Malaga færge

Malaga passagerskibe og færger

Malaga passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Malaga til Melilla.

Sammenlign alle tilgængelige Malaga færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Malaga bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Málaga, Melilla med Acciona færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Malaga færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Malaga færger
Billet priser & reservationer


Bog Malaga færge billetter
færge billet pris med Acciona færgen linje for færger sejler fra Malaga til Melilla online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Malaga passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Malaga færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Malaga

Malaga , hovedstaden i Costa del Sol placeret på den sydlige kyst af Spanien, og dens populære resorts langs den solrige kyst er en af de verdensomspændende favorit rejsedestinationer.

Denne destination kombinerer fremragende infrastruktur og nærhed til det store flertal af europæiske byer med et mildt klima i hele det år og 160 km af strande langs resorts Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Marbella eller til de luksuriøse Puerto Banus.

På Costa del Sol kan vi finde en fremragende række fritidsaktiviteter og sport; Golf entusiaster kan nyde på dette område over 30 udestående golfbaner, grunden Costa del Sol er også kendt som Costa del Golf.

Derudover er der en bred vifte af forlystelsesparker og vand Parker for hele familien, parker og offentlige haver samt et par kilometer fra kysten der er smukke landskaber og hvide landsbyer i Andalusien.Der er naturligvis også en livlig natteliv, især i Malaga city, Torremolinos, Benalmadena Puerto Marina og Puerto Banus i Marbella.

Malaga Ferry Port natten

Malaga , en havneby ved Costa de Sol i Spanien er en stor turistattraktion region berømt for sin rige arkitektoniske historie, middelhavsretter, vine, strande og fødested for Picasso.Discovering Malaga er ikke så let, som det lyder, da det elsker at passere ned så meget af historie og rigdom at være afdækket langsomt.Netop derfor, vi har udarbejdet en komplet turist vejledning af Malaga herunder dens vigtigste attraktioner, udendørs aktiviteter, barer, FAQs og midler til at omgå provinsen.Malaga én gang en by af maurerne og nu en by til svælger i sin gastronomi og festligheder er et enestående sted på denne jord.

Top 10 Malaga vartegn

Alcazaba fæstning :
Kong Badis af Zirid-dynastiet bygget Alcazaba fæstningen i 1040 at beskytte den kongelige familie fra uden for angriberne.Beliggende på det højeste punkt af bakken, er det en af de best-preserved Alcazaba i Spanien.De muslimske herskere at opføre fæstningen, synlige i sine kolonner og søjler, bruges resterne af romerske teatret lyve støder op til de mauriske konstruktion.

Castillo de Gibralfaro:
Ruinerne af Gibralfaro slottet ligge på skråninger af Malaga bakken med udsigt over byen og Middelhavet.Et mauriske slot en ukendt oprindelse, Yusuf I i Kongeriget Granada bygget det den periode fønikisk-Punic.Navnet på slottet er afledt af det arabiske ord Yabal (Hill) og en anden græske ord Faruh (fyr). Navnet Gibralfaro betyder fyr hill.

Malaga katedralen:
Mellem 1500-1700 århundreder planlagt Diego Siloe Malaga katedralen også kendt som Catedral de la Encarnación på webstedet af en moske, som repræsenterede otte århundreder af muslimske magt.Selv om opførelsen af katedralen fortsatte indtil 1700-tallet, det er stadig uafsluttede som den vigtigste facade og sydlige tårn er ufuldstændige.Sammen med pragtfulde skulpturer og sjældne antikke arkitektur huser katedralen også sit eget museum.

Romerske teater (Teatro Romano):
Romerske teater tilhører 1st århundrede f.kr.ligger støder op til mauriske Alcazaba fæstningen.Augustus bygget det som et medium for underholdning beskæftiger det indtil det tredje århundrede.Senere bruges maurerne resterne af teatret til at konstruere Alcazaba.Årets 1951 gryr for befolkningen i Spanien til at finde teatret, når den lokale administration startede planlægning en haven ved indgangen til borgernes Arts Centre.

Plaza de la Merced (Casa Natal de Picasso):
Plaza de la Merced er en store walking plaza hjem til fødested for berømte maler Pablo Picasso.Den kosmopolitiske firkant er fuld af cafeer og midlertidige udstillinger men hovedattraktionen er Picassos fødested, der omfatter en facilitet til at inkorporere den maler værker og kunst samlinger organisere samt udstillinger og samlinger af andre malere som Frank Rebaxes og Luis Molledo.

Jardines de Pedro Luis Alonso haver:
En haven bygget på Middelhavet linjer af arkitekt Guerrero Strachan i 1945, Jardines de Pedro Luis Alonso er et af efterkrigstidens historiske haver designet til imbibe både spanske og franske typografier.Det er en af de berømte steder i Spanien afbilder Malaga ekstraordinære botaniske rigdom.

Plaza de Acho de La Malagueta (Malaga tyrefægtninger):
Plaza de Acho Malaga eller tyrefægtninger i Malaga bygget i 1874 af Joaquín Rucoba er placeret lige i hjertet af byen nær Castillo de Gilbralfaro.Arenaen organiserer årligt tyrefægtning konkurrencer startende fra i April varede indtil September måned.Feria de Agosto markerer højden af sæson i midten af August når tyrefægtning er en regelmæssig syne.

CAC - Centro de Arte Contemporaneo:
CAC Malaga blev bygget i 2003 med en hensigt om at forbedre og fremme interesse i Samtidskunst.Banebrydende værker af nutidige kunstnere få at udstille deres arbejde her fra tid til anden specielt for elskere af kunst, der har en dybtgående interesse i kunst og kultur i Europa.Posten er gratis.

Buenavista Palace (Picasso museum):
Buenavista paladset, adresse til Museo Picasso Málaga blev bygget i 1500-tallet på ruinerne af et Nasrid palads.Den historiske bygning blev overdraget til stede Museo Picasso Málaga i 2003 at udstille værker af Pablo Picasso doneret af medlemmer af hans familie.Museet myndigheder har også smykket rolle berige den kulturelle byliv gennem mellemlang af turisme.

Playa de La Malagueta strand:
Playa de La Malagueta stranden eller simpelthen Malaga stranden er en populær strand blandt både turister og lokalbefolkningen, som det er tættest på byens centrum.Stranden er faktisk et kunstigt fremstillet sandet importeret i 1600-tallet fra ørkener af Sahara.Omgivet af mange caféer og restauranter, er det et ideelt sted at solbade, slappe af og nyde.

 


Bedst rådighed Malaga færge billet prisgaranti

Bedste Malaga færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Malaga.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Malaga færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Malaga færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Malaga færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Malaga Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Malaga færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Malaga til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Malaga og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her