Lymington færge

Lymington passagerskibe og færger

Lymington passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Lymington til Yarmouth.

Sammenlign alle tilgængelige Lymington færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Lymington bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Lymington, Yarmouth med Wightlink færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Lymington færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lymington færger
Billet priser & reservationer


Bog Lymington færge billetter
færge billet pris med Wightlink færger, der sejler fra Lymington til Yarmouth online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lymington passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lymington færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Lymington

En smuk, georgisk købstad, Lymington er beliggende på den sydlige kant af ny skov, mellem Southampton og Bournemouth og i den vestlige ende af Solent.

Lymington har en række interessante uafhængige butikker herunder nogle designerbutikker.Lørdag er et marked afholdt i High Street, the origins of som dato sandsynligvis tilbage til 1200-tallet.Er sognekirke, St. Thomas Church (circa 1250), fra bunden af High Street en brosten vej fører ned til den gamle by Quay, stadig bruges som en base af kommercielle fiskerbåde i toppen af High Street.

Wightlink opererer en bil og passager færge fra Lymington (på den østlige side af floden) til Yarmouth Isle of Wight.Færgerne køre generelt hver 45 minutter i sommeren og hver time om vinteren.Passage tager 30 minutter.

Lymington Marina

Lymington  er omgivet af outstanding natural beauty; mod nord er ancient skove og heathlands af ny skov, som dækker et areal på omkring 145 kvadratmil, og mod syd, Solent og Isle of Wight, Wightlink drive en bilfærge fra Lymington til Yarmouth.

Gå mod vest er fire sømil kystnære naturreservat slutter ved Hurst Spit som har modtaget europæiske og nationale anerkendelse som et websted af særlig videnskabelig interesse kort 
Ud over Lymington dækker hjemmesiden et område, hvor du eventuelt kunne rejse på en dag-tur; et område ca. fra Southampton til Swanage.

Der er mange aktiviteter at afprøve inden for rimelig omrejsende afstand fra Lymington.

Den mest populære aktivitet på ny skov Cykling med mange niveau sømil velholdte og afmærkes trails.Største cyklus leje er langs den sydlige side af Brockenhurst station.

New skoven er også et af de mest populære steder i landet til Ridning.

Vandsport er den mest almindelige aktivitet i vores region.Vi har Solent der er det mest populære sejle område i Det Forenede Kongerige, Poole Harbour med sine lavvandede farvande er ideel til windsurfing og kitesurfing, og også langs Bournemouth, Poole og Munkebo Bay kyststrækning er nogle af de bedste sandstrande i landet.

Steder at besøge i Lymington

Området mellem Southampton og Swanage er helt et særligt område og indeholder nogle af de bedste landskabet og kyster i Det Forenede Kongerige.Alle disse steder til besøg vist på kortet er inden for rimelig omrejsende afstand fra Lymington.

Øst for kortet har vi ny skov med et stort område af hede og skov til at udforske.Hvis du kørsel, har Forestry Commission 134 parkeringspladser til at starte din gåtur fra.Eller hvis du bruger offentlig transport, der er to cyklus leje virksomheder baseret langs den sydlige side af Brockenhurst station og mange kilometer af velholdte og afmærkes trails i nærheden.

Syd for dette har vi Lymington, berømt for det er sejler og historiske High Street.Du kan fange en færge til Yarmouth på Isle of Wight fra Lymington.Folk siger, at øen har fornemmelsen af England som det skete i 195Os.En populær destination er at fange en bus fra Yarmouth Ferskvandsbiologi og gåtur langs kysten til Compton bugt.Denne kystlinje i den sydlige del af øen, er fjerntliggende, rolige og fantastisk.

Lymington har også et kystnære naturreservat, der udvider fem kilometer ned til den lille kystfiskeri landsbyen Keyhaven.Ved siden af Keyhaven er en stor singels spytte der udvider en og en halv kilometer ud i Solent, i slutningen af som er Hurst slot oprindeligt bygget i 1544 ved Henry XIII.

Længere langs kysten hvor floderne Stour og Avon mødes ligger den historiske by Christchurch.Derefter er Bournemouth, Poole og Munkebo Bay kyststrækning langs Christchurch, 14 kilometer af nogle af de bedste sandstrande i landet.

Poole Harbour (vestsiden af kortet) er den næststørste havn i verden og tilbyder masser af vandsport i sine lavvandede farvande.Der er også færge returflyvninger fra Poole Quay til Brownsea Island, en af øerne i havnen og køre en National Trust.

Indre vandveje fra Poole og i det smukke dorset landskabet er historisk marked byerne Winborne Minster og Blandford Forum.Er Isle Purbeck som har nogle af de bedste landskabet i Det Forenede Kongerige, herunder Arne naturreservat og en verdensarv kystlinje kører fra Swanage syd for Poole.

 


Bedst rådighed Lymington færge billet prisgaranti

Bedste Lymington færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Wightlink passager og bil-færger billetprisen til og fra Lymington.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Lymington færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Lymington færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Lymington færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lymington Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Lymington færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Lymington til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Lymington og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her