Mahon færge

Mahon passagerskibe og færger

Mahon passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Mahon Alcudia, Barcellona, Palma Mallorca og Valencia.

Sammenlign alle tilgængelige Mahon færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Mahon bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Mahon, Alcudia, Barcellona, Palma Mallorca og Valencia med Balearia eller Acciona færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Mahon færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Mahon færger
Billet priser & reservationer


Bog Mahon færge billetter
med Balearia eller Acciona færgen Line færger, der sejler fra Mahon til Alcudia, Barcellona, Palma Mallorca og Valencia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Mahon passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Mahon færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Mahon

Mahon været hovedstad i Menorca, da briterne flyttede det fra Ciutadella i 1721.Grunden til at blive havnen på 5 km lang, er over 1 km på dens bredeste sted og 15-30 m dyb det en af de største naturlige havne i verden.

Dette kombineret med sin beliggenhed i Middelhavet, har gjort det en strategisk højborg for mange nationer i hele historien.
Porten, der selv afslappende dag og svirret om natten.Barer og restauranter langs den portside komme Live natten det er let at tilbringe mange timer ned i havnen, ser de skibe, beundrende visningen, nyder gæstfriheden af restauranter, eller sad bare hensyntagen i atmosfæren.

Byen selv har masser at tilbyde besøgende.De fleste af shoppe er langs gågader med vidunderlig kage butikker, swish butikker, læder, keramik og fersk fisk og fødevarer på markederne.

Byens marked bor nu i en bygning, som oprindeligt var et kloster, bygget I 1751, som er blevet smukt restaureret på det seneste, og som mødested for musikalsk begivenheder gennem hele året.Bygget underjordiske beneath marked bygningen er en stor Spar supermarked, som er godt tilførslerne og er meget konkurrencedygtig pris klogt så hvis din i den by, det er værd at kalde i og belægningsgrad.

Mahon Ferry Port

Med smalle gader til at udforske, behagelig shady firkanter med byde fortovet caféer og shopping, der spænder fra de to gange ugentlige marked til de dyre designerbutikker.Mao er et must på hvert besøg Menorca.

Der er mange historiske bygninger, den ældste bliver Arch de San Roque kun resterne af hvad var engang den mur, der omringede byen, gamle vejen til Alaior bestået via denne gateway.Beliggende et lille stykke vej ad denne vej er rådhus, en typisk Menorcan bygning.bygget i 1631 og gendannes omkring 1780's, har den stadig givet til Menorcan af den engelsk guvernør, Richard Kane uret.Inden der kun er et galleri featuring malerier af berømte Menorcan.

Også i denne firkant er den Kirken Santa Maria som blev genopbygget mellem 1748 og 1772 og er hjemsted for en stor orgel med over 3000 pipes.Bag dette ligger i midten et monument har været rejst til minde om Kong Alfonso III, som erobrede Menorca fra muslimerne i 1287 Conquesta de la Plaza.Også i note i denne firkant er det offentlige bibliotek opstaldet i et århundrede mansion kendt som Casa de Cultura.

Mahon har tre årlige fester.Det er værd at gå til en af dem som spanske virkelig sådan part og er meget indbydende til turister, der ønsker at deltage.Først er i marts og April under Holy Week der er højtidelige processioner i byen og andre landsbyer.Andet er i februar hvor der er en streng af karnevaler i adskillige byer i hele Menorca løbet af ugen før fasten.For det tredje er fra 7th-9th September dette er fiesta de la Mare de Deu de Gracia.

Punta Prima stranden er meget tæt på Mahon og har fint hvidt sand på den ene side og klipper til den anden.Faciliteter inkluderer pedaloes, windsurfing, og sejler udstyr til rådighed for leje og parkering.Es Grau stranden ligger også Mahon.ES Grau er en sandstrand omgivet af klitter og fyrretræ træer med en frisk vand sø.Beliggende på nationalparken nær en gammeldags spanske fiskerleje.Lokale faciliteter omfatter restauranter, barer og butikker.

Marina i Mahon er den største på øen kaldes Ribera del Puerto.Det har 332 ventepladser og faciliteter, såsom drikkevand, elektricitet, 50tm rejse elevatoren, 50tm kran, vedligeholdelse og reparationer, 24 hr sikkerhed, vejr tjeneste, skibsfart kanalen, ændre værelser, bar, restaurant, supermarked, vaskeservice og en bank i nærheden.

Club de Golf søn Parc Golfbane ligger i Mahon.Det blev designet af Dave Thomas, og er beliggende tæt på havet, omgivet af pine træer, og hjem for mange peacocks.Det er en moderat kort og endda naturligvis vanskeligere på grønne, men vinden kan tilføje udfordringer på hvert hul.

 


Bedst rådighed Mahon færge billet prisgaranti

Bedste Mahon færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Balearia eller Acciona færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Mahon.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Mahon færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Mahon færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Mahon færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Mahon Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Mahon færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Mahon på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Mahon og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her