Mallaig færge

Mallaig passagerskibe og færger

Mallaig passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Mallaig til Rom, Eigg, Muck og Arisaig.

Sammenlign alle tilgængelige Mallaig færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Mallaig bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Mallaig, Rom, Eigg, Muck og Arisaig med Caledonian Mac Brayne Ferry (Calmac)-færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Mallaig færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Mallaig færger
Billet priser & reservationer


Bog Mallaig færge billetter
med Caledonian Mac Brayne Ferry (Calmac) for færger sejler fra Mallaig til Rom, Eigg, Muck og Arisaig online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Mallaig passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Mallaig færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Mallaig

Mallaig ligger i slutningen af den medrivende navngivet "Road to the Isles." Det er også endestation for West Highland Railway fra Fort William og fokus for et netværk af færgefart til Skye, de små øer, og at Knoydart halvøen.

Mallaig  næsten aldrig sket overhovedet.Ved i 1890 ' erne havde Road to the Isles, som havde opsagt på Arisaig siden 1812, endelig straggled nord til par hytterne her.

Det var kommende af jernbanen i 1901, der førte til væksten i byen.Jernbanen var oprindeligt ment at tage en venstre drejning på Lochailort og slutte på en ny fiskerihavn planlagt på den sydlige shore af Loch Ailort på et sted kaldet Roshven Farm.Men den jordbesidder på Roshven ville ikke enig vilkår, og linjen West Highland udvidelse, som var det ved, kom til en ny fiskerihavn udviklet i stedet på Mallaig.

Mallaig er et fascinerende sted.Tage ingen meddelelse af dem, der påstand er det har meget lidt at tilbyde besøgende.

Mallaig Ferry Terminal

Mallaig  er en arbejdende port, og det er porten snarere end den turist, der danner hovedfokus aktivitet i byen.Det gør en forfriskende ændring til at finde en Highland by, der stadig har denne indstilling.Men hvis du har en blød stedet for havet og for bådene (og hvis du ikke ved, hvad du gør i vestlige Skotland?) Mallaig er et af de mest attraktive og interessante steder, du vil besøge.

Der var et tidspunkt, hvor smal vej ind i Mallaig fra Morar syd nærmede sig over hill bag byen og rullet ned hovedgaden.Dette ændret i 1988 med bygningen af en ny vej høj kvalitet tæt på vestkysten, bringer dig direkte til rundkørsel ved indgangen til havnen.

Jernbanestationen er det første og sidste sted, som mange mennesker ser i Mallaig, om på normal drift togene eller på regelmæssige udflugter af dampen trukket irske fra Fort William, sikkert et af de mest underholdende måder at opleve et af verdens mest vidunderlige jernbane ture.

Mallaig godt leveres til med hensyn til steder at bo, spænder fra aptering backpackers ret gennem til noget mere ferieønsker muligheder som West Highland Hotel.Der er ligeledes masser af muligheder for dem, der ønsker at spise eller drikke, herunder The Watersedge på den mole, som serverer glimrende kaffe og snacks samtidig yder også lokale turistinformation tjenester og internetadgang.

Men det er stadig sandt, at en af de vigtigste grunde til at komme til Mallaig at fange en båd.Siden åbningen af Skye broen i 1995 er Mallaig vigtigste færge endestation for Skye med afsejlinger til Armadale, nær toe på den Sleat halvø.Disse er mere hyppige i sommeren end om vinteren, men køretøjer udføres nu hele året.

Mallaig også er den vigtigste hopping off punkt for dem ønsker at fange en færge til øerne i Rom, Eigg og Muck (selvom sommeren afsejlinger er også tilgængelige fra Arisaig). Og det er fra Mallaig at du kan fange en båd til landsbyen Inverie, på den sydlige side af Knoydart halvøen og siges at være den eneste landsby i Skotland med ingen link til vejnettet.

Mens Mallaig er det værd at udforske boliger udvikling bygget på hillside på Courteachan, på bagside af havnen.Dette giver nogle fantastisk udsigt tilbage på tværs af byen, og ud over til Eigg, Rom og de små øer.

 


Bedst rådighed Mallaig færge billet prisgaranti

Bedste Mallaig færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian Mac Brayne Ferry (Calmac) passager og bil-færger billetprisen til og fra Mallaig.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Mallaig færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Mallaig færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Mallaig færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Mallaig Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Mallaig færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Mallaig til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Mallaig og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her