Losinj færge

Losinj passagerskibe og færger

Losinj passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Losinj til Venedig.

Sammenlign alle tilgængelige Losinj færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Losinj bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Losinj, Venedig med Venezia færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Losinj færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Losinj færger
Billet priser & reservationer


Bog Losinj færge billetter
færge billet pris med Venezia færgen linje for færger sejler fra Losinj til Venedig online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Losinj passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Losinj færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Losinj

Øen Losinj  er en integrerende del af Cres-Losinj klyngen øer.

Losinj klyngen omfatter udover Losinj, øer Unije, Ilovik, Susak samt Vele Srakane og mange andre lidt øer, som i sommermånederne repræsenterer en reel oase for Romantikerne og dem, der ønsker at nyde smukke strande og solskin.

Hele kysten praktisk taget svirret med meget attraktive åer og strande.Mali Losinj er den største destination på øen med også den største havn.Det er beliggende højre nederst i bugten.

Førhen var samme øen Cres og Losinj, men siden manden gjorde kanalen på Osor mislykkedes øen delt i to og er nu forbundet via en bro.Cres-Losinj engang blev kaldt Apsyrtides under de romerske gange, navnet er knyttet til mystiske helten Apsyrtu.

Losinj Ferry Port

Veli Losinj en lille seaside by er beliggende i den sydlige del af øen Losinj i Kvarner bugten.IT smukke gamle sten huse, omgivet af Parker og eksotiske vegetation, tale om byens rige rederikapitalen tradition.Takket være dets gunstige klimatiske forhold har Veli Losinj længe været en velkendt sundhed udvej.

Der er så mange muligheder for dejlige solbadning og svømning.Du kan også se den såkaldte "gode" delfin, permanente bosiddende i havet her.Områdets mildt klima, dets krystalklart hav, grøn-fyr-træer og Middelhavsområdet vegetation, skabe ideelle betingelser for den samlede lempelse af krop og sind og tiltrækker et stort antal turister.Sine lange turist tradition og gæstfriheden tilbudt af de lokale folk, muliggøre afslapning og nydelse af din ferie i en romantisk atmosfære.

En af de mere populære af de kroatiske øer, Losinj er berømt for sine frodige grønne vegetation.Ligesom Cres var denne ø også under venetiansk regel indtil 1797, selvom det blev overskygget af sin nabo.Det steg til flere fremtrædende under Østrig-ungarske regel da det blev en vigtig base for skibsbygning, og allerede var stadig populære for turismen.

Den vigtigste resort er byen Mali Losinj, hvis harbour siges at være den smukkeste i hele Adriaterhavet.Turist området er centreret omkring Cikat bay, som er velkendt for sin strand og god windsurfing.Byen Veli Losinj er mere støjsvage og der er nem adgang til den fra Mali Losinj.

I øgruppen Cres-Losinj er en af de mærkelige øer Susak.Denne ø har en lille befolkning på mindre end 200, der taler deres eget dialekt, som ikke let forstår andre kroater.Det er også særskilte fordi kvinderne ofte kjole i en farverig kostume, bestående af en kort, mangefarvede kjole hvid bluse og røde leggings.

Der er dagligt færger fra Rijeka til Mali Losinj (rejsetid 4 timer), og også mellem Mali Losinj og de omkringliggende øer.Se webstedet går til detaljer.Der er også en bro forbinder den nærliggende øen Cres til Losinj - kanalen der er kun 11 m bred!

I juli og August er der en katamaran tjeneste fra Venedig (med et stop på Pula) - det køres af Venezia linjer.

Der er daglige busser fra Zagreb til Mali Losinj & Veli Losinj, med en rejsetid på omkring 6 timer.Se webstedet Autotrans tidsplaner.

Der er en række Hoteller (1-4 stjerne) i Mali Losinj, Veli Losinj og Nerezine.Privat indkvartering er også tilgængelig.Se vores indkvartering på Losinj sektion for mere.

Turistkontor i Mali Losinj er på Riva losinjskih kapetana 29, 51550 Mali Losinj, Tel/Fax: 051 231 884 eller 051 231 547 Email: tzg-mali-losinj@ri.hinet.hr 

 


Bedst rådighed Losinj færge billet prisgaranti

Bedste Losinj færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Venezia færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Losinj.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Losinj færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Losinj færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Losinj færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Losinj Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Losinj færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Losinj til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Losinj og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her