Malta færge

Malta passagerskibe og færger

Malta passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Malta til Catania, Civitavecchia, Genova, Palermo og Salerno.

Sammenlign alle tilgængelige Malta færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Malta bilen og passager færgen sejler til og fra Malta, Catania, Civitavecchia, Genova, Palermo og Salerno med Grimaldi færgen linje eller Grandi Navi Veloci billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Malta færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Malta færger
Billet priser & reservationer


Bog Malta færge billetter
med Grimaldi færgen linje eller Grandi Navi Veloci færger, der sejler fra Malta til Catania, Civitavecchia, Genova, Palermo og Salerno online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Malta passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Malta færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Malta

Malta  er et mikrokosmos af Middelhavet.Nogle europæiske lande har sådanne koncentreret historie, arkitektur og, ja, strande i så lille et område.

Der har været en eklektisk blanding af påvirkninger og et navneopråb linealer gennem århundreder, men være i tvivl: Malta er ikke blot en teoretiske forpost for Italien eller et levn fra kolonitiden Storbritannien.

Selv om små, har Malta et langt og rige historie, med beviser for beboelse gå tilbage til den neolitiske æra (4. årtusinde f.kr.). Landet kan prale af nogle af verdens mest antikke stående bygninger, de neolitiske templer og dets strategiske beliggenhed og god havne i midten af Mediterannean har tiltrukket fønikerne, grækerne, romerne, arabere, normanner, korsfarere, franskmændene og endelig briterne, med kolonitiden varede indtil 1964.

Malta har meget at tilbyde, så om dens hav og sandet, eller historie, du søger efter, du kan finde det mere end opfylder.

Malta færger

Malta har virkelig fortjent et ry mere som en stor pakke ferie destination.Den fantastiske middelhavsklima, betydelige mængder af solskin selv under vintermånederne og den klart og varmt hav er blot nogle af de ting, der låner det til dette marked.Der er en overflod af indkvartering, især i resorts på den nordøstlige kyst, hvoraf størstedelen er rimeligt prissat.Regeringen har gjort forsøg på at tiltrække en højere klasse turist i de forløbne år, og konstruktionen af fire og fem stjernede hoteller afspejler dette, men der er stadig masser af billige billetpris til være havde.Føje til store klima og overflod af indkvartering de dejlige strande, dramatiske kystnære kulisser og række vandsport og rekreative aktiviteter, og det bliver klart, hvorfor Malta er så populært med pakken holidaymaker.

Malta er imidlertid på ingen måde kun et sted for strand elsker.Faktisk holde sig kun til havet og sandet og gå du ville glip af Maltas sande højdepunkter.Fascinerende og antikke fortid er indlysende alle omkring dig det minut, du trin fra strandene.Mands omfattende tempel-bygning amok venstre Ggantiji templer på Gozo, de ældste fritstående strukturer på jorden og labyrintisk Hypogeum indeholdende 3600-årige knogler bl.a.Bjergomgivne et par dage fra strandene vil give du tid til at udforske den travle gade i Valletta, den elegante slette kapital hovedøen, mange attraktive sten-bygget byerne og de vidunderlige landsbyer, der godtgør, at den mere støjsvage side af Middelhavet liv.

For så længe historie har rapporteret, har den lille nation af Malta antaget en betydning, som langt overstiger dets lille størrelse.Øgruppen, alle 315 km 2, det er en simpel speck i det sydlige Middelhavsområde og du kunne blive tilgivet for tænker det intet mere end en trædesten mellem Europa og Nordafrika.Men Malta har været hjem til nogle af de ældste menneskeskabte sten strukturer i verden, og den berømte Knights of Malta afregnes her i midten af 1500-tallet og forladt en betydelig ældre.Det er tjent som en watch keeper og vogter af de Middelhavsområdet handelsruter, har været en affyringsrampe for europæiske angriberne og en idyllisk retræte til rige aristokrati.Dets historie er lange og komplicerede og dets geografi unikke og sammen disse har gjort det en af de mest lokke øer i Europa.

Der er hyppige hurtig færger til Siciliansk havn af Catania (3 timer) og Pozzallo, Italien (90 minutter), men havene kan være turbulente med en tunge swell, hvis det er blæsende.Turen tager normalt omkring dobbelt så længe på store passagerskibe skibe, men billetpriser er meget billigere, hvilket gør det ideelt til førere af biler, lastbiler eller campister.Andre destinationer omfatter Livorno, Salerno, Rom (Civitavecchia), Palermo, Genova og Tunis.Dog rabat flyselskaber ligesom Ryanair, Windjet og Efly kan være mere bekvemt og priserne på deres flyvninger er ofte sammenlignes med omkostningerne ved en bådtur.

 


Bedst rådighed Malta færge billet prisgaranti

Bedste Malta færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Grimaldi færgen linje eller Grandi Navi Veloci passager og bil-færger billetprisen til og fra Malta.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Malta færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Malta færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Malta færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Malta Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Malta færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Malta på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Malta og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her