Mariehamn færge

Mariehamn passagerskibe og færger

Mariehamn passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Mariehamn til Helsinki, Kapellskar, Stockholm, Tallinn og Turku.

Sammenlign alle tilgængelige Mariehamn færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Mariehamn bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Mariehamn, Helsinki, Kapellskar, Stockholm, Tallinn og Turku med Tallink Silja færger eller Viking Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Mariehamn færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Mariehamn færger
Billet priser & reservationer


Bog Mariehamn færge billetter
med Tallink Silja færger eller Viking Line færger, der sejler fra Mariehamn til Helsinki, Kapellskar, Stockholm, Tallinn og Turku online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Mariehamn passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Mariehamn færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Mariehamn

Mariehamn er en stor lille by med dens 11.000 indbyggere.Byens centrum har meget at tilbyde i et lille mellemrum; Du er altid nær shopping, restauranter, kultur og erfaringer.

Mariehamn er beliggende på en smal halvø mellem to havet pladser og havne Västerhamn og Österhamn.Du ankommer til den vestlige harbour efter en af de store passagerfærger fra Stockholm, Kapellskär, Helsinki, Turku eller Tallinn.Dette er også placeringen af gæst harbour ÅSS Hvis du ankommer med din egen båd.Du kan også vælge den østlige harbour marina, MSF.

For en by er størrelsen af Mariehamn, service og levering af restauranter, hoteller, barer, museer og butikker, store.

Mariehamn kaldes også "byen af tusinde Linden træer", angiver, der refererer til de Linden træer, som linje en avenue på tværs af byen.

Mariehamn Ferry Terminal

Beliggende på den største ø i Ålands, omtrent halvvejs mellem finske fastland og Sverige, Mariehamn har kyster på begge sider, omkring tyve minutters gang fra hinanden men langt ad søvejen højre runde det syd for øen.

Færge kajpladser er mod vest og nær dem er sømil museet og museet skibet, Pommern, en nu entydigt fire-master, foretaget i Clydeside og tidligere bruges på den australske hvede køre.Mellem kyster ligger Mariehamn centrum med mange grønne områder og træ-foret veje minder om Frankrig.

På den østlige side er der en fint marina, Åland assemblyen opbygning og Ålands Museum.Byen transport er begrænset, men gratis og de fem øen ruter, ikke fri, start nær biblioteket.To af disse gå til havne i øområder færger, der er frie til fodgængere.Er rådhuset og en park fletning til åbne landet mod syd på den østlige side.

Mariehamn marked
Det er næppe muligt at adskille byen fra provinsen i din fantasi og én favorit ligger på ruten bus 4 på Kastelholm hvor der er ikke kun et fint gamle slot, men et gratis open air museum, et fængsel museum og en gåtur til Sund gamle kirke.Partcularly scenic øen af Køkar [udtales Chirke med e meget blød] bruges bedre til en nat undervejs mellem Mariehamn og Turku, Finlands næststørste by.Favorit seværdigheder er i Mariehamn selve, Pommern, allerede nævnt og forhøjede park nær det med panoramaudsigt og vestkyst vil sydpå.

Pommern - underste dæk
Foråret blomster på sidste navngivne kyst stien blev fabelagtig, Kodriver, øen blomsten, idet stolthed af sted, men med viser af violer, træ Rainfall, wild geranium og et væld af andre.Senere i sæsonen er orkideer tilsyneladende strålende.Anordning til renholdelse af byen og kendetegner af sine attraktioner for børn var også temmelig imponerende, især en» pirat skib», syntes at have et barn sværm over det..

Kirken, Kokar 
Der er så mange seværdigheder at det er vanskeligt at vælge særlig dem.Gamle posthuset og landsbyen ved Eckero er imponerende.Vi gerne især kirken og dens umiddelbare område i Kokar.

Mariehamn færger 

Viking Line og Silja Line skibe, der rejser mellem Finland (Helsinki, Turku) (5 h til Turku og 8 h til Helsinki) og Sverige (Stockholm) (6 h) forankre kort på Mariehamn eller Långnäs (i nat) af skattemæssige årsager.Hvis stoppet er på Långnäs, der findes normalt en bus eller taxi forbindelse til Mariehamn, koster så meget som båd billetten.

Tallink  gør en mellemlanding i Mariehamn på Tallinn - Stockholm ruten, selvom det ikke er tilladt at bruge denne rute skal gå fra Mariehamn til Stockholm.

Birka Cruises kører dagligt fra Stockholm, ved hjælp af deres egen terminal i den vestlige havn, overfor restauranten Adlon hotel og pizza.

Stockholm båden er ekstremt langsom og bør undgås hvis rejser til og fra Stockholm.I stedet, du bør tage den linje 676 bus fra Stockholm østlige stationen til Norrtälje, derefter 631/631 X til Kapellskär og derfra en Viking Line færge til Mariehamn.

Viking, Silja og Tallink alle bruger den samme terminal i den vestlige port.Terminalen er åbne 24 h.Billetter kan købes, når en båd er forfalden til at forlade.Faciliteter er begrænset.Der er flere skabsrum, en penge exchange maskine (EUR-SEK), toiletter og et toldsted.Blot uden for, er der en café og en lille kebab restaurant.

 


Bedst rådighed Mariehamn færge billet prisgaranti

Bedste Mariehamn færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tallink Silja færger eller Viking Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Mariehamn.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Mariehamn færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Mariehamn færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Mariehamn færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Mariehamn Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Mariehamn færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Mariehamn på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Mariehamn og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her