Vecchio og Propriano.Der er flere molerne ved havnen, så det kan tilrådes at kontrollere godt på forhånd fra hvilke pier du afgående.

 


Bedst rådighed Marseille færge billet prisgaranti

Bedste Marseille færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Tilbyder altid vi dig vores lavest tilgængelige SNCM, Algérie færger, La Méridionale eller CTN færger linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Marseille.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Marseille færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Marseille billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Marseille bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Marseille Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Marseille færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Marseille til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Marseille og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her